Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Sand Trivsels Agent HESTEDAGEN 16. maj 2013
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Er du vokset op i 50-, 60- eller 70-erne..... ?
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
3 Historier fra det virkelige liv
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Turen til Svendborg Ja så er vi på stationen igen og venter på afgang.
Med dejlige varme farver
Eventyret om Eventyrlig leg med sprog
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
Sofies dejlige dag.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Solsikkens Nyhedsbrev 8. ÅrgangNr Så blev det atter tid til lidt nyheder fra Solsikken. Vi henviser også til vores hjemmeside,
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Der var engang en by som hed Tawnswill og det var en dejlig by. Men så kom der et stort monster og hærgede byen og den brændte mennesker, ødelagde bygninger.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Joken, der bringer dig held!
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Irak.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Overvældet af Jesu opstandelse!
Denne gruppe blev så igen delt, for 70 børn er for mange at undervise på en gang.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En af de dage I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Joken, der bringer dig held!
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
En røde kors rapport om Oksbøllejren Sundhedstilstanden Klik her.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Morgenmad Nogle spiser havregryn med mælk og sukker.
The big number song
Lærings- og praksisfortælling
Ap. G. 2:37-47: Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend.
Lærings- og praksisfortælling
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skatteopkræveren Zakæus
Fra spaltning af fedt Vi startede med den tørrede ost.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Tidslinje Murens fald.
124 – Julen har englelyd 1, S1 Julen har englelyd, vi med fryd os barnlig på Gud Fader forlader; vi var i nød så længe, dog hørte han vor bøn, han ved,
Slangen Hugo vågnede en nat og bestemte sig for, at gå ud i den store verden på eventyr.
En mand gik fra Jerusalem 1
Pigen og Træet Ove Christensen.
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Min sommerferie Jeg har været på Cypern det var rigtig varmt. På Cypern var der også et badeland det hed waterpark. Der var nogle rigtig vilde rutcherbaner.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Præsentationens transcript:

Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og vi så nogle heste inden vi gik ind i skoven.

På Dyrebakken Da vi havde gået lidt, satte vi os ned et dejligt sted i solen og spiste vores frokost. Efter frokost legede nogle af børnene og nogle hørte historie om dyr i skoven.

På vejen hjem Da vi havde gået et kort stykke vej, fandt Mads en død frø, som lå i vejkanten. Vi stod længe og kiggede og snakkede om frøen. Nogle blev kede af det, men vi trøstede dem og så var alt godt igen.

Tilbage på grøn stue Da vi var kommet tilbage, satte vi os i en rundkreds og snakkede om dagens oplevelser. Der var mange forskellige indtryk, men de fleste snakkede om frøen. Alt i alt en dejlig dag!