Automated Teller Machine - (ATM ). Funktioner  Konto administration  Indsæt penge  Hæve penge  Kontrol af korrekt opgørelse I relation til seddel.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Advertisements

DPS Data ApS Få bedre datakvalitet, spar tid og penge - med Adresse*Kontrol Henrik Skalbo DPS Data ApS Blokhusvej 3, DK-2920 Charlottenlund Tlf:
Sådan kommer I i gang med digital signatur
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Trin 1: Find kvitteringer
TEST 1 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
Security Utopia1 / 179 ejere
06.1 Mathiassen, Munk-Madsen, Nielsen & Stage, 2001 © Brug Oversigt, principper og teknikker Kapitel 6.
22.1 Udarbejdelse af lønseddel
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Kassekredit, disponibel
3. Årsregnskabet og de grundlæggende registreringsregler
9.2 Andre eksterne omkostninger på kredit
6.2 Likvide midler: Bankindestående
Udvidet kasserapport Formålet: At opfylde bogføringslovens krav.
Velkommen.
14.3 Afstemning af kassekredit
Hvordan påvirker NemKonto din hverdag…?. NemKonto, hvornår?
NemKonto Verdens første fælles udbetalingssystem er på trapperne.
6.3 Kasserapport Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
14.1 Kassekredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
12.4 Overførsel af privatforbrug
Analyse af anvendelsesområde
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Automatisk mellemregning mellem I/S og deltagerne.
Automated Teller Machine - (ATM ) Lars Schelde Jens S. Olsen.
6.1 Likvide midler: Kasse 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Nye muligheder for registrering i praksis Markjournal Online og Lagerjournal Online Afdelingsleder Jens Bligaard Landscentret, Planteavl Dansk Landbrugsrådgivning.
Velkommen til workshop om EASY-P
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
4.4 Bogføringsregler Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Egenkapital og privatforbrug
1 Dagens gang Sidste uges opgaver –Klasse opgaver –Adfærdsmønstre (Låner, Reservation, Materiale, Eksemplar) Brugsmønstre og funktioner Nye opgaver.
Lægedage Bogføring Praksis Plus Lægedage Lægedage Med-underviser; Trine Hansen, bogholder Registrering af virksomhed Opsætning af kontoplan Bogføring.
God regnskabsskik DHS’ årsmøde 2015.
14.4 Langfristet lån Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Opkrævning på fag på hold og nyt fakturalayout v/ Jytte Michelsen.
1. Database-systemer, introduktion
Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.
GP 8, 24/ Grundlæggende programmering Efterår 2001 Forelæsning 8 onsdag 24/ kl. 9:15 – 12:00.
KONTERINGS SPILLET Tietgenskolen, Jan Christiansen.
Objekter og klasser Rasmus D. Lehrmann DM
Delforlig på KL-området januar 2008 TR-vilkår Ansættelsesvilkår.
Økonomi og Jura 16 Den kredsansvarliges opgaver ved drift af Ø90 Ø90 Omlægning Opgørelse og arbejdsgange Kursus 2004.
Forsikringsvirksomhedens ophør Januar 2009 Malene Stadil.
23.3 Afslutningsskema 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
PENSIONSMØDE YNGRE LÆGER. LÆGERNES PENSIONSKASSE2 PRÆSENTATION Thomas Krogh & Kent Boye Christensen Medlemskonsulenter Rådgivning Kurser Seminarer Møder.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
Figur A1: Eksisterende system Figur A2: Vision om nyt system Dobbelte linier: Leverandøren integrerer F8. Excel F7. Bank F1. Outlook F2. CMS F4. Regnskab.
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul. Kap. 30: Debitor-, kreditor- og lagermodul Økonomistyringssystemer FordeleUlemper Indtastning af bilag er.
1. 2 HVORFOR? Opgave 3 Løsning: Find omkredsen af cylinderen vha. formlen for cirklens omkreds. Find arealet af cylinderen som arealet af et rektangel,
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Gennemgang af: Kasserapport og opgave 5.1. kasserapport I starten af kap 4 så vi på virksomhedens likvide beholdning: Kassebestår af mønter, sedler.
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul.
Virksomhedens registreringer
Kapitel 9 Momsregnskabet vljfiwejfwPOI.
Evt. information vedr. check
Kapitel 15 Finansiering vljfiwejfwPOI.
1587 Server - Blandet miljø Webintegrator HF1
Registrering af oplysninger i hovedtræk
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Sådan anvendes BG-NetBank
Personligt Tillæg Folkepension.
Det samlede regnskabssystem
Tak for invitationen Bambora online betaling Persondataforordningen.
Praktik – en orientering
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
HKKF Seniorseminar, Vejle
Hvornår kan du få din pension?
Præsentationens transcript:

Automated Teller Machine - (ATM )

Funktioner  Konto administration  Indsæt penge  Hæve penge  Kontrol af korrekt opgørelse I relation til seddel nomination.  Saldo kontrol  Registrering af bevægelser

Kravene til programmet (1):  En konto består af et navn, et konto nr., en saldo, et overtræks-beløb, en PIN-kode, antal forsøg siden sidste rigtige PIN-kode og om kontoen er spærret.  En konto bliver spærret efter 3 på hinanden følgende fejlindtastninger af PIN-koden.  Administratoren (bankrådgiveren) kan oprette en konto, bevilge et overtræk, ændre størrelsen af et overtræk og ophæve bevillingen af et overtræk. Endvidere kan administratoren spærre og genåbne en konto.  Der kan indsættes penge på en konto, beløb svarende til en sum af de danske pengesedler. Hvis ikke beløbet svarer til en sum af de danske pengesedler, er der kommet falske penge i automaten, og kontoen spærres.  Der kan udbetales et beløb i sedler fra en konto, såfremt der er kontoens saldo + evt. bevilget overtræk er større end det beløb der ønskes hævet og kontoens saldo vil blive nedskrevet med det udbetalte beløb. Hvis det ønskede beløb ikke kan udbetales, grundet beløbet ikke er delelig med de danske pengesedler, afrundes der nedad til nærmeste mulige beløb der kan udbetales med de danske pengesedler. Hvis der ikke kan udbetales penge grundet manglende, udskrives der en besked til brugeren om at kontakte bankrådgiveren med henblik på at få ændret eller oprettet muligheden for overtræk.

Kravene til programmet (2):  Der kan overføres et beløb fra en konto til en anden, såfremt kontoens saldo + evt. bevilget overtræk er større end det beløb der ønskes overflyttet og kontoens saldo vil herefter blive nedskrevet med det udbetalte beløb.  For hver transaktion der laves, registreres datoen, typen af transaktionen Ved udbetaling registreres endvidere beløbet samt saldoen Ved kontooverførsel registreres endvidere beløbet samt saldoen Ved oprettelse/ændring/ophævelse af overtræksbevillingen endvidere størrelsen på den tidligere overtræksbevilling samt størrelsen på den nye overtræksbevilling  Der kan laves et kontoudtog, hvor alle transaktionerne vises.