1 Erfaringer med produkter Hvilke problemstillinger er vi stødt på ved indførsel af LON- teknologi i vores produkter? Hvilke fejl har vi set i marken?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Master i Informationsteknologi Simulering af radionetværk Kasper og Claus.
- Folkebibliotekernes nye ebogsservice.
Deployment på Windows 7 m.m.
Lean Salgskonsulentuddannelsen
Next Generation Operations Management AutoNOC 2. AutoNOC 2 Business fordele.
Launchy – En Mozilla Extension 9 juni 2005Henrik Gemal Side 1 ● Launchy er en Mozilla extension. Dvs. En udvidelse til Mozilla. ● Virker.
Effektive procedurer med integrerede webservices Applikationer til Office - Smart Clients Case: Digitalt Forvaltningstjek hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Windows ® 7 og Office 2010 til små og mellemstore virksomheder WINDOWS ® 7 OG OFFICE 2010 TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER Vi anbefaler ægte Microsoft.
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Test First Development
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Præsenteret af: Peter Bøhme Projektleder på Office XP
V/ Heine M. Jensen –
Pinpoint.
OUH-to-go (workflow-to-go®)
System Center Suiten - helhedsbilledet
Velkommen til Pre-launch Roadshow Claus Jul Christiansen Divisionschef, Server & Tools Microsoft Danmark.
Undervisning i CCE om Java Agenda Hjælp med Java. Hvad kan du sige om sikkerhed? Danske Banks nye Kundeprogram.
1 IT Service Management - JP/POLITIKENS HUS A/S IT Service Management – JP/Politikens Hus Per Palmkvist Knudsen Frank Stjerne
IT Service Management – JP/Politikens Hus
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
24. Kvalitet i forsyningskæden
Jesper Johansen, Stifter, Installers A/S
Videnskabsministeriets arbejde med åbne standarder Vicedirektør Mikkel Hemmingsen, Videnskabsministeriet
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Vi har brug for dig... som Small Business Specialist Christian Ringheim & Kim Enrum.
Kap 10 Målgrupper Kapitel 10.
Microsoft Dynamics – synergi mellem forretningsområder Susanne Christoph Dynamics Sales Lead
© 2013 Netcompany A/S Netcompany A/S · Grønningen 19 · 1270 København K · Tlf Side 1 Simon Otto Nielsen Diplomingeniør i informations og kommunikationsteknologi.
Uddannelse, marts 2007 Søren Vallø Business Development Manager.
-Klimaændringer og den stigende luftforurening overalt på kloden, - øger befolkningens og ikke mindst lovgivernes focus på de skadelige udledninger fra.
Quality Management Systems
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
IT-supporter.
9. december Optimering af produktionsprocesser Ledelsessystemer som et nyttigt værktøj i optimeringsprocesserne Konsulent Christian.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
H.C. Andersens Hotel, Odense, 28. oktober 2009 Workshop JERES oplevelser!
1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP.
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
Formål med FUR APP - Nem måde at søge info om Fur for turister - Tiltrække flere turister - Virksomheder på Fur kan markedsføre sig selv via FUR APP.
People and solutions – working together værdier for millioner…..  hvis du kan SE dem…. Lau Jakobsen Channel Manager.
Intro Siden sidst: evaluering på opgaver og virtuel kursus.
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
Client / Server teknologi Eksamensteori Anbefaling: Tag notater.
Introduktion til XNA Jacob Korsgaard og Morten Sneftrup Pedersen Microsoft Student Partners Aalborg Universitet.
 Jens Bennedsen 2002Objektorienteret systemudvikling Design klasse model ”Klassemodellen på vej til kode”
Læsning og skrivning af pakker på IP niveau. Hvorfor er det svært? Fra et normalt programmeringssprog er netværksadgangen begrænset Vælg protokol, port,
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Nye tider i Kundeservice Hvad sker der, hvad kan vi forvente os?
Text starts with no bullet Click once on ’Increase Indent’ for bullet and click uptill three times for more bulletdesign To get previous design back, click.
Brug dataen I din virksomhed. Agenda Opstilling af mål for hjemmesiden Google Analytics -Måleparametre -Opsætning af målsporing -Mikro og makro-konvertering.
INTERNET SIKKERHED….. Hvad betyder internet sikkerhed og hvad kan man gør for at beskytte sig selv, sine børn og sin pc når man benytter det ”vilde internet”
Ole.tange.dk Frie softwarelicenser Ole Tange Navigation blandt licenser for fri software Aalborg, juni 2008.
Sådan programmerer du arduino via Atmel Studio Af Orla Utoft Sørensen Mercantec.
Hjerteforeningens interessevaretagelse Politisk konsulent Signe Elkrog Friis Den 20. oktober 2015.
Inden vi kan gå i gang skal du have installeret Keil uVision Under installationen er det vigtigt at vælge den rigtige hardware. Vi arbeder med følgende.
Effektiv vækst - Workshop
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
En fynsk familieejet virksomhed gennem 129 år
Arbejd Overalt - Workshop
1.08 Test.
1.08 Test.
Opdatér dine programmer
Opdatér dine programmer
Landbrugsseminar 2019 Jacob Nielsen, vicedirektør
Software Construction
Simulering af binomialforsøg
Micky Weis Digital markedsføringsekspert
Vigtige opdateringer af din computer og mobil
Præsentationens transcript:

1 Erfaringer med produkter Hvilke problemstillinger er vi stødt på ved indførsel af LON- teknologi i vores produkter? Hvilke fejl har vi set i marken? Hvad er der brug for i egen og kundens organisation?

2 G10 MAGNA UPE 2000 LON netværk Ahaa et LON-netværk. Der har vi problemet !!

3 Coburg sagen Nyt produkt Output-variable bliver ikke opdateret på netværk Alle de andre LON-enheder virker som de skal ”Fejlen må være i jeres produkt” Monitorering af LONtalk-pakker (hvor blev de af) Analyse af LONtalk-pakker (er det virkelig nødvendigt ?) Diskussionsforum hos Echelon Host based nodes lever ikke altid op til specifikationen Certificering kunne have hjulpet

4 NIX pille !! Kan/må ikke servicere LON-netværket Kan ikke udskifte et LON-interface uden system-integratoren. I Tyskland har integratoren ingen garantiforpligtigelse hvis Grundfos downloader ny kode i vores LON-produkter. Selv om produkterne har flash, kan man ikke forvente at kunderne downloader og installerer nyeste software Hvis opdatering er nødvendig i forbindelse med fejl, kommer der en regning.

5 Fejlkilder Forkert brug/forståelse af pumpcontroller profilet –ingen læser profilet –Ovd-variable bliver brugt forkert, burde egentlig udelades Bindingsværktøj som ikke understøtter UNVT’s eller nye SNVT’s Network management tool som ikke understøtter program download. Forkert program ID –Uvidenhed om LONmaker –Det kan være svært at være komponentleverandør og samtidig kende en masse til systemintegration. Vi troede, at alle, der arbejder med LON, kunne downloade ny kode på et splitsekund

6 Krav til egen organisation Et stort antal serviceteknikere skal kende til vores LON produkter Uddannelse i brug af LON-produkterne De rigtige værktøjer skal være til rådighed Uddannelse i brug af værktøj. Kontakt med specialisterne hos system- integratorerne

7 Krav til kundens organisation Kendskab til vores produkter Viden om profil for vores produkter Værktøjs kassen skal være i orden –ofte problemer med små mangelfulde tools i forbindelse med bindinger/monitorering af nye SNVT’s –ofte for mangelfuldt kendskab til værktøj. Viden om LON hos montører