Sammenhængskraft som dynamo i klasserummet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Blogs i undervisningen mellemtrin
Børns sociale liv med digitale medier
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Introduktion til HTML HTML dokumentets struktur & Indhold.
Hejnsvigbynet.dk Opdatering med typo3 CMS. •Mål –Deltagere skal kunne oprette og redigere tekst, tabeller og billeder på en underside •Forudsætninger.
Få besked når der sker noget nyt KFUM-Spejderne i Danmark Udarbejdet af Ib Rævdal, 13. april 2009.
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Hjemmesidekonstruktion Tjekspørgsmål 1.Hvad er et markup-sprog – hvad bruges det til? 2.Hvad er forskellen mellem et markup-sprog og et scriptsprog? 3.Hvad.
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Blogs for Bibliotekarer Du ka’ godt!. Dagens program •Hvem er vi? •Hvorfor er vi her? •Hvad er en blog? •Hvorfor skal vi bruge blogs? •Hvordan kan vi.
Strategikonsulent – Middelfart Kommune
Undervisers hjemmeside som læringsplatform Presenteret af Johnni Olsen, underviser i samfundsvidenskab på socialrådgiveruddannelsen i UCSJ, Nykøbing F.,
GWCDK struktur.
Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Trafikplanlægger for en dag! •Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik •Program –Intro –Arbejd.
Velkommen til. Hvor er jeg? BasismodulerModul 1 Skal det være … Sådan?
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Anvendt medialisering ved Fredda Galea
Film og lyd Projektopgaven.
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Ny hjemmeside Dagsorden: 1.Formål 2.Demonstration 3.Hvad sker der så?
Forskningens døgn om Viden fra nettet? 28. april 2011 Lektor og Pæd.IT koordinator Anne Grete Rasmussen, Ankerhus, UCSJ 1 Ankerhus 28. april Web2 - Anne.
Hjemmeside Tirsdag den 5. oktober 2010.
ß Iværksætterens udfordringer og muligheder Louise Rønne, Republikken.
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Velkommen til temadag om Indholdskanalen. Program: : Indholdskanalens muligheder Baggrunden for Indholdskanalen : Leverandør-præsentationer.
ART GALLERIES Gruppe 4.
Hvad betyder Web 2.0 for en (Web 1.0) teknologileverandør? IT-Forum Fyn-seminar om Web Andreas Johannsen > Hent præsentation.
Hvorledes løses den daglige administration omkring adresserne i kommunerne - og idéer til forbedring!!!! •Christian Schou Rasmussen. •Sorø Kommune, Teknik-
PROGRAM Introduktion til internettet Hvad er en PC? Musetræning
Peder Ohrt Rammenetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
4 trin til at skabe visuel identitet
Præsentation af en række gratis nettjenester – til uddannelse, undervisning og andet godt Af Claus Witfelt, 2013
Skoleporten Hvordan tilpasser jeg layout mulighederne i
Sådan bruger vi LærerIntra
TATIONpRÆSEN 20 DECEMBER, 2008 AARHUS UNIVERSITET Videndeling i netværk Med fokus på bibliotekernes undervisningspraksis › Struktur for videndeling for.
Velkommen til Hvordan vises skolens værdier bedst muligt i SkolePorten? SkolePortens fleksibilitet kan medvirke til at understøtte skolens værdier. Oplægget.
Webserveren kan afvikle flere applikationer, der hver har deres eget selvstændige ”liv” og hukommelse. Den enkelte applikation består typisk af flere elementer.
 Arbejder i Vallensbæk Kommune  Udviklingskonsulent med fokus på IT  IT-vejleder på Pilehaveskolen  Dansklærer i en 6. klasse.
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Eksempel på struktur på et Grundforløb
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Computeren kan bruges til:
Historiefortælling.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
video. Fællesoffentlige digitaliseringsstrategi: Alle over 15 år skal have NemID og Digital Postkasse efter november.
Påvirkning ved brug a point system i vor tid for militæret.
{ ash/HCAsange.swfIntro.
Implementering af eget design til en D!ng-hjemmeside v/ Ewan Andreasen
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Birgit Mikkelsen FC FIRST CLASS. Birgit Mikkelsen FC Hvad? Hvordan?
Gem et dokument Følg numrene osv..
SkoleIntra og faghæfte 48
Websider Udarbejdet af: Nina Uth Susanne Diehl Malene Guldberg Larsen.
Milles Univers Indhold og design tager afsæt i at det er Milles skabbog som hun selv skriver / har skrevet.
PC - Vedligeholdelse Hvordan gør jeg Pc’en sikker og hurtig igen ? En kronologisk gennemgang.
Gennemgang af Youtube.com. Hvad kan man finde på Youtube.com?  Musik  Film  Filmklip  Instruktionsvideoer  Etc.
Fotosyntese.
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Design af interaktion til interaktion i cscw
Tommy Engedal Kronborg
Udvikling af mobilsites Einar Gislason / FTF. Mobilsites Mobilvenlige sites.
Kvalitetspatruljens åben skole-arrangement om elevdemokrati Den 6. marts 2013 på EUC Sjælland i Køge Workshop 1 Hvordan kan elevrådet udfordre eleverne?
Jeopardy Heading2Heading3Heading4 Heading5 Q $100 Q $200 Q $300 Q $400 Q $500 Q $100 Q $200 Q $300 Q $400 Q $500 Finalespørgsmål Diskussionforum (Arts)
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Interaktiv skærm.
Vælg skabelon/template

Præsentationens transcript:

Sammenhængskraft som dynamo i klasserummet E- platformen

E - platformen Hvem skal dele hvad med hvem – hvorfor og i hvilken kontekst? Undervejs i begge projektspor er der brug for en videndelingsplatform, hvor projektdeltagerne kan dele skitser, ideer, forsøg, osv., mens der afslutningsvis (og muligvis også fx midtvejs) er brug for at videndele med ”hele verden”. Man kan derfor foreslå en opdeling, hvor man dels arbejder med videndeling i en wiki og dels arbejder med videndeling (med ”hele verden”) via en underside til Region Syddanmarks hjemmeside. I projekt Sammenhængskraft er der også brug for at påbegynde opbygning af en vidensbank

E - platformen Hvorfor en wiki? En wiki er en webside, hvor enhver - ved hjælp af en browser - kan oprette, vedligeholde og forfatte webdokumenter og websider i samarbejde med andre (se også http://www.emu.dk/tema/web2/wiki/). En wiki kan være ’open to the public’ eller kun åben for inviterede brugere. Wikien oprettes af en redaktør. Wikien er kendetegnet ved at være en meget demokratisk samarbejdsplatform idet alle har lige rettigheder til at lægge ting ind, redigere osv.

E - platformen Hvordan fungerer en wiki? På youtube (http://www.youtube.com/watch?v=-dnL00TdmLY) kan man se en lille video, der viser hvordan en wiki fungerer. Jeg vil foreslå at der vælges mellem følgende to muligheder: www.wikispaces.com www.pbworks.com Begge er gratis og giver mulighed for integration af såvel dokumenter, lyd og billeder (herunder video).

E - platformen Selv om en wiki er et meget demokratisk arbejdsrum, hvor alle deltagere kan oprettes med administrator-rettigheder, er det en god idé at udpege en redaktør, som har et særligt ansvar for at få ”indrettet” projektarbejdsrummet – både initialt og undervejs i processen. Designet bør være enkelt og simpelt, så mulighederne for hurtig navigation øges. Redaktøren kan også være behjælpelig, hvis enkelte af projektdeltagerne har problemer med at få lagt elementer ind i wikien. Der lægges ikke op til at redaktør-arbejdet skal være omfattende, men blot en stilladsering, så wikien kan opleves som et dynamisk forum for deltagerne.