Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Flickr.com – online billeddeling
Hvordan får du et Print Screen
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Vejledning i weblog-værktøjet
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Konferencer & Rettigheder FCkursus Februar © 2005 Jan BøghVUCnet: Konferencer & RettighederDias nr.: 2 Indhold 1. Hvorfor skal jeg som lærer kunne.
Udlægning af en ny cache
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Hvad kan tabeller anvendes til
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
Aktiv brug af Søften Portalen
Oprettelse af Digital Post
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Indsæt eller fjern værktøjslinier
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Alarm fra kamera – Push og mail
Mail på tablet og pc ligger på Kone´s server og kan hentes på adressen
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Papirkurven En sidste chance for at redde en tabt fil. Start, tryk her.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
projekt eller lignende
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Sådan anvendes BG-NetBank
Skabelon mailopsætning
Hold dit NemID for dig selv
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Modul 6: ”Sådan skriver og sender du en ”
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Prisindsamling med HP iPAQ 214.
Præsentationens transcript:

Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)

Nu folder arkivet sig ud med de emner der er sat op til debat. Det emne du gerne vil læse og evt. kommenterer aktiverer du ved at sætte din ”cursor/den lille hånd/ pilen” på teksten og trykke ”enter” eller din museknap.

Så får du dette billede op – og når du læser teksten igennem, kommer du langsomt til bunden – og så (næste billede)

Her kan du så trykke på ”Send en kommentar” og så åbner (næste billede)

Der sig et billede/skærm der ligner denne. Du skriver så din kommentar ind i den viste boks til højre – Bekræfter at du kan læse de bogstaver der står her - Og (næste billede)

Enten logger ind med dit brugernavn og adgangskode hvis du er oprettet som ”blogger” – eller klikker på cirklen ud for kaldenavn – skriver dit navn –eller bådnavn. Herefter trykker du ”udgiv din kommentar” (du kan se et eksempel før det ved at trykke på vis eksempel)

Grindeblog Nu har du set den ene vej til en kommentar – og hvor let og sikkert det kan gøres. Skulle der være fejl eller noget du fortryder kan webmaster i Grindeklubben slette dit indlæg - send bare en mail. Du kan også kommentere ved brug af færre klik (se næste billede)

Her er vi tilbage til ”startsiden” – som du kan se peger vi på ”0 kommentarer” – klikker du på den kommer du ind på siden hvor du kan skrive og udgive en kommentar – er der allerede kommet indlæg så får du også dem at se (det viser jeg på næste billede)

God fornøjelse!