Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Men hvad er forskellen på disse to lovgivninger?
NemID har en offentlig digital signatur
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
It-hjælp til mindre it-parate virksomheder på biblioteker
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Hvad skal vi i dag? Hvad er NemID?
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Adgang til Fællesnettet To grupper af brugere A)Tilknytning til en skole – lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranetTilknytning til en skole B)Ikke.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
8 tips til succesfuld ledighed Med Christina Janns.
NemID = den nye digitale signatur
Postkasser Sådan sendes post fra Digital Post Lars Sommer –
Europa - kort og godt : få vejledning om at bo, arbejde og rejse i EU 27. september 2012 Ulla Willert Bortignon.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Design og arkitektur for borger.dk
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Tast selv-service – opret fuldmagt
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Digital Post til borgerne i vejen dertil
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Befolkningens it-parathed Kilde: Danmarks Statistik De 16 til 89-åriges internetbrug. Har aldrig prøvet og vil ikke kunne Har sjældent.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
IT – sikkerhed Fysisk sikkerhed Logisk sikkerhed
INTRODUKTION. PROGRAM o Hvad er o Hvad kan jeg bruge det til? o Hvordan gør man? o Prøv selv /opgaver o NemID o ”Min side” og ”Post” o Opsamling ?
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
Oprettelse af Digital Post
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
Picasa billedbehandling
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Er komponenterne noget for mit projekt? NemLog-in komponenten Fuldmagt kan være relevant hvis projektet ønsker at undgå omkostninger til udvikling af lokale.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudie. 1.Navigation på hjemmesidenNavigation.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
3. bølge i obligatorisk digital selvbetjening
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Service Action Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 ”Servicejournalistikkens opgave er at levere livshjælp til det moderne.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Hent eSellerCloud Salgsordrer I Meldgaards set up henter vi kun nye ordrer ned fra shoppen. Kunder skal altid.
Juridiske overvejelser Juridiske overvejelser Breve sendt til Digital Post får samme retsvirkning som papirbreve Hvem har ansvaret.
Børneruden – en del af MinRude Her får du informationer fra børnehuset: - Billeder - Dagbøger fra hverdagen - Nyheder fra børnehuset - Opslag (fx husk.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
projekt eller lignende
”Sådan bruger du digital post”
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Obligatorisk selvbooking for dagpengemodtagere
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Præsentationens transcript:

Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet? 1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal ud at rejse, og en anden i mellemtiden skal ordne ting for dig, der involverer det offentlige. Det kan også være, at du vil give fuldmagt til et familiemedlem, så I letter hverdagen for hinanden, eller at du har brug for professionel hjælp til en ansøgning eller en klage og derfor vil give en professionel fuldmagt.   Når du har givet en digital fuldmagt vil den, du har givet fuldmagten til, logge på borger.dk, eller en anden digital løsning fra det offentlige, med sit eget NemID og handle på dine vegne. Digitale fuldmagter fungerer ligesom fuldmagter på papir. Du bestemmer, hvem der må få adgang til dine oplysninger, og hvor længe fuldmagten skal gælde, og du kan altid tilbagekalde den. Når du giver en digital fuldmagt ved du altid, hvem der har handlet på dine vegne. Følg trinnene nedenfor for at se detaljer om en fuldmagt, du har givet.    

Klik på fanebladet ꞋFuldmagterꞋ. 1       Klik på fanebladet ꞋFuldmagterꞋ.   1 1

1       Du kan nu se en liste over alle de fuldmagter, du har givet, under AFGIVNE FULDMAGTER. Klik på ꞋDetaljerꞋ for at læse mere om fuldmagten.   2 Anmeld flytning Søg boligstøtte Søg om handikap-kørsel Ændr pension Adgang til min byggesag CPR: 010749-1823 (PID: 5465-2001-3-584027593828) Jens Jensen (RID: 21087079), Hjemmehjælp APS (CVR: 21087079) Knud Hansen (RID: 91804695) Revisorfirmaet (CVR: 11175384 Kirstine Quist (RID: 52766855) Byggesagkyndig (CVR: 17345400) 27-05-2013 13-03-2013 10-02-2013 2

1       Et nyt vindue åbner, hvor du kan læse om, hvem du har givet fuldmagten til, hvad den indeholder, hvornår den udløber samt om fuldmagten er aktiv. Klik på ꞋLukꞋ, når du er færdig med at læse.   3 Mine pensioner Hermed giver du en anden person lov til at handle på dine vegne inden for offentlige pensioner. 3