Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité Klubben min! Ganske kort i første omgang: - Meget gerne fortælle din historie om din karriere!:)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
PR KAMPAGNE.
24. november 2006 Lærerseminar Disposition •Soldaten i centrum •Vigtigt om læring •Din rolle i undervisningen •”Hvad vil jeg som skolechef tilbyde?”
Året i tekst og billeder VM - DM - Speedway 2007 Årets Sportsnavn i TV SYD 2007 blev speedwaykøreren Nicki Pedersen. Den dobbelte verdensmester vinder.
”Intet” af Janne Teller
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Energi- & Vandværkstedet
Dansk Musik gruppearbejde
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Fysisk aktivitet – muligheder og udfordringer for krop og sjæl
Skolereformen Overordnede mål:
Måske er I bedste venner i et år,
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Backoffice præsentation
Udsagn (propositioner)
Smileyen, som fik en ven.
SPØRGESKEMA-UNDERSØGELSE FTK (KUN SENDT TIL SENIORER) 36 besvarelser 29 seniorer 6 junior forældre 1 junior.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Team 9 gruppe eksamen, evalueringsproces
Klasseledelse Lene Heckmann.
GOD MORGEN! JEG HÅPER DU HAR SOVET GODT!.
Joken, der bringer dig held!
Dansk musik Bjarki og Sveinn
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
10 Roser til dig.
Musik: Nightengale Serenade
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Hvornår bruger man hvad?
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Undervisningsmiljøundersøgelse 2010
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
MADSEN mod MASSEN PROTOTYPE. SMS takst: 1,20 kr. 1 kr. går ubeskåret til bønderne i Malawi Hej, jeg hedder Madsen! Jeg er her for at underholde jer lidt,
Betydning Sikkerhed Fokus på terror Økonomiske krise En verdens omvæltning.
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Den anerkendende interviewform
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Historiefortælling.
SÅDAN FÅR DU DRØMMEJOBBET IBM TIrsdag den 17. marts 2009
Læse/studiegrupper.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Fælleskommunal arbejdsgruppe nedsat af UUVs styregruppe 4 møder i alt = beskrivelse af indhold og forslag til organisation UUVs styregruppe tager den endelige.
Hvilke ord betegner bedst din oplevelse af at skulle vælge en ungdomsuddannelse efter 9./10. klasse? (sæt gerne flere kryds)
Mr. Raggys prøveeksamen
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Velkommen til Lægedage
Kvinder Ser sig i spejlet..
Rammefortællingen – Jobs Bog Bibeltekster Livsfilosofi Etik
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Lyset i mørket. …………… . Tema: Skabelsen
Historien om de gode venner.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Geokommunikation - visualisering af geografiske data.
UDDANNELSE OG PROFESSION.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
OZ2RF Hvad er det her nu alt for noget Hvorfor nu alt det her
Mærk dig selv.
Klubbutviklingsseminar NBTF OLT/Ullevål 9-10/
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
Præsentationens transcript:

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité Klubben min! Ganske kort i første omgang: - Meget gerne fortælle din historie om din karriere!:) - Klubbens betydning for fundamentet for resten af karrieren - Klubmiljøets betydning for din trivsel og udvikling - Klubbens nøglepersoners betydning for din karriere og succes - Klubbens og personernes kompetence og kompetenceoverførin g til dig. - Vigtigheden af alt dette:) Vi er i en proces hvor vi arbejder med, og skal lykkes med, at bidrage til at klubberne udvikler sig til at blive velfungerende miljøer hvor udøverne trivis og udvikler sig - og at der findes muligheder for at nå langt for de udøvere der har lyst til det. Men vi skal sikre at klubberne og deres nøglepersoner ser deres rolle og vigtigheden af den for udøverne og resten af udøvernes karriere, da der bliver lagt et vældig vigtigt og afgørende fundament i klubmiljøet. Såfremt du har en PowerPoint præsentation med nogle enkelte bullits som understreger dine pointer som deltagerne kan få lov at få tilsendt efterfølgende vil det være vældig bra. Håber du synes det ser OK ud, og at du har mulighed for at bidrage med dette, da jeg er sikker på det vil være en vigtig faktor i forhold til at få et seminar der kan skabe videre udvikling. God weekend, Vh Thorsten Haugesund IL

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité Historie:

Side 3 Starten 7 år 12 år tyrvinglekene 13 år sprint og hoppgruppen, By/klubbrekord år startet å konkurrere rundt i hele landet, debut sr. landslaget 17 år reiste til Oslo i helgene og fikk trene med landslaget. 18 år klubbytte Milepæler

Side 4 Startet 7 år gammel Fra lek til seriøs moro Miljø Gode trenere, kompetanse, stimulerende trening Gode fasiliteter, ute, sivilforsvarets tunell, gymsal Skolen Ressurspersoner. Oscar, Kåre, Pappa, Fra smårolling til verdensmester

Side 5 Sirkeltreninger, hardt arbeid Fokus på læring, selvstendighet, ansvar Langsiktig utviklingsfokus Mange engasjerte voksenpersoner Klubben var ambisiøs, barne/ungdomsidrett hadde status i klubben og lokalmiljøet Verdiene klubben På hvilken måte har klubben vært viktig?

Side 6 Utviklingsfokus Læring og mestring Miljø Nysgjerrighet Idrettens fellesverdier; glede, helse, fellesskap og fair play Hva jeg vil vektlegge som viktig for å utvikle talenter:

Side 7 WmH4TNqw&app=desktop# WmH4TNqw&app=desktop#