Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

ESL foreningen - nu og i fremtiden

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "ESL foreningen - nu og i fremtiden"— Præsentationens transcript:

1 ESL foreningen - nu og i fremtiden
Hvad kan, og skal, vi bruge ESL foreningen til – nu og i fremtiden Hvad står vi for i dag? Hvad vil vi gerne stå for i fremtiden? Hvilke opgaver skal vi påtage os? Skal vi gøre det i fællesskab?

2 Hvad står vi for i dag? § 2. Formål Foreningens formål er:
at samle eksaminerede it-sikkerhedsledere for at fremme og vedligeholde kendskab og viden til informationssikkerhed og til ledelse af informationssikkerhedsarbejdet gennem forskellige aktiviteter som uddannelse, foredrag, studiekredse m.v. at drive, vedligeholde og udbygge ESL uddannelsen® eventuelt i samarbejde med kvalificerede kursusudbydere at sikre at det faglige indhold på uddannelsen til stadighed følger de krav der stilles til en leder af informationssikkerhed, at gennemføre eksamination af deltagere på ESL uddannelsen®. at tilføre medlemmerne størst mulig viden om Informationssikkerhed i samarbejde med andre relevante foreninger og institutioner at samarbejde med andre foreninger og institutioner Foreningen vil fremme disse formål ved at styrke og udbygge den etablerede ESL-uddannelse®

3 Hvad står vi for i dag? at samle eksaminerede it-sikkerhedsledere for at fremme og vedligeholde kendskab og viden til informationssikkerhed og til ledelse af informationssikkerhedsarbejdet gennem forskellige aktiviteter som uddannelse, foredrag, studiekredse m.v. ?

4 Hvad står vi for i dag? at tilføre medlemmerne størst mulig viden om Informationssikkerhed i samarbejde med andre relevante foreninger og institutioner ?

5 Hvad vil vi gerne stå for i fremtiden?
Mere af det samme Mindre af det samme Noget helt andet ?

6 Hvilke opgaver skal vi påtage os?

7 Skal vi gøre det i fællesskab?


Download ppt "ESL foreningen - nu og i fremtiden"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google