1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Sådan kommer I i gang med digital signatur
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Hvordan du læser forældreintra
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Aktivering af link til passwordliste i SFX Anders Vestergaard, DBC, 19. februar 2013 OBS: Inden passwordliste aktiveres i SFX skal liste være oprettet.
NemID = den nye digitale signatur
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Design og arkitektur for borger.dk
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lyd-ikonet er forsvundet
Tast selv-service – opret fuldmagt
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?
For at finde ejeren af en matrikkel går vi til:
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Oprettelse af Digital Post
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Picasa billedbehandling
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudie. 1.Navigation på hjemmesidenNavigation.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Se godkendte koebsfaktura Denne funktionalitet er tiltænkt direktion og afdelingsledere. Den viser godkendte.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal.
1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Aftaler i projekter Oprettelse af aftaler / møder fra Outlook Anders Kragh Jespersen, projektmanager, DGI Lab.
HOW TO BLACKBOARD DETTE ER EN VEJLEDNINGSMANUAL TIL ANVENDELSE AF BB.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
PIXIBOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Caseflow til KMD Nexus.
Obligatorisk selvbooking for dagpengemodtagere
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Præsentationens transcript:

1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået. Følg trinnene nedenfor for at se, hvordan du gør.

Klik på fanebladet Hjem

Klik på VÆLG BORGER

Et vindue åbner, hvor du skal indtaste CPR-nummeret på borgeren. Du kan også vælge at udpege borgeren via vedkommendes PID-nummer ved at klikke på Udpeg via PID. Når du har indtastet CPR-nummer eller PID-nummer, skal du klikke på Vælg borger. Du vil nu kunne se øverst i højre hjørne, hvilken borger du handler på vegne af

Klik på Fuldmagter

Du kan nu se en liste over alle de fuldmagter, borgeren har modtaget, under MODTAGNE FULDMAGTER. Kig listen igennem for at finde den fuldmagt, du søger. Klik på linket under Detaljer for at læse om, hvad fuldmagten indeholder

Et nyt vindue åbner, hvor du kan læse om, hvem borgeren har fået fuldmagten af, hvad den indeholder, hvornår den udløber, samt om fuldmagten er aktiv. Klik på Luk, når du er færdig med at læse Mine pensioner Hermed giver du en anden person lov til at handle på dine vegne inden for offentlige pensioner.