Dekonstruktivisme Eksempler.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Introduktion til CSS Videre med CSS. Body egenskaber Body-markøren omslutter alle vores indholdselementer. Du kan derfor ved at tillægge en række egenskaber,
Advertisements

Multimodalitet i danskfaget med hjemmesider som eksempel
R G B - tilstand Green Red Blue Additive colors.
Hejnsvigbynet.dk Opdatering med typo3 CMS. •Mål –Deltagere skal kunne oprette og redigere tekst, tabeller og billeder på en underside •Forudsætninger.
Æstetik og layout Skrifter og typografi
Taskbaseret sprogundervisning
Blogs for Bibliotekarer Du ka’ godt!. Dagens program •Hvem er vi? •Hvorfor er vi her? •Hvad er en blog? •Hvorfor skal vi bruge blogs? •Hvordan kan vi.
Studieteknik i studievejledningen Ved Katrine Berke, decentral studievejleder på Det Samfundsvidenskabelige Basisår.
Generelle regler for brug af PowerPoints
Sfo personaler Siden 1988.
Velkommen til. Hvor er jeg? BasismodulerModul 1 Skal det være … Sådan?
Workshop 8 WEB 2.0 værktøjer udvider læse- og skrivepotentialet i Kristendomskundskab og Samfundsfag Birgitte Holck Bækgaard, lektor på UC Syddanmark,
Highlighting En teknik til at fremhæve områder af tekster eller billeder 1.
”Design og fremstil – med udgangspunkt i vores case – et eller flere medieprodukter, der vil kunne indgå som del af kampagnen, der skal skabe opmærksomhed.
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Nu med levende billeder. Placering på sitet  Video integreret under de forskellige menuer, der allerede er på sitet  wiki/Denmark.
Challenges in Web Search Engines • Spam • Content Quality • Quality Evaluation • Web Conventions • Duplicate Hosts • Vaguely-Structured Data.
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Velkommen Teknologi historie – 3. Øvelsesgang. Agenda 1. Siden sidst 2. Genopfriskning: At arbejde Begrebsorienteret™ 3. Det er ikke (altid) dig der er.
Medier og kommunikation 20. november Webanalyse og eksamen.
POSITIONERING Stefan Grage
Fokus på læring og dannelse
Design effektive PowerPoint præsentationer Enkelt Konsekvent Tydeligt Stort Progressivt Afslut.
CSS ver. 2 Rikke Møller-Poulsen. Visning af billeder?!? Er der stadig nogen, der har problemer med at få vist billeder på deres site?
1 Forskningsmetode Kursusoversigt l Kursusdele og forløb l Formål med denne del l Forberedelse l Fremlæggelse og diskussion.
Webtekstens byggeklodser Argumentationsmåden Organisering af teksten Brugen af links.
Meta-Presentation Gruppe 2 (og Gruppe 4) 12/02/08.
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Spørgeguide til nyt design
iPads i sprogundervisningen – erfaringer fra forskning i praksis
Styr på begreberne EUX - REBSLAGERVEJ.
Bogstaver og tekst i design
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Kanondag – forberedelse og dokumentation. Plan for dagen optakt – hvem fortæller en historie? – 1. workshop workshop 12.
Folkeskolens afgangsprøve
Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer.
Årsplan – en kort en lang
Social mobilitet Side i
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
Social mobilitet Side i Brøndum & Hansen (2010): Luk samfundet op! Forlaget Columbus. København.
Designet kan kun bruges til 16:9 format Underoverskrift – også med plads til to linjer.
Stilladsering af det skriftlige arbejde i samfundsfag
Velkommen Teknologi historie – 2. Øvelsesgang. Agenda 1. Siden sidst 2. Genopfriskning: De tre niveauer 3. At arbejde Begrebsorienteret™ 4. Lektier 5.
3.A Dansk: Os fra Blomsterkvarteret EM
NYHEDSARTIKLEN Denne præsentation er udarbejdet på baggrund af hjemmesiden Avisen i undervisningen (Nyhedshistorien:2014) og (Design:2014)
CSS - Cascading Style Sheets HTML-koder for tekststruktur og for formatering HTML-koder for tekststruktur CSS-koder for formatering FørNu Lettere at redigere.
Opfølgning uge 3 Anne Marcussen. Ugens fokus/opgaver Få det endelige visitkort færdigt Videre udarbejdelse af hjemmeside design Forsidebillede til animationsfilm.
Style & Experience Terrariet Vissenbjerg Maj 2008 Rikke Østfeldt & Elisabeth Holmstrøm.
Digital kommunikation og æstetik i praksis 1. maj Søgemaskiner og optimering.
Fællesfagligt emne: Fra Osmannerriget til det moderne Tyrkiet
Lektion 2. Netsprog Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 Dagens program Kommunikationssituationen At skrive til nettet Pause.
Kompositoriske heuristikker og værktøjer. Matematisk centerOptisk center.
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Lektion 3. Tekstens byggeklodser Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 Tekstens byggeklodser.
Novelleskrivning Hvad er vigtigt?
Udvikling af mobilsites Einar Gislason / FTF. Mobilsites Mobilvenlige sites.
Øvelsestimer (opgave 3) v/Morten Davidsen Øvelseslærer på ITU cand.merc.(dat.) studerende på CBS.
Danmarks Matematiklærerforening Introduktion til Joomla (12 slides)
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
Velkommen Mit navn er Lis Winther Indhold Tekst Punkt Figurer Smart Art Tegn selv Styring Masteren Temaer og skabeloner Til PP Til hele Office Lyd.
Forskellen mellem objektiv og subjektiv – en Padlet-opgave
Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde.
Velkommen Mit navn er Lis Winther Indhold Tekst Punkt Figurer Smart Art Tegn selv Styring Masteren Temaer og skabeloner Til PP Til hele Office Lyd.
Retningslinier for din præsentation
Figur 94. Denotation og konnotation.
Litteratur.
DTP … for dummies.
Introduktion af PowerPoint 2007
Præsentationens transcript:

Dekonstruktivisme Eksempler

David Carson 1998

David Carson 1996

David Carson ??

Cranbrook 1980-90

Substance, uk 1996

Neville Brody 1994

Neville Brody 1993

SITE (arkitektgruppe) 1975

Webeksempler http://www.lowlands.nl http://www.okaydave.com www.donniedarkofilm.com

Øvelse Lav et fotoshop dokument Resolution 72 pixels/inch. Lav et dekonstruktivistisk design, hvor der tages udgangspunkt i følgende karakteristika: Der arbejdes med flere lag af tekst og billeder Anvend en beskidt palet Mange skrifttyper, skriftstørrelser og negative linieafstande Anvend ødelagte eller forrevne skrifttyper Arbejd bevidst med at integrere ”fejlens æstetik” Anvend frit følgende tekstfragmenter: (eller egne) ”Hensigten er, at fremme flere måder at læse på i stedet for kun én, at provokere læseren til at blive en del af budskabet.” ”Det er læserens fortrolighed med en skrift der afgør dens læselighed.” ” I Ray Gun er filosofien at layoutet og filosofien skal fortolke og visualisere artiklen, så læseren har en fornemmelse af indholdet, inden man har læst et ord.