Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hjemmesidekonstruktion Tjekspørgsmål 1.Hvad er et markup-sprog – hvad bruges det til? 2.Hvad er forskellen mellem et markup-sprog og et scriptsprog? 3.Hvad.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hjemmesidekonstruktion Tjekspørgsmål 1.Hvad er et markup-sprog – hvad bruges det til? 2.Hvad er forskellen mellem et markup-sprog og et scriptsprog? 3.Hvad."— Præsentationens transcript:

1 Hjemmesidekonstruktion Tjekspørgsmål 1.Hvad er et markup-sprog – hvad bruges det til? 2.Hvad er forskellen mellem et markup-sprog og et scriptsprog? 3.Hvad er forskellene mellem html og xhtml? 4.Hvordan fortæller du browseren, at du anvender xhtml? 5.Hvad er DOCTYPE? 6.Hvorfor er det vigtigt at anvende webstandarder? 7.Hvilke filformater bruger man til billeder på websider?

2 Hjemmesidekonstruktion Tjekspørgsmål 8.Hvad er en box-model/layoutdiagram, og hvad skal det bruges til? 9.Hvorfor og hvordan optimerer man billeder til web? 10.Hvad er forskellen mellem tags og attributter? 11.Hvad er fordelen ved at anvende et eksternt stylesheet til at definere et websites design? 12.Forklar den grundlæggende syntaks for regler i css? 13.Hvad er tag selectors, pseudo-class selectors, ID selectors og class selectors? 14.Hvorfor er det god praksis at separere indhold og design? 15.Hvad er forskellen mellem liquid layout og fixed layout? 16.Hvad er forskellen mellem margin og padding?

3 Hjemmesidekonstruktion Tjekspørgsmål 17.Hvilke filer skal uploades til server, når en webside skal publiceres på Internettet? 18.Hvad er et server-sided script, og hvad bruges det til? 19.Hvilket server-sided scriptsprog har vi arbejdet med på 1. semester? 20.Kender du nogen client-sided scriptsprog? 21.Hvad forstår man ved en dynamisk webside? 22.Vi har arbejdet med et script til afstemning på en webside. Hvilke filer skal bruges til dette script. 23.Hvilke to xhtml-elementer kommer man ikke udenom, når man skal lave en inputformular?

4 Hjemmesidekonstruktion Tjekspørgsmål 24.Hvilken metode er bedst? "get" eller "post"? Hvad bruges metoderne til, og hvad er forskellen? 25.Hvorfor er det vigtigt at validere dine xhtml og css-dokumenter? 26.Forklar hvordan et simpelt script til visning af et billedgalleri fungerer (tag udgangspunkt i et galleri, du har arbejdet med) 27.Hvad er et array, og hvad bruges det til? Har du brugt arrays på nogle af dine sider? 28.Hvorfor og hvordan optimerer man billeder til web? 29.Hvad er event handlers? 30.Hvad kan man bruge javascript til på en webside? 31.Hvad er forskellen mellem “Transitional” og “Strict” DOCTYPE i xhtml? 32.Hvorfor er det vigtigt at afprøve dit website i flere browsere, selvom xhtml og css er valideret?


Download ppt "Hjemmesidekonstruktion Tjekspørgsmål 1.Hvad er et markup-sprog – hvad bruges det til? 2.Hvad er forskellen mellem et markup-sprog og et scriptsprog? 3.Hvad."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google