Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

 Foreningen er startet i 2007, af en gruppe forældre i samarbejde med skolebestyrelsen.  At få en bedre legeplads og udeområder ved Ulfborg Skole og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: " Foreningen er startet i 2007, af en gruppe forældre i samarbejde med skolebestyrelsen.  At få en bedre legeplads og udeområder ved Ulfborg Skole og."— Præsentationens transcript:

1

2  Foreningen er startet i 2007, af en gruppe forældre i samarbejde med skolebestyrelsen.  At få en bedre legeplads og udeområder ved Ulfborg Skole og SFO.

3 Dens formål er:  at arbejde aktivt for en legeplads og aktivitetsområde ved Ulfborg Skole og Passeren til gavn og glæde for børn i Ulfborg både i skole-, i Passeren og i fritiden.  at skaffe midler til gennemførelse af opgaver, der kan støtte ovenstående også i forhold til at søge fonde.  at yde et mindre økonomisk tilskud til oplevelser i skoleregi, klasse eller årgangsvis

4 Aktiviteter:  2 sponsorløb  Deltagelse ved stor jubilæumsfest  Søge fonde Medlemmer:  Ca. 60 i alt Indtægter:  Ca. 10.000 kr./år i medlemskontingent  Ca. 30.000 kr. pr. sponsorløb  Ca. 67.000 kr. skolefest  Ca. 20.000 kr. fra fonde + ”møllepenge”

5  Legetårne til indskolingen  Multibane på parkeringsplads  Bålhus  Beplantning omkring bålhus  Nintendo wii og playstation til specialklasser  Airhockybord, bordtennisbord og møbler til udskolingen  Støtte til bus, entre og naturvejleder m.v.


Download ppt " Foreningen er startet i 2007, af en gruppe forældre i samarbejde med skolebestyrelsen.  At få en bedre legeplads og udeområder ved Ulfborg Skole og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google