Vores tid i ugen Sarah og Lukva. Regne tiden ud Lukva: Sove: 7+7+8+8+8+7+8= 53 : 7 = 7,57 timer i gennemsnit Sarah: Sove: 8,5+8,5+8,5+8,5+8,5+6+10,5=

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
Forhold på arbejdsmarkedet efter uddannelsen 13. uge 2007.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Music: Nightengale Serenade
UU-Aalborg Evaluering af brobygning og intro 2013/14 Velkommen UU-Aalborg Ungdommens Uddannelsesvejledning.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Børnemiljøvurdering 2013 Trinitatis Menigheds Børnehus
Musik: Nightengale Serenade
En bøn for den stressede!
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Brugerne på Kommunikationsforum.dk “People influence people. Nothing influences people more than a recommendation from a trusted friend” Mark Zuckerberg,
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Iben Stephensen Børge Jensen Erik Christiansen Lilian Zøllner
Det her talent foregår i nærheden af mig…
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
v/ Professor Lars Ehlers, Aalborg Universitet
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Vinterman seminar 28. April SIDE 2 Vinterman seminar 28. april Ca. 80 personer: • 30 kommuner (23 Vinterman, 5 -Light og 2 -Melding) • 5 Vejcentre.
Elevernes digitale dannelse
Planlægning og prioritering Opgave i at kunne prioritere. Du skal prioritere dine ”aktiviteter” (grønne bobler) på prioriteringslinjen. Husk du skal både.
Vores Fritid Laura & Martine. Sove Martine sover 62 timer om ugen Laura sover 56,5 timer om ugen.
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Det personlige vidnesbyrd Undervisning Aalborg lørdag den 2. maj 2009.
Anvendelsesorienteret undervisning i Region Syddanmark
Tradition og Fornyelse
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Jesu genkomst og de sidste tider
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Det gamle og det nye menneske. Ef 4, v17 Det siger jeg da og vidner om i Herren: Lev ikke længere som hedningerne, tomme i deres tanker, v18 formørkede.
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Talmængder Reelle tal R Irrationale tal Q Rationale tal Z Hele tal N
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Bøn for de stressede!.
1 & Har du forsøgt at holde op inden for det sidste år? Nu: 40 % blandt de brugere, der ryger Sidste gang: 30.
Brugerne på Kommunikationsforum.dk
1 & Om holdninger og holdningsændring blandt ledere og medarbejdere på sociale institutioner Evalueringsmedarbejder.
Titel: Arial, fed, skriftstr. 20, mørkegrå. Tekst: Arial, normal, fed eller kursiv, skriftstr. 10, 12 og 14 til print – 16 og 18 til projektor – mørkegrå.
Oplæg til Nofa4 i Trondheim d maj 2013 Ved Lektor Rune Christiansen
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Pleje og Sundhed Gennemførte719 Inviterede895 Svarprocent80% FREDERICIA KOMMUNE MTU og Psykisk APV 2012 Rapportspecifikationer.
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Talmængder Reelle tal R Irrationale tal Q Rationale tal Z Hele tal N
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Psykometriske egenskaber ved DIP-Q
Materiale fra Billeder fra
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
Data for drift.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Store IT- innovationer (SITIN) TØ5. Dagens program Status for OO1 Gennemgang af OO2 Ugens opgave Jeopardy! Næste uge.
Skolesangen Af Strandby skoles elever. Mel: Jeg er så glad for min cykel Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en.
Katte.
Matematik B 1.
Claus Brabrand, ITU, Denmark Mar 10, 2009EFFECTIVE JAVA Effective Java Presentation Workshop Claus Brabrand [ ] ( “FÅP”: First-year Project.
1 Bilag 1 Busafgange mellem Silkeborg by og andre byer i kommunen D. 2. oktober 2008.
Grunde til at jeg elsker dig
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Hverdagens forløb Theis og Olivia. Fakta om aktiviteterne Løbning: Løbning holder de fleste i form, så det er sundt at løbe. Atletik: Atletik er både.
Præsentationens transcript:

Vores tid i ugen Sarah og Lukva

Regne tiden ud Lukva: Sove: = 53 : 7 = 7,57 timer i gennemsnit Sarah: Sove: 8,5+8,5+8,5+8,5+8,5+6+10,5= 59 :7= 8,42 timer Lukva: Lektier: = 12 : 7 = 1,7 timer om dagen Sarah: Lektier: 1,5+1+0, = 9 : 6 = 1,5 timer om dagen Lukva Tv: = 11 : 1,8 timer om dagen Sarah Tv: ,5+0,5+0,5+3 = 7,5 : 7 = 1,07 timer om dagen Lukva kæledyr: = 23 : 7 = 3,28 om dagen Sarah Hesten: = 19 : 3 = 6,33 om dagen i gennemsnit

Lukvas uge

Sarahs uge

Lukvas kæledyr Jeg bruger tid med mine kæledyr, fordi jeg elsker dem. Og fordi jeg interesserer mig for dyr. Jeg kan godt lide at se hvad de laver.

Lukvas tid -Happy -Dreng -Yorksire -Hoppe og lege

Sarahs tid Jeg bruger rigtig meget tid på at ride og være sammen med heste. Jeg har fået lov at ride på Pernilles hest Smokey. Og vi bruger meget tid på hestene sammen.

Sarahs tid Smokey 6 år Connemara Madglad Vallak