Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået."— Præsentationens transcript:

1 Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået.

2 Vælg instrument(er) Hvis du søger: - noder for et bestemt instrument - eller til sammenspil - eller til kor vælger du: ”Tilføj instrument(er)”

3 1. Vælg først instrument eller kombination på menuen 2. Vælg derefter instrument eller kombination på listen – tilføj evt. en genre fra genrelisten 3. Slut af med ”Overfør til søgeside” 4. Der er vejledning på skærmen Tilbage til bibliotek.dk


Download ppt "Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google