1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Test i Der er 20 spørgsmål og du kommer automatisk videre ved korrekt svar Tryk for start.
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
1 Test 2 Klik for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at få vist tabelværktøjer?
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
CoDriver Afslut 1 Tastaturet Her kan du få lidt at vide om tastaturet og tasternes funktion. Klik på knapperne nederst til venstre for at bladre frem og.
NemID og Fællesskema 2014 v/Signe Hansen Blegmand
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
TEST 2 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
17. januar 2009Teknik event i det mørke Jylland III - CacheMate 1 Geocaching med CacheMate  Hvad er CacheMate?  Indlæsning af Cachebeskrivelser  Bruger.
TEST 1 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
REGISTRERINGSDATABASEN
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
SMA Vores nye dagligdag ☺.
Formularer (Access, del 3)
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Grundejerforeningen Jægervangen
Lyd-ikonet er forsvundet
TEST 3 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Julekalender 2010 For Herren i Huset For Fruen i Huset
1 Menuer (MenuStrip) MonthCalendar + DateTimePicker ListBox & CheckedListBox ComboBox Faneblade (eng.: tabs) med TabControl Steen Jensen, efterår 2013.
BACKUP eller dø! Klik dig frem til næste billede ->
Find cacher i et afgrænset område vha. polygon. Under fanebladet ”Tools” vælger du ”Polygon/Line drawing tool” Herefter bliver du ført til en hjemmeside.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
DANSK RIDE FORBUNDwww.rideforbund.dk21. august 2014 Introduktion til Course Tool af Rasmus Christian Kaae.
Mamut Kasse Installations instruktion.. Hardware betingelser PC –Windows XP, SP2 –512 MB intern hukommelse –1 Ghz Processor anbefales ( 600 Mhz minimum)
Statistik.
NetBeans Installation og brug.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Flyt den til din mp3 afspiller
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Introduktion til Access (Access, del 1)
Opslagsfelter (Access, del 6). RHS – Informationsteknologi 2 Udgangspunkt Vi er ofte i den situation, at valg af en type for et felt ikke begrænser vores.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Rapporter (Access, del 5)
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Start test 1 KLIK HER. Hvilken tast skal du bruge for at redigere en celle direkte? 2 F1 F2 F5 F7.
1 Algoritme til at løse knude P-center problemet Algoritmen brugte set covering problemet Virker derfor kun til knude problemer Vi vil alligevel bruge.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Globaliseringsredegørelsen 24.mar. 14 Figurer fra Danmark tiltrækker for få udenlandske investeringer i Sådan ligger landet
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Grunde til at jeg elsker dig
SPCC Frederiksberg 1 SPCC Kursus: Alle PP Al-00 Udarbejdet af: Flemming Sommer Emne: Start og Luk PC’en Dato: Version: 5 SPCC, Senior PC Center.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Opslagsfelter (Access, del 6). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi er ofte i den situation, at valg af en type for et felt ikke begrænser.
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
PivotTable i MS Excel Se evt. teksten til opgave 18 kap Start MS Excel og åben filen exped.dbf som du finder på hjemmesiden sammen med denne vejledning.
Globaliseringsredegørelse 21.mar. 11 Globaliseringsredegørelsen 2011 Grafer fra temakapitlet Eksporten som drivkraft for vækst og velstand.
Installation af TimeLog Tracker til Outlook
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Præsentationens transcript:

1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP

2 Efter installation af Win-Tool kan man prøve at tilgå centralen, men der kan være problemer med USB driveren. Det er tit set at der bliver installeret en forkert driver, eller at den overhovedet ikke bliver installeret. For at sikre sig at dette gøres rigtigt anbefaler vi at i løber følgende guide igennem. Det anbefales ikke at gøre brug af automatisk installering af USB driveren, da der som regel vælges en forkert driver, denne guide tvinger Windows til at gøre brug af den USB driver vi vælger og ingen anden. Højre klik på denne computer og vælg egenskaber.

3 Klik på fanebladet Hardware og vælg enhedshåndtering. Hvis elmeg centralen er tilsluttet PCeren vil der være et flerfunktionskort med navnet elmeg USB. I tilfældet af at der er en konflikt f.eks. At driveren ikke er installeret rigtig vil der være et gult udråbstegn. Det er dog ingen garanti for at den er installeret korrekt hvis dette udråbstegn ikke er der. Klik på + tegnet udfor elmeg USB, højre klik på sub-menuen og vælg egenskaber.

4 Vælg fanebladet Driver og tryk på opdater Driver.

5 Vælg ”Nej ikke denne gang” og vælg næste

6 Vælg en liste med kendte driver for denne enhed så i selv kan vælge en specifik driver og vælg næste.

7 Vælg ”Søg ikke. Jeg vælger driveren selv” og vælg næste

8 Vælg har diskette/cd

9 Vælg gennemse. I skal nu browse hen til den lokation hvor i har gemt elmeg USB driverne og pakket dem ud. Dernæst markere i filen elmegusb.inf og trykker på åben

10 Tryk på OK

11 Marker elmeg ICT og tryk på næste.

12 Tryk på Udfør Alt efter hvilken version af windows man kører med kan det være at PCeren skal genstartes før virkningerne tager effekt.

13 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows 2000

14 Efter installation af Win-Tool kan man prøve at tilgå centralen, men der kan være problemer med USB driveren. Det er tit set at der bliver installeret en forkert driver, eller at den overhovedet ikke bliver installeret. For at sikre sig at dette gøres rigtigt anbefaler vi at i løber følgende guide igennem. Det anbefales ikke at gøre brug af automatisk installering af USB driveren, da der som regel vælges en forkert driver, denne guide tvinger Windows til at gøre brug af den USB driver vi vælger og ingen anden. Højre klik på denne computer og vælg egenskaber.

15 Klik på fanebladet Hardware og vælg enhedshåndtering. Hvis elmeg centralen er tilsluttet PCeren vil der være et flerfunktionskort med navnet elmeg USB. I tilfældet af at der er en konflikt f.eks. At driveren ikke er installeret rigtig vil der være et gult udråbstegn. Det er dog ingen garanti for at den er installeret korrekt hvis dette udråbstegn ikke er der. Klik på + tegnet udfor elmeg USB, højre klik på sub-menuen og vælg egenskaber.

16 Vælg fanebladet Driver og tryk på Update Driver.

17 Tryk næste

18 Vælg en liste med kendte driver for denne enhed så i selv kan vælge en specifik driver og tryk næste.

19 Vælg har diskette.

20 Vælg gennemse.

21 I skal nu browse hen til den lokation hvor i har gemt elmeg USB driverne og pakket dem ud. Dernæst markere i filen elmegusb.inf og trykker på åben

22 Tryk på OK

23 Marker elmeg ICT og tryk på næste.

24 Tryk på næste.

25 Tryk på Udfør Alt efter hvilken version af windows man kører med kan det være at PCeren skal genstartes før virkningerne tager effekt.