Historien om Jesus’ fødsel

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Advertisements

Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
I nat blev Jesusbarnet født
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Dette er Med vært... din Jule- evangeliet JuleplanterJulemadEngle-ordJuletræet Danmark 100.
Opstandelsesfest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Menneskets fald og genoprejsning
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Et barn er født i Betlehem
Overvældet af Jesu opstandelse!
……………. Livets centrum. 1.Mosebog 11:1-9 Hele jorden havde samme sprog og samme tungemål. Da de brød op mod øst, stødte de på en dal i landet Sinear, hvor.
”Religion er opium til folket”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Vokse gennem venskab!.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Jeopardy! Du stiller spørgsmålet, Læreren har svaret (som altid ;-)
De ville ganske enkelt have spurgt om vej.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Dejlig er den himmel blå, lyst det er at se derpå,
Dejlig er den himmelblå
Hvem er du i Juleevangeliet?
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Quiz om ”Bibelen for børn” del 2
Forløsende bøn, kap.9.. Daniel 9:1-5 I Dareios’ første regeringsår – han var af medisk herkomst, søn af Ahasverus, og var blevet konge over kaldæernes.
Samson Og Dalila.
De ville ganske enkelt have spurgt om vej.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Skatteopkræveren Zakæus
Den opsøgende Gud. Matthæus 21:1-7 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem:
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Johannes’ åbenbaring.
Et rige, hvor Kristus besejrer mørket Esajas 9-10 Bibelcamping Fårevejle 2015.
I hvilken by blev Jesus født? - BetlehemBetlehem - JerusalemJerusalem - Nazaret Nazaret.
Lovet være du, Jesus Krist 1, S1 Lovet være du, Jesus Krist! at du menneske vorden est, født af en jomfru ren og skær, gladelig hilst af Himlens hær! O,
Juleevangeliet i LEGO. Tra la la la la la la la la la la la la!
Juleevangeliet Af evangelisten Lukas.
Julens symboler Matthæus 2
De hellig tre konger så hjertensglad
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
Lille Messias En stjerne på himlen 2. Maria skal føde
Dejlig er jorden Dejlig er jorden! 2. Tider skal komme,
Hvem er du i Juleevangeliet?
Hvilken historie var de vise mænd drevet af?
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
Fra Himlen kom en engel klar 1, S1
Præsentationens transcript:

Historien om Jesus’ fødsel Hvorfor holder vi Jul?! Historien om Jesus’ fødsel

Profetiens første skridt. Langt mod øst væk fra Israel, hvor jøderne bor, var der tre vise mænd. De brugte meget tid på at lede efter en stjerne på himlen, som var en del af en profeti. En profeti om at menneskets frelser skulle fødes på jord. En nat så de stjernen og begyndte at følge den mod vest

I mellemtiden i Israel I Israel var der en kvinde som hed Maria og hendes mand, som hed Josef En dag viste en Engel sig for Maria og sagde: ”Du, Maria, Skal føde Guds søn!” Få dage senere var Maria Gravid

Folketællingen På det her tidspunkt var kejser Augustus fra Rom konge over Israel og mange andre lande. Det var et stort rige. Han ville tælle alle folk i hans land, så han kunne se hvor mange han bestemte over. Derfor var Josef og gravide Maria nød til at rejse til byen Betlehem, for at blive talt.

Turen mod Betlehem Josef og Maria rejste mod Betlehem, og den gravide kvinde var på et æsel og Josef var til fods. Da de ankom til byen, var der så mange mennesker, at de slet ikke kunne finde et sted hvor de kunne sove. Endelig var der en flink mand gav dem lov til at sove i hans stald sammen med geder og æsler.

Jesus fødes Den nat fødte Maria et drengebarn som hun kaldte Jesus. Josef elskede straks Jesus selvom han ikke var hans men Guds søn. Inde i stalden kunne de slet ikke se, at den store stjerne var lige over dem.

Hyrderne og de tre vise mænd. Nogle hyrder på marken så den store stjerne, og så at der kom engle ud som sagde: ”Følg stjernen og find jeres frelser og konge!” De tre vise mænd fra øst havde også fulgt efter stjernen og var nu hos Jesus. De gav ham en masse gaver. Josef og Maria var glade, men de vidste ikke endnu hvor vigtig deres søn skulle blive!