6.1 Likvide midler: Kasse 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
23.5 Kommentarer til årsregnskabet
Advertisements

22.1 Udarbejdelse af lønseddel
23.2 Skyldige omkostninger
10.2 Anskaffelse af bil Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
21.1 Opdeling af varelageret
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
16.5 Årsregnskabets formål
9.2 Andre eksterne omkostninger på kredit
8.3 Varekøb på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
8.4 Varesalg på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
23.1 Periodeafgrænsningsposter
7.2 Registrering af moms Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
22.3 Betaling af skatter og bidrag
8.2 Kontant varekøb og varesalg
6.2 Likvide midler: Bankindestående
21.2 Opdeling af netto- omsætning og vareforbrug
11.2 Privatforbrug Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
26.2 Kapacitetsomkostninger
26.3 Variable omkostninger
6.4 Kasseafstemning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
9.1 Registrering af andre eksterne omkostninger
15.1 Den lineære metode Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
20.3 Bidragskalkulation ved køb i udenlandsk valuta
14.3 Afstemning af kassekredit
22.4 B-indkomst 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at.
18.3 Kommentarer til budgetterne
12.2 Afskrivning på anlægsaktiver
6.3 Kasserapport Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
12.6 Kommentarer til årsregnskabet
4.5 Kontoramme og kontoplan
12.3 Momsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
14.1 Kassekredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
12.4 Overførsel af privatforbrug
22.4 B-indkomst Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på SKAT  10 rater.
22.2 Bogføring af løn og øvrige personaleomkostninger
23.1 Periodeafgrænsningsposter
15.2 Saldometoden Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
26.1 Udgifter, omkostninger og udbetalinger
22.2 Bogføring af løn og øvrige personaleomkostninger
16.3 Kommentarer til årsregnskabet 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit.
13.1 Resultatbudget Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
4.4 Bogføringsregler Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Egenkapital og privatforbrug
10.1 Anskaffelse af inventar 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget.
14.4 Langfristet lån Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
20.1 Bidragskalkulation udarbejdet som en forkalkulation
8.1 Faktura 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at se.
12.1 Vareforbrug Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
8.5 Vareforbrug 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at.
14.2 Kasserapport Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
1.3 Virksomhedens interessenter
7.3 Afslutning af momsregnskabet
Kapitel 7 Likvide beholdninger Kasserapport.
26.4 Samlede omkostninger Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil.
18.4 Budgetteret balance Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
23.3 Afslutningsskema 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
30.5 Regnskabsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
28.1 Overskudsgrad Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
28.2 Omsætning og variable omkostninger
11.3 Opgørelse af egenkapitalen i en personligt ejet virksomhed
25.3 Afsætning og omsætning
13.2 Budgetkontrol Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
2.2 Virksomhedens mål Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
30.3 Funktionsopdeling af omkostninger
25.2 Efterspørgsel 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for.
28.4 Andre sammenligninger 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
28.3 Omsætning og kapacitetsomkostninger
2.3 Virksomhedens økonomi
Kapitel 7 Likvide beholdninger Kasserapport.
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Præsentationens transcript:

6.1 Likvide midler: Kasse 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. 1.Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”.

Indholdsfortegnelse 6.1 Kasse 6.1 Likvide midler: Kasse Likvide midler

6. Likvide midler Virksomhedens likvide beholdninger består af: Den kontante kassebeholdning Den kontante kassebeholdning består af: Rigtige penge (mønter og pengesedler) Indbetalinger i form af checks (se en check).check Kassebeholdningen kan ligge i butikkens kasseapparat eller pengeskab. Kontante ind- og udbetalinger registreres på konto Kasse.

Virksomhedens likvide beholdninger består af: Indestående i banken. Den kontante kassebeholdning og 6. Likvide midler Ind- og udbetalinger på bankkontoen registreres på konto 12320: Bankindestående. Kontoindehaver: Fashion Shoe v/Rikke Bæk Når kunder betaler med Dankort, indsættes beløbet i banken.

6. Likvide midler For at undgå likviditetsproblemer er det vigtigt for virksomheden at holde styr på likviditeten (den likvide beholdning). Virksomheden skal fx bruge penge til: Varer til butikken Lønninger til personalet Husleje Annoncer i ugeavisen. Hvis den likvide beholdning ikke er stor nok, får virksomheden betalingsproblemer. Måske går den i betalingsstandsning og derefter konkurs.

6.1 Likvide midler: Kasse Konto 12310: Kasse (kassebeholdningen) er et aktiv og har derfor en debetsaldo : Kasse DebetKredit Kontante indbetalinger debiteres. En debetsaldo bliver større, når kontoen debiteres. Indbetalinger

6.1 Likvide midler: Kasse Konto 12310: Kasse (kassebeholdningen) er et aktiv og har derfor en debetsaldo : Kasse DebetKredit Kontante udbetalinger krediteres. En debetsaldo bliver mindre, når kontoen krediteres. Udbetalinger

6.1 Likvide midler: Kasse Du kender nu konto 12310: Kasse (kassebeholdningen). Kontoen er et aktiv og har derfor en debetsaldo : Kasse DebetKredit Saldoen bliver større, når kontoen debiteres. (Saldo) Saldoen bliver mindre, når kontoen krediteres. IndbetalingerUdbetalinger Registrering af bilag på konto 12310: Kasse Selvrettende opgaveSelvrettende opgave:

Hadsund 23/ /100 Totusindesyvhundredeogfirti 00/100 Fashion Shoe Centrumgaden Ballerup Peter Clausen Hadsund Landbobank Bankpladsen Hadsund Likvide midler: Kasse Eksempel på en check til Fashion Shoe. Checks anvendes stadig, men ikke så meget som tidligere.