En socialt interaktiv applikation til smartphones.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
At bruge disse to ord rigtigt
Advertisements

F Forældremøder…. Forældremøder v. Birgitte Ravn Olesen.
Vandpytten. Først bekymrer hun sig ikke om størrelsen på vandpytten.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Læringsstile og lektier
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Web 2.0 Teoretisk viden.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Vejarbejde/TMC User Add Value: man kunne ligge små notater ind om hvis der er vejarbejde i ens område, så andre kunne finde en anden vej ( el. evt som.
Kamerabaseret udpegning af svin TEST Torben Gregersen IHA/ASE
IT udvalgets evaluering af arbejdet 2010 Med udgangspunkt i kommissoriet Et næsten færdigt udkast Kommentarer udbedes Hvad mangler vi – hvad skal ændres?
Gruppe 9 Præsenterer Smartphone = smart politi. Formål • Det vil gøre daglig dagen nemmere, ved bla. at have kamera og GPS samlet, adgang til internettet.
Økologiske rygsække, LCA, og MIPS Et spørgsmål om perspektiv
Sofies dejlige dag.
Udfordringer set fra en kommunikatørs vinkel Lars Elmsted Formand for K-Gruppen i Dansk Journalistsforbund.
Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit LBJ WebEdit - En løftestang for lønsomhed.
CatchMe – Digital Fangeleg
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
TEC Frederiksberg.
Kombination af GPS og Computer Vision for sikker udendørs robot navigation Hans Jørgen Andersen Computer Vision og Medieteknologi laboratoriet Aalborg.
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Mette Arleth Aalborg Universitet Fru Madsen og de interaktive spatio- temporale online GI-applikationer Kan vi forstå GIS? (skal vi?)
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
Øvelsestime 7 Introduktion til Medier og Kommunikation //
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Står i stedet for et navn
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Muligheder for brug av mobil-telefonen som publiceringsredskap indenfor arkæologien.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Velkommen til Hvordan fylder jeg lærerværelset ind i LærerIntra? LærerIntra kan erstatte lærerværelsets opslagstavler og fungere som skolens arkiv for.
”Jeg bor i Danmark” -spørgsmål om Danmark Lavet af: Amna, Jacob og Onuray.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Elektroniske holdkort
1 IT-baseret evaluering i gymnasieskolen / KUA / / Gitte Stald Gymnasieungdommens brug af de nye teknologier Gitte Stald Afdeling for Film & Medievidenskab.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Research & Innovation Projekt 1 Gruppemedlemmer: Anders, Bitten og Janne.
Find Your Friend app og (mobil) kommunikation
Konstant acceleration
Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Sikkerhedsforanstaltninger for beboere på Plejehjem
Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor.
GPS-systemet I rummet 24+ Satellitter Konfigurationen sendes til brugeren på Jorden Monitor Stations Diego Garcia Ascension Island Kwajalein Hawaii Colorado.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Værktøjsspand til stige
Kundeundersøgelser for NFS Udvikling BHT siden 2002 Nye NFS ruter siden 2008 Idag Undersøgelser på 8 ruter - årlige, halvårlige, kvartals 13 resultatrapporter.
Mobil Usability , ITU. Spørgsmål jeg gerne vil høre: ”Det gik lidt hurtigt, kan du ikke gentage?” ”Kan du ikke snakke lidt langsommere?” ”Skruer.
Bulbjerg.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
” Godmorgen, Cykel ” I lyset af den nye skolereform: Undersøgelse af potentialer for implementering af målrettet cykelundervisning i Folkeskolen.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Ergonomiseminar, Vejle d. 9. maj YOKE ApS. HVAD SKAL VI TALE OM? KORT OM YOKE APS INTERAKTIONSDESIGN, FOKUS PÅ FYSIK OG INTELLIGENTE TEKSTILER PRÆSENTATION.
Spillermøde i Skovbakken Torsdag 27. august 2015 kl
Undersøgelse om sikker internetbrug
MOT sang 1. Vi er samlet her for at holde glædens dag
FÆLLESFORÆLDREMØDE 22. AUGUST :30-19:30
Patientens virtuelle navigationsredskab
Wiki for rammearkitekturen
Status fra PR gruppen + status fra Lyø
Wiki for rammearkitekturen
Præsentationens transcript:

En socialt interaktiv applikation til smartphones

Vores koncept En socialt interaktiv applikation til smartphones, der kan opdatere kontaktpersoners status i telefonbogen Den enkeltes status definerer dennes tilgængelighed og kontaktmuligheder Konceptet sigter efter at forøge social interaktion ansigt til ansigt, samt en større trafiksikkerhed blandt mobilbrugere

TROELS KEDER SIG

TROELS VIL RINGE TIL JOHANNE

”DAMN, HUN CYKLER... DET ER NOK IKKE SÅ SMART”

TROELS VIL RINGE TIL JACOB

”DAMN, HAN ER PÅ ARBEJDE... JEG SENDER EN SMS”

TROELS SENDER SMS TIL JACOB

TROELS SER PÅ SIN TELEFON, AT JULIE ER HJEMME

”YES!!!”

Muligheder Tracking af bevægelseshastighed – En konstant GPS-tracking bruges til at opdatere ens status ift. ens bevægelses- hastighed. F.eks vil en bevægelseshastighed på 20 km/t være lig med cykling Kalendersynkronisering – Prædefinerede datoer (tidspunkter) i kalenderen opdaterer ens status. Eksempelvis skoleskemaer eller arbejdsplaner Automatisk opdatering af status fra prædefinerede GPS- positioner – Arbejde, skole, hjem, fritidsaktiviteter kodes ind med koordinater, som så automatisk opdaterer ens status når man befinder sig på disse

Gruppe 1 Frederik, Nicolaj, Troels, Phillip, Anne-Mette, Sofie, Nina R, Nina M, Simon og Christian