Moms systemet De 25 % moms. 2 videoklip  Købsmoms er den moms, virksomheden betaler, når den køber varer og serviceydelser. Konto 14261 Købsmoms, har.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Automatic Delivery Rewards Hovedtræk. Automatic Delivery Rewards •ADR eller Automatic Delivery Rewards er et program, hvor en distributør eller kunde.
Advertisements

7. Produktionsvirksomhedens regnskab
7. Produktionsvirksomhedens regnskab
15. Regnskab for en produktionsvirksomhed - vareregnskab
Egenkapital Ejerens indskud af kapital i virksomheden Banklån
Handel med udlandet - fokus på EU-handel
Erhvervsøkonomi på HG Line Vinterberg.
Ledelsesinformation med budgettering.
MOMS - GENERELT Generelle betragtninger omkring moms(merværdiafgift):
Gruppe 4. En kunde henvender sig i butikken for at købe en vare. Ekspedienten scanner varen og modtager betaling. Systemet fjerner varen fra lageret og.
23.2 Skyldige omkostninger
10.2 Anskaffelse af bil Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
21.1 Opdeling af varelageret
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
3. Årsregnskabet og de grundlæggende registreringsregler
9.2 Andre eksterne omkostninger på kredit
8.3 Varekøb på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
8.4 Varesalg på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
23.1 Periodeafgrænsningsposter
7.2 Registrering af moms Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
8.2 Kontant varekøb og varesalg
6.2 Likvide midler: Bankindestående
21.2 Opdeling af netto- omsætning og vareforbrug
11.2 Privatforbrug Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
26.2 Kapacitetsomkostninger
6.4 Kasseafstemning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
9.1 Registrering af andre eksterne omkostninger
14.3 Afstemning af kassekredit
12.2 Afskrivning på anlægsaktiver
5. Registrering af daglige transaktioner
Bogføring, årsregnskab og moms
12.3 Momsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
23.3 Afslutningsskema Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på
23.2 Skyldige omkostninger
22.2 Bogføring af løn og øvrige personaleomkostninger
23.1 Periodeafgrænsningsposter
21.2 Opdeling af nettoomsætning og vareforbrug
7.1 Momssystemet Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
6. Udarbejdelse og præsentation af årsregnskabet
26.1 Udgifter, omkostninger og udbetalinger
22.2 Bogføring af løn og øvrige personaleomkostninger
6.1 Likvide midler: Kasse 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Orientering ved Kundechef Benny Rinfeldt, Fjernvarmeforsyningen
Praksisformer og virksomhedsdannelse Af Natalia Madsen & Mads Grarup Odense den 3. februar 2004 Forum: OR
4.4 Bogføringsregler Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Kap 19 E – handel Kapitel 19.
Egenkapital og privatforbrug
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Når der laves moms hos deltager I/S kursus for begyndere Efterår 2006.
10.1 Anskaffelse af inventar 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget.
Resultatopgørelse og balance for et APS (anpartsselskab)
14.4 Langfristet lån Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
20.1 Bidragskalkulation udarbejdet som en forkalkulation
8.1 Faktura 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at se.
8.5 Vareforbrug 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at.
7.3 Afslutning af momsregnskabet
23.3 Afslutningsskema 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Forretningsplanen Emner du skal have viden om ved start: Download forretningsplan i en word-fil på
Afskrivninger Hvad er anlægsaktiver? Er aktiver, som virksomheden anvender i længere tid f.eks. Biler Bygninger Inventar (borde, reoler, IT-netværk mm.)
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul. Kap. 30: Debitor-, kreditor- og lagermodul Økonomistyringssystemer FordeleUlemper Indtastning af bilag er.
Kapitel 11 Anlægsaktiver.
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul.
Kapitel 9 Momsregnskabet vljfiwejfwPOI.
Regnskab i produktions- virksomheder
Kapitel 8 Vareregnskabet Varekøb.
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Afskrivninger.
Kap 3.2 Momssystemet.
Det samlede regnskabssystem
Bogføring Alle virksomheder skal udarbejde et regnskab som dokumentation over for SKAT Det dobbelte bogholderis princip i bogføringen ”Kassen” Indtægter.
Moms og skattemæssige fradrag
Præsentationens transcript:

Moms systemet De 25 % moms

2 videoklip

 Købsmoms er den moms, virksomheden betaler, når den køber varer og serviceydelser. Konto Købsmoms, har en debetsaldo, da der er tale om et aktiv. Virksomheden har nemlig købsmomsen til gode hos SKAT.  Konto – debetsaldo - aktiv Købsmoms

Købsmoms et eksempel

 Salgsmoms er den moms, virksomheden opkræver, når den sælger varer og serviceydelser. Konto Salgsmoms, har en kreditsaldo, da der er tale om et passiv. Virksomheden skylder nemlig salgsmomsen til SKAT.  – kreditsaldo - passiv Salgsmoms

Salgsmoms et eksempel

Momsafregning Salg moms Købs moms Vi skylder

Noget er der ikke moms på..!

Afregning med skat