Sandsynlighed & kombinatorik

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kombinatorik, sandsynlighed og statistik
Advertisements

Der var engang et ældre ægtepar ....
Mette og Marias lille quiz om amning
Ideen fremlægges for kommunens teknik- og miljøudvalg.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
…ny Muhammed krise ??.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
18 huller med Jonna & Jan Del 1 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Spilleregler. Du sidder til bords med to modstandere og spiller for dit hold.
DEN PRIMÆRE NAVIGATION JOEK © TEC 2011 Dit websteds primære navigation er det område på sitet, der indeholder links til de primære sektioner af dit websted,
TAVLEN Sådan spilles repetitionsspillet  Et lokale med tavle  Et antal spilplader  En teamspiller fra hvert hold på hver spilleplade.  3-4 ved hver.
Indsamlingsmetoder.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Internet til alvor og sjov
Kombinatorik, sandsynlighed og statistik
Samfundsøkonomiske gevinster og omkostninger ved udvikling af ”orphan drugs” v. Dorte Gyrd-Hansen Institut for Sundhedstjenesteforskning, SDU.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Spilleregler.
Hverdagens Helte i Danfoss Floor Heating
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Joken, der bringer dig held!
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Livets Ord Juli 2009.
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Vi skal se ham, som han er.. Enhver, som har dette håb til ham, renser sig selv, ligesom han er ren. 1. Joh. 3, 2-3.
Joken, der bringer dig held!
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
NETVÆRK mere målrettet Hvilke netværk bruger du? Hvad bruger du dem til? Hvilke af dine netværk giver kontakt til topledere? Hvilke rummer nogen, der er.
Målet for os i dag ”At lære jer en simpel model, der sætter jer i stand til, at opbygge en argumentation, der giver jeg gennemslagskraft”
stilhed Hvorfor er stilhed så svært at have med at gøre?
[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]
Workshop 2: Amerikanske problemstillinger
Generel introduktion til EC
Tema 5 Hverdagsliv i familien
5 års planer Forebyggende arbejde er bedre end ”hovsa”-løsninger!
BERETNING DGA 5. NOVEMBER 2014 Klitrosen, Slettestrand.
En entreprenørs oplevelser og erfaringer ved Kim R. Jensen.
Spilleregler. Del spillerne op i hold. Holdene konkurrerer om at finde de rigtige svar i materialet.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
I skal ikke tilpasse jer efter alt det som verden omkring jer gør. Tværtimod skal I lade Gud forvandle jeres indre, så I kan vide hvad der er Guds vilje:
Modtagerfelt med kendt modtager ParadisHelsingør d Æblevej Helsingør Att.: Salgschef Kaj Normann Andersen Vedr.: Job som issælger.
1. BERETNING VED FORMAND OLE KJÆR 2 GAMMEL KÆRLIGHED RUSTER IKKE Man skal stoppe, mens legen er god! Hvor blev den gode idé af? En mavepumper til vores.
Økonomi og Demokrati.
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser.
Mundtlig matematik eksamen
KONTERINGS SPILLET Tietgenskolen, Jan Christiansen.
Kombinatorik, sandsynlighed og statistik
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Næste uges opgave Forbered interview med opdragsgiver Spørg til målgruppe, primær sekundær Primære mål og funktioner Alle typer data de kan stille til.
Kombinatorik, sandsynlighed og statistik
Statistik, kombinatorik & Sandsynlighed
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Sammenligningsspejle
Rationel klinikdrift Et bud. Rationel klinikdrift Rimelig arbejdstid.
Bradley Associates
Opfordringen gentages..  Tilmeld kontingentbetalingen til PBS.  Betal meget gerne for hele året på en gang.  Begge dele hjælper klubben … 1.
Skriv hver især jeres tanker på post it… Hvad tænker du om Innovation? I har 5 min.
Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen.
Spil: Fedt spilleplade Antal personer: 2-4 Spilleregler: 1
Drikkevarer kan kun betales med MobilePay!!
1. Trin – Problemstilling
FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter: Guide til interaktivt spil
Præsentationens transcript:

Sandsynlighed & kombinatorik Birgers Bingo & Bamser Sandsynlighed & kombinatorik Bilag: Tallotteri Lykkehjulet Terninger, kugler og kort Problemstilling: I skal hjælpe gode gamle Birger med at udvikle hans firma, Birgers Bingo & Bamser, så der kan tjenes flere penge!

Tallotteriet Birger har en gammel lotteri-tromle og 40 kugler (tal). Han vil gerne have lavet et spil med tilhørende kuponer, og det skal I hjælpe ham med. Hvor mange kugler skal der trækkes? Og hvad kræves der for at vinde? Kom gerne med forslag til præmier Birgers Bingo! Lotteri ? ? ? ? Hvor mange tal skal der være på kuponen?

Lykkehjulet: Birger er ret træt af sit nuværende lykkehjul, og har derfor bedt jer om at komme med forslag til et nyt hjul. Hvordan skal lykkehjulets felter fordeles? Og hvordan skal præmierne være? Og hvor svært bliver det at vinde 3 gange i træk?

Terninger, kugler og kort Birger har været på bingo-bango-bamse-messe, og har købt forskellige terninger, farvede bolde og kort. Kom med forslag til spil hvor disse ting indgår. Husk: Birger vil gerne tjene penge!