EUD-konference 06.02.2015 Fra tømrer til bygningskonstruktør-studerende.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Advertisements

Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
1 Strategiske mål 2011/2012 April Medarbejderresultater 2006 Real 2007 Real 2008 Real 2009 Real 2010 Real 2011 Mål 2011 Real 2012 Mål 2013 Mål.
Sikkerhedskultur - lærlinge
Integration og fastholdelse af udenlandske arbejdstagere og deres familier v/ Departementschef Claes Nilas, Integrationsministeriet Welcometo konference.
BIOANALYTIKERES KERNEFAGLIGHED OG PROFESSIONSIDENTITET
”Digitalisering & Lokalebooking ”
Torsdag den 2. april, 2009 Jeg har optaget min sidste video Jeg vil ikke vise jer flere.
Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Vest Region Hovedstaden
Uddannelsesvalg i 8. klasse. Dagsorden  Formål:  Formålet for de næste to lektioner er, at vi kigger på, om det, I tror om jeres klassekammerater, påvirker.
Dansk Musik gruppearbejde
Uddannede færingers tilpasning til arbejdsmarkedet og erfaringer med studieophold i udlandet En spørgeskemaundersøgelse blandt færdiguddannede
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Temperatur på unges motivation Oplæg på CeFu-konference
Onsdag 31 oktober 2007 Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Erfaringer fra brugerpanelet i Onkologisk Klinik
Det her talent foregår i nærheden af mig…
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Udvikling og kvalitets sikring af sygeplejen i praksis
Netværkskoordinatormøde MDI d. 5. februar At koordinere… koordinator, (lat.koordinere + -ator), person, der er udpeget til at samordne noget. koordinere,
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
SkoleIntra 2011 SkoleKom og SkoDa. Program SkoleKom SkoleKom for lidt siden SkoleKom og samspillet med SkoleIntra Hva' snakker I om? – SkoleKoms nationale.
God ledelse er vejen til et godt psykisk arbejdsmiljø
Og jeg blev overfaldet af en rockerbande på hjemturen….
Hvordan kan budget og regnskabstal anvendes i praksis?
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Hjælp til at takle troskrisen!. Troskrisens kerne ”Simon, Simon! Satan gjorde krav på jer for at sigte jer som hvede; men jeg bad for dig, for at din.
Click to add title Click to add subtitle.
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
Lene Skovgaard Uddannelses Ungdomsvejleder

Mestring af ADHD som voksen.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Projekt Skulk Hvorfor Projekt Skulk? Hvorfor gå i skole?
EVA’s evaluering af 10. klasse Foreningen af 10. klasseskoler i Danmark, Trinity, Fredericia den 2. marts 2012 Kristine Bang Nielsen.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Sosu projekt Sosu skolen, Aabenraa Haderslev & Sønderborg Produktionsskoler
Ved Jannie Asklund Mobil:
Valg af introduktionskursus. 8. Klasse efterår/vinter.
Læse/studiegrupper.
Tema 1: Introduktion samt stress og sårbarhed Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Forældremøde Sortedamskolen 2014/15. UU København Serviceinstitution under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune Vi vejleder unge i København.
Fronthouse workshop 8: Derfor skaber forsøgsprojekter fremtidssikrede renoveringer NCC. 16. Juni 2011 Søren Terkildsen, Ph.d-studerende, BYG:DTU.
Uddannede færingers tilpasning til arbejdsmarkedet og erfaringer med studieophold i udlandet En spørgeskemaundersøgelse blandt færdiguddannede
Netværk – Bruger du dit ? Inspirationsaften om netværk og din arbejdsdag? Onsdag den 9. november 2011 Olsensenergy - Hanne Olsen.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Hvor bevæger det danske erhvervsuddannelsessystem sig hen? Oktober 2013.
Herningsholm Erhvervsskole
1 Case fra Aars Boligforening v. Jens S. Damgaard, direktør Aars Boligforening (fra Boligen nr. 2, 2015 )
Aktiv lytning - Lyt nu godt efter.
Erhvervsuddannelser og Aalborg Portland. v/ Kim Øster Larsen
Uddannelsesvejledning MF10.kl. 2011/12 1/8 2010: UU MariagerFjord U-plan, 10. klasse Brobygning Uddannelsessystemets opbygning 1. marts 2012 Gode
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
Velkomst og præsentation af dagen Seminar om Gylleseparering og afbrænding af husdyrgødning Vissenbjerg og Årslev, marts 2007.
Forskning i Alzheimers sygdom
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Matematik i VØ KONFERENCE 5. MARTS Vi åbner døren for anvendelse af matematik August 2010 Revideret læreplan i vø Eleverne skal kunne udvælge og.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
7. klasse.
EUD (erhvervsuddannelse) EUX (EUD med gymnasiefag)
Lærerpræsentation.
Arbejde med jobkort og uddannelsesveje.
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Kære lærer Her har du undervisningsmaterialet til CAMPUS+ Denne vejledning er din guide til undervisningen til at få mest muligt ud af CAMPUS +. Opgaverne.
Hvad vil jeg efter 9. klasse?
Præsentationens transcript:

EUD-konference 06.02.2015 Fra tømrer til bygningskonstruktør-studerende

Fra tømrer til bygningskonstruktør-studerende EUD-konference 06.02.15 Om mig Navn: Dion Clement Nøhr Alder: 32 år Uddannet tømrer april 2011 Fra tømrer til bygningskonstruktør-studerende

Min vej til videregående uddannelse EUD-konference 06.02.15 Min vej til videregående uddannelse Detail I lære som tømrer august 2007 (ca.2½ år) Skiftede læreplads april 2010 (ca.1 år) Uddannet tømrer april 2011 Tømrer 2½ år - 3 forskellige firmaer Bygningskonstruktør uddannelsen august 2013

Overvejelser omkring videregående uddannelse EUD-konference 06.02.15 Overvejelser omkring videregående uddannelse Hvorfor valgte jeg videregående uddannelse? Hvordan valgte jeg videregående uddannelse? Hvornår besluttede jeg, at jeg ville tage en videregående uddannelse? Hvad kan jeg bruge fra min erhvervsuddannelse og hvilke fordele har det givet mig? Hvordan ser jeg min selv i forhold til dem med gymnasial uddannelse? Hvilke udfordringer synes jeg, at jeg har? Tanker om fremtidig job

Tak for jeres opmærksomhed ! EUD-konference 06.02.15 Tak for jeres opmærksomhed ! Fra tømrer til bygningskonstruktør-studerende Af Dion Clement Nøhr