Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

NemKonto Verdens første fælles udbetalingssystem er på trapperne.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "NemKonto Verdens første fælles udbetalingssystem er på trapperne."— Præsentationens transcript:

1 NemKonto Verdens første fælles udbetalingssystem er på trapperne

2 Hvad er nyt ved NemKonto? Verdens første fælles kontodatabase Gennemført digital løsning - Danmark som foregangsland med digitalisering

3 Fordele ved NemKonto Myndighederne skal ikke bruge tid på at opdatere kontooplysninger Der bliver færre fejludbetalinger Der bliver færre udbetalinger på check Borgere og virksomheder kan angive deres kontooplysninger én gang for alle Det bliver let for brugerne at opdatere deres oplysninger. Det skal kun ske ét sted – i NemKonto-systemet

4 Myndighederne skal især have fokus på: At ændre arbejdsgange ved udbetaling At ændre blanketter m.m., hvor borgere og virksomheder indberetter kontonumre At ændre betalingsvejene At informere de borgere og virksomheder, som myndigheden er i kontakt med, om indførelsen af NemKonto Enten vælge en eksisterende bankkonto som deres NemKonto og oplyse den valgte konto til NemKonto- systemet Eller vente til de får et brev fra Økonomistyrelsen med forslag til NemKonto Borgere og virksomheder skal:

5

6 Sådan foregår en udbetaling via NemKonto

7 Specifikke konti Den udbetalende myndighed kan oprette en specifik konto, hvis en borger ønsker at få udbetalt en specifik ydelse på en anden konto end sin Nemkonto. Det er kun den pågældende myndighed, som kan udbetale til den specifikke konto.

8 Én NemKonto – men mulighed for udbetaling til flere konti

9 NemKonto, hvornår?

10 Informationsindsatsen Ambassadørindsats Informationskampagne gennem offentlige myndigheder (eksisterende udsendelser og hjemmesider osv.) Generel information Artikler, pressemøder m.v. Brev til alle borgere og virksomheder Kort introduktion til NemKonto Oplysning om den valgte NemKonto Oprustning af brugere (offentlige myndigheder) Netværk af NemKonto koordinatorer Informationsmateriale, værktøjskasse (www.nemkonto.dk) Nyhedsbreve m.v.

11 Mere information www.nemkonto.dk


Download ppt "NemKonto Verdens første fælles udbetalingssystem er på trapperne."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google