Udfordringer Sitets visuelle stil skal passe til alle de forskellige kunstnere Sitets funktionalitet skal støtte foreningens netværk og medlemmernes hverdag.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IT - Sikkerhedstjek  Særligt tilbud til BOLIGadvokater – netop udsendt  Kr for et sikkerhedstjek.
Advertisements

Konklusion på Workshop om sindslidende
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Problemformulering Hvad sker der i sammenstødet mellem omsorg og administration på en hospitalsafdeling? Hvilken betydning har dette sammenstød for sygeplejerskernes.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Tværprofessionelt samarbejde om børn og forældre
 Foreningen er startet i 2007, af en gruppe forældre i samarbejde med skolebestyrelsen.  At få en bedre legeplads og udeområder ved Ulfborg Skole og.
Art Carrier App til Linked In • Man er ikke kun sit cv men også sine innovative tanker og ideer. • Linked In kan se bagud, det er dokumentation af, hvad.
Side-egenskaber Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Holmen 21. Juni 2005 Action Learning Videnskalas Bo Tovby Jørgensen & Lise Rosendal Østergaard
Vejledningsforløb med læringskontrakt
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Jnt efterårs show Jog mellem bom og kegle. 2.Stop ved kegle. 3.Skridt til bomme, vend højre rundt og bak. 4.Skridt til låge og skub med højre hånd,
CSS ver. 2 Rikke Møller-Poulsen. Visning af billeder?!? Er der stadig nogen, der har problemer med at få vist billeder på deres site?
Design af brugergrænseflader Fokus på strategisk arbejde med brugergrænsefladedesign samt heuristisk evaluering / ekspertvurdering Usability oktober.
4.5 Kontoramme og kontoplan
Kommunikation og medbestemmelse. Ole Futtrup Kjær Salgschef/Pædagog.
På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
15. september DASYS Charlotte Rahbek Omsætning af viden – Elektronisk patientdokumentation.
1 Velkommen. 2 Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vores kirke  Menighedsrådet i dag.
1 Algoritme til at løse knude P-center problemet Algoritmen brugte set covering problemet Virker derfor kun til knude problemer Vi vil alligevel bruge.
Agenda Indledning Troværdighedsanalyse Koncept Arbejdsprocessen Afslutning.
DGNB Denmark konference Ålborg den 21. august 2012 Mette Qvist Sekretariatschef, Green Building Council Denmark.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Muligheder for støjdæmpning EnviNa 27. Maj Mobile støjkilder.
DUBU Superbrugerrollen
SKULPTURER GRENAA BIBLIOTEK Lavet af Mathilde, Emil, Ida, Thomas, Celine og Sebastian.
Sjældne Diagnoser – Hvem er vi? Hvad laver vi?. Hvad og hvem er Sjældne Diagnoser? Mere end 25 år på bagen Fra netværk til organisation, fra 2012 med.
Usability – øvelse 1: Kortsortering
Opfølgning uge 3 Anne Marcussen. Ugens fokus/opgaver Få det endelige visitkort færdigt Videre udarbejdelse af hjemmeside design Forsidebillede til animationsfilm.
Introduktion til netværk Hidtil: Lokalisering i planen Nu: Lokalisering i et netværk Hvad er et netværk - knuder - kanter.
Pårørende er dem, som har den tætte relation til den sindslidende  Den nære familie  Far, mor, søskende og børn  Andre familiemedlemmer  Arbejdskollega.
Humanistisk Informatik Forsøgsbeskrivelse. Formål og problemformulering Identifikation af kritiske parametre ved og design og ibrugtagning af IKT støtte.
Æstetik og Usability - om æstetikbegrebet og om mulighederne og problemerne med en kompabilitet mellem et kvantificerbart syn på handling og perception.
RUMLIGT KOORDINATSYSTEM
Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan.
 Inspiration til nyt website  Formidling af forskningsbaseret viden  Nyt og spændende design.
GLAS OG DAGSLYS - hos den private boligejer GLASDAGEN 2015.
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
Udvikling af mobilsites Einar Gislason / FTF. Mobilsites Mobilvenlige sites.
Hvordan skriver man sin afsluttende opgave?
HÅNDVÆRK & DESIGN - et nyt fag. DESIGN I DIALOG MED STEDET På denne workshop skal vi arbejde med, hvordan man i dialog med et udvalgt sted og andre dogmer,
Indsæt hjælpelinjer til placering af objekter 1. Højre klik udenfor slidet og vælg ’Gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis tegne- hjælpelinjer på.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Oplæg til Immun Defekt Foreningens Landsmøde 17. April 2010 Samarbejdet, foreningsarbejdet og meningen med det hele… v. Lene Jensen, direktør.
juni 2016 i Byparken v. Kulturhuset i Smørum Stafet For Livet Egedal.
Ny hjemmeside Præsentation /Jesper Emil Ellekilde - pensionist.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
OPHAVSRETSLOVEN Paragrafer, Bekendtgørelser og Vejledninger.
SOK banelægning november 2010 Informationerne omkring banelægning kan findes: - / love og regler/reglement 2009 (3.14.1) -
Hvilken vampyr er størst? Du kan flytte rundt på dem.
GLAS OG DAGSLYS - hos den private boligejer
Mureruddannelsens hovedforløb
ESL foreningen - nu og i fremtiden
Robusthed.dk Værktøjer til livet.
بِِِِســــــــمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیم
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
PIXIBOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Caseflow til KMD Nexus.
Avanceret flisearbejde niveau 2
Bramming- Grindstedbanen
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
DAGSORDEN Baggrund & Vision Målsætning Økonomi Tidsplan
Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.
Præsentationens transcript:

Udfordringer Sitets visuelle stil skal passe til alle de forskellige kunstnere Sitets funktionalitet skal støtte foreningens netværk og medlemmernes hverdag At sitet opstår som levende uden at kræve daglig vedligeholdelse

Udgangspunkter At designet bliver stilrent uden at være monotone eller kedeligt Som dekorationer bruges kun medlemmernes værker At holde designeren så ”usynlig” som muligt

Strukturelementer

banner

AB

ABC

AB

Streger og afstand

Højre kant ”flyder”

På en større skærm

Bedringer