EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Uskrevne Regler Modul november 2011.
3 Historier fra det virkelige liv
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Det er trist at blive gammel
Telefonen ringer.
Erindring Da jeg i 1948 etablerede mig i Ålbæk som selvstændig Vognmand, var der især én ting som trak – det var den lille hyggelige havn, hvor jeg også.
Indrøm nu bare, at du er Internet-narkoman
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
……………. Livets centrum. 1.Mosebog 11:1-9 Hele jorden havde samme sprog og samme tungemål. Da de brød op mod øst, stødte de på en dal i landet Sinear, hvor.
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
En ganske from historie….
Jeg er taknemmelig....
En af de dage I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.
Og jeg blev overfaldet af en rockerbande på hjemturen….
Joken, der bringer dig held!
Hvad ser du på næste side?
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Hvad ser du på næste side?
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Da storken som kommer med alle børn
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Politikontrol En bilist bliver stoppet af politiet p.g.a. hastigheds overskridelse. Følgende samtale udvikler sig:
1. Kor. 1:17-2:5 For Kristus sendte mig ikke for at døbe, men for at forkynde evangeliet, dog ikke med talekunstens visdom, for at Kristi kors ikke skal.
En fejl af stor betydning...
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Hvis 2005 var et af “disse” år som du begyndte med optimisme,
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
En ske, en kop eller en spand?
EN AF DE DAGE.
EN AF DE DAGE.
Præsentationens transcript:

EN AF DE DAGE

I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig

Idet jeg gik ned af trappen til køkkenet, snublede jeg og slog hovedet på dørkarmen. Idet jeg gik ned af trappen til køkkenet, snublede jeg og slog hovedet på dørkarmen.

Min kone prøvede at dulme min smerte og skænkede en kop kaffe. Den var så varm, at jeg brændte min tunge.

Jeg satte mig ved morgenbordet og puttede et par skiver brød i risteren. Da jeg skulle tage dem op, fik jeg elektrisk stød som gav mig kuldegysninger……….

Så ringede telefonen. Det var fra kontoret de ringede for at fortælle at der havde været indbrud om natten, og alle computerne plus forskellige vigtige dokumenter var forsvundet.

Jeg blev så oprevet over nyhederne at jeg spildte min kaffe ned over tøjet. Derfor måtte jeg gå ovenpå, vaske mig og få noget tørt tøj på. Jeg besluttede at et koldt brusebad ville køle mig ned og hjælpe mig til at genvinde fatningen. Det viste sig at være den sidste brik……

Se flere sjove dias-show Du finder dem hos