Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-kursus
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Hvordan du læser forældreintra
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i tale og video
Kursus i diasdesign1 •Opret en præsentation med flere dias •Vælg menuen Vis | Værktøjslinier | Tegning •Tryk Autofigurer •Vælg Handlingsknapper | Lyd (markøren.
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Pinpoint.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i svargruppeprogrammet
Microsoft® Lync™ 2010 Møder og samarbejde Kurser
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Publish Logs Klik på Geocaching.com access Og vælg Publish logs…
Microsoft ® Lync ™ 2010 Web App-kursus. Målsætninger På dette kursus introduceres Microsoft Lync Web App, og følgende emner gennemgås: Oversigt over Lync.
Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk.
Efterår 2012Korrespondancemeddelelsen Korrespondance- meddelelsen (KM)
Videregående pc-vejledning
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
The improved time/kørsels- registrering By Just Rock.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået.
Nyhedsside i eReolens app til iPhone og iPad Læs nyheder fra eReolens redaktion.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Vælg et flaskepost tema. Flaskepost nr.: Tema :________________________________________ Skriv 3 ord: ______________________ ________________________ ____________________.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Introduktion til Lync Windows Store-appen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA600 Når billeder skal sendes til: Hospitaler i Region Hovedstaden, øvrige sygehuse i Region Sjælland eller Odense.
Quick Guide Ombooking – Mulighed for at ændre dato og tidspunkt for dine møder Nogle møder har du selv mulighed for at ombooke. For at gøre dette skal.
Vare Nr – Navn, læge, dato Logo Indtast user-id User Id Indtast password Password Log in Page 1Page 2 Page 3 (Scroll liste) Page 4 Logo Log ud 1 Navn på.
Hold smartere møder Tak, <FN name>.
Forårsrengøring med Fabrikam
Titellayout Undertitel.
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Video Vælge visning Skype for Business Konfigurere din videoenhed
Møder Vælge visning Skype for Business
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Konfigurere lyd og foretage opkald
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Sådan anvendes BG-NetBank
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Hold dit NemID for dig selv
Titel på begivenhed Præsentation af begivenhed
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Velkommen til PowerPoint
Billede med billedtekstlayout
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
Præsentationens transcript:

Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde Hvis du vil deltage i et Lync-møde, skal du vælge det møde, du vil deltage i, under fanen Møder og derefter trykke på Deltag i møde. Lync 2013 på iPhone Logge på og komme i gang Hvis du har et dataabonnement, eller telefonen har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, er det nemt at logge på. Start Lync-appen på din telefon. Angiv dine legitimationsoplysninger på logonskærmbilledet, og tryk på Log på. Se, hvem der deltager i mødet Hvis du vil se listen over deltagere, når du deltager i et møde, skal du trykke på ikonet Handlinger og derefter trykke på Se deltagere. Ændre din status eller logge af Gør et af følgende på skærmbilledet Min profil: Hvis du vil ændre din status, skal du trykke på Status og derefter vælge din status. Hvis du vil logge af, skal du trykke på Log af. FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. © 2013 Microsoft. Alle rettigheder forbeholdes.

Føje lyd til en chatsamtale Søge efter en kontakt Tryk på Kontakter, og skriv navnet på en person i søgefeltet under fanen Lync. Dine søgeresultater vises under feltet. Du kan også rulle ned gennem din gruppe med Lync-kontakter for at finde den person, du søger efter. Føje lyd til en chatsamtale Når du er i en chatsamtale, og du vil ringe til kontakten, skal du trykke på ikonet Telefon og derefter klikke på en af opkaldsknapperne. Føje video til en chatsamtale eller et opkald Hvis du vil føje video til en chat- eller lydsamtale, skal du trykke på ikonet Video og derefter trykke på Start min video. Sende en chatbesked Når du har fundet den person, du søger efter, skal du trykke på navnet og derefter trykke på ikonet Chat for at sende en chatbesked. Bemærk! Hvis du vil ringe til personen, skal du trykke på ikonet Telefon. Skriv en besked, og tryk derefter på Send.