22-11-2014Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mr. Raggys Eksamen Gennemgang af svarene. EKSAMEN.
Advertisements

18 huller med Jonna & Jan Del 2 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
At Dividere.
Game maker.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Arbejdsløs.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
Regelaften Regeludvalget De nyeste ændringer Hulspilsregler
18 huller med Jonna & Jan Del 1 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Roskilde Tekniske Skole
Udvikling af spil strategi. Andrew Pakes PGA Professional.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
ÆNDREDE REGLER Gældende fra 1. januar NYE REGLER.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
- gennem Marte Meo metoden
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Visualiseringsøvelse!
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Sofies dejlige dag.
1 Video-regelquiz. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en video, som.
Instruktion i Animation Shop
Mr. Raggys begyndertest Gennemgang af svarene.. 1 Svar 1. Hvilken farve pæle er der typisk omkring vandhazarder? a) Gule og hvide. b) Hvide og røde. c)
VELKOMMEN Handicapregler pr. 2. juli HandicapregionalmødeApril 2012 EGA Handicap System •Baggrunden for EGA Handicap Systemet •European.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Computerens anatomi! Hvad skal du vide før du køber din egen?
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
3.
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
18 huller med Maria & John II. Regelaften. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford). Der er to spørgsmål til hvert hul = 36 spørgsmål.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
18 huller med Maria & John II. (Inkl. svar)
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Dansk Golf UnionOle Dybdal Nielsen John overvejer at investere i den sidste nye XXXL Frying Pan Turbo Plus driver (som er på listen over godkendte drivere).
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Regelaften Hulspilsregler 4 hurtige spørgsmål
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Niels Pein Regelopdatering Niels Pein Udpluk af nyhederne Definitioner Regler Decisions.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Mr. Raggys prøveeksamen
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Moses 3. del.
18 huller med Maria & John I.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
GOLFREGLER.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Stormen på bastillen. I 1700 tallet var der en stor fattigdom nede i Frankrig og folket vendte sig mod deres konge Ludvig den 16. han levede i luksus.
Stormen på bastillen.
NYE REGLER -> 1. januar 2016 Lørdag kl NYE REGLER 1/
Præsentationens transcript:

Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008

Niels Pein Case. Forkert bold?

Niels Pein Case: Forkert bold? Indledning. Slagspil. Spilleren slår ind i let rough til højre, og i forsøg på at slå ud på fairway, spidser han den meter sidelæns ind i nogle træer. Bolden findes efter kort tids søgning i et par løse nedfaldne grene.

Niels Pein Case: Forkert bold? The plot. Medens spilleren overvejer situationen, blæser en gren mere ned i de andre grene, og får bolden til at flytte sig. Spilleren genplacerer ikke bolden, men spiller den som den ligger, og slår derfra et godt slag ud på fairway.

Niels Pein Case: Forkert bold? Markøren må træde i karakter. Markøren må gøre opmærksom på, at spilleren har spillet fra forkert sted, idet bolden skulle have været genplaceret. Spilleren har slået 3 slag og har fået 2 straffeslag for overtrædelse af Regel 18.

Niels Pein Case: Forkert bold? The plot thickens. Nu har spilleren fundet ud af at han ligger i 5. Men så ser han, at bolden på fairway slet ikke er den han spillede fra teestedet. Han har spillet forkert bold! Eller har han? Ja, det har han. Han har ikke sat nogen anden bold i spil. Hvis han havde genplaceret som han skulle, så ville det være en erstatningsbold.

Niels Pein Case: Forkert bold? Spørgsmål og svar. Hvad gør spilleren nu? Han går ind og leder efter sin bold. Finder han den, og de 5 minutter ikke er gået, så er den stadig i spil. Hvad hvis han ikke finder den? Så skal han bestemme hvor han har spillet en forkert bold, og derefter gå frem efter Regel 27-1c.

Niels Pein Alt kan ske i Golf.