Skolen i Filippinerne og Danmark Af Bertram André Nicolas & Johan Denker Ebskamp.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Industrialisering og arbejdsmarked
Illustration fra Bogen om kræft figur 4.1.
Sprogvurdering & Sprogindsatser
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
NGG.
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Velkommen til vores side!!!
1 Folkeskolereformen -hvilke perspektiver giver den i forhold til dagens overskrift set fra en politisk synsvinkel Søren Kristensen.
UiU - Nordjyske Erhvervsskoler
Erfaringer fra netværkssamarbejde
VELKOMMEN TIL FORÆLDREMØDE. REFORMENS MÅL ER: • AT GØRE FOLKESKOLEN ENDNU BEDRE OG UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, SOM DE KAN • AT HÆVE.
NGG.
Hvad er Khan Academy Verdens største gratis virtuelle skole
LENA LINDENSKOV LEKTOR AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) 5. FEBRUAR 2014 UNDERVISNINGSFORSØGETS RESULTATER LENA LINDENSKOV.
Navigation i Kampterræn
Velkommen til valgmøde
Illustration fra Kort om kræft figur 4.1.
Jeopardy – Hit med Historien! 8. klasse [Folk og fædreland]
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Sponsorater/Reklamer
Skolereformen på Søndersøskolen
Joken, der bringer dig held!
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt.
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
D-klasserne på Borupgårdskolen.
Overgangsordning Trin 2 social-og sundhedsassistentuddannelsen.
22.maj 12 Globaliseringsredegørelsen Globaliseringsredegørelsen 2012 Grafer og figurer fra temakapitlet: Gældskrisen fører til langvarig lavvækst.
Opslagsfelter (Access, del 6). RHS – Informationsteknologi 2 Udgangspunkt Vi er ofte i den situation, at valg af en type for et felt ikke begrænser vores.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Studiepraktik Program:
Turen går til Kina! - Summer school. Hvad er summer school? For eleverne: årige fra hele området - Klasser på ca. 30elever - Første møde med en.
Undersøgelsens omfang
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Jubilæumsdag den 23. juli BaptistKirkens 175 års jubilæum på Lindenborg.
Folkeskolereform 2014.
NGG.
7- KLASSE INTRO Program  Velkomst  Info om reformen  Præsentation i klasserne  Retur til festsalen – grillene skulle nu være varme.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Ældre, IT og læring. Ældre tæmmer teknologien..
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Gymnasiet (Stx)
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité Klubben min! Ganske kort i første omgang: - Meget gerne fortælle din historie om din karriere!:)
USA’s højesteret og love omkring adskillelse.
Case Året er 2031 og staten er i gang med centraliseringen og nu er det blevet skolernes tur. Der skal spares penge på både lærere og undervisningsmaterialer.
Globaliseringsredegørelsen 24.mar. 14 Figurer fra Danmark tiltrækker for få udenlandske investeringer i Sådan ligger landet
Rammefortællingen – Jobs Bog Bibeltekster Livsfilosofi Etik
Overenskomst til private dagtilbud. Udgangspunkter for en privat overenskomst Overenskomsten skulle være enkel og gennemskuelig Overenskomsten skulle.
Mød Aalborg Universitet
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft 31. marts 2011.
Opslagsfelter (Access, del 6). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi er ofte i den situation, at valg af en type for et felt ikke begrænser.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Afsætning og IT Erfaringer fra den første test. Forudsætninger 2. års klasse – marketing/multimedia 11 drenge og 17 piger Bærbar PC fra første dag En.
Bygdeskoleledermøde Qaasuitsup Kommunia Ilulissat den november 2011.
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
I et land uden høje bjerge… Opgiv bønderne. De tror stadig de udgør landets vigtigste erhverv og mest kulturbærende. Det er forlængst historie – men det.
Globaliseringsredegørelse 21.mar. 11 Globaliseringsredegørelsen 2011 Grafer fra temakapitlet Eksporten som drivkraft for vækst og velstand.
Spørgeundersøgelse - Besøgsdag 2015
Transistorer.
Erfaringer fra projekt ”Flerkulturel rummelighed i skolen”
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
Portræt af: Ludvig Holberg Malet af: Jørgen Roed i 1847.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Skoleleders rolle og kompetence, når det gælder inklusion i folkeskolen KL 2011.
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
STX Uddannelse.
Præsentationens transcript:

Skolen i Filippinerne og Danmark Af Bertram André Nicolas & Johan Denker Ebskamp

Den Danske Skoles Historie 1708 – Lov påbød skolegang Først i 1739 blev der bestemt hvad de skulle lære Johan Ludvig Reventlow bestemte at man ikke måtte straffe børnene så hårdt I 1848 kom Danmarks første lov om folkeskolen. I starten betalte godsejerne og bønderne for skolen

6 år gammel: Elementary school 13 år gammel: High school 6 år gammel: Folkeskole 17 år gammel: College eller Universitet, Hvis man har penge nok år gammel: Gymnasiet Al undervisning tager udgangspunkt i dansk Al undervisning foregår på engelsk Forskelle

PengeSkoleUddannelseJob Staten betalerSkattekroner Velfungerende skattesystem Skole Konklusion

Lavet af Bertram André Nicolas & Johan Denker Ebskamp Spørgsmål?