Tema: Mit barndomshjem

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tema: Og hvor har du så hjemme?
Advertisements

AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN
At bruge disse to ord rigtigt
Nonne historie.
Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Det svære liv i en sportstaske
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Hvordan handler jeg ved æresrelaterede konflikter v. Susanne Willaume Fabricius Projektleder LOKK.
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Tema: De nye kvinder stemmer i
Sofies dejlige dag.
Næsbylund Kro, Odense Onsdag 21. marts 2012 Pårørenderollen
Børn og sorg - og sprældøde døde
Billedbøger.
Forfatterwebbilleder. User story som brøndkunde der vil præsentere forfatterportrætter for mine slutbrugere i min grænseflade, vil jeg gerne kunne vise.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Jeopardy Navneord Udsagnsord Brug af tegn
Å.
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Hvordan handler jeg ved æresrelaterede konflikter v. Susanne Willaume Fabricius Projektleder LOKK.
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
En roman af Niels Rohleder
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
Kapitel 4 – nogle citater
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Gamle liv – de nye alderdomsskildringer Bliv inspireret i temaet på.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Børnelitteraturen – genrer og æstetik
Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem & & Kirsten Kallesøe i dag
Tema: Årets danske debutanter Bliv inspireret i temaet på.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Dolken Tove Ditlevsen, 1963.
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
Almagt og afmagt a. Birgit Kirkebæk Indledning
Herman Bang Gruppe: Mathias Knauf, Mikkel Hansen, Amalie Holdsbjerg-Larsen & Nicolai Fjeldsted.
I forlængelse af ”Katar” ● Husk det tekstnære arbejde. I skal ikke først og fremmest sige, hvad meningen med novellen er. ● I skal først og fremmest sige,
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Tema: Første Verdenskrig Bliv inspireret i temaet på.
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
”Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær”
Vædderen Af Cecil bødker.
Tema: Årets danske debutanter Bliv inspireret i temaet på.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Bulbjerg.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Karen Blixen
Adam Oehlenschläger ( ).
FORFATTER Tove kom til verden d. 14. december 1917, men hun sagde hele sin levetid at hun var født i Hun var gift fire gange. Tove døde d. 7 marts.
HERMAN BANG. HERMAN BANG BLEV FØDT DEN 20. APRIL 1857 OG DØDE DEN 29. JANUAR HERMAN BANG VAR EN DANSK KRITIKER, FORFATTER OG JOURNALIST. ALLEREDE.
Herman Bang.
Kærestevold ’Vold er ikke løsningen’, Nuuk 26. November, Nina Schütt.
Tema: Kvinderoller - kvinden som forfatter Bliv inspireret i temaet på.
Tema: Lyrik går tæt på det menneskelige Bliv inspireret i temaet på.
Introduktion til arbejdet med vold i familien, kærestevold og grænser Tør du tale om det?
Tema: Stærke stemmer fra 70'erne
Af Bertil, Thomas og Jens
Lige før lukketid Victor, Sarah & Line.
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Præsentationens transcript:

Tema: Mit barndomshjem Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på

Tema: Mit barndomshjem Forfatteren, journalisten og samfundsdebattøren Gretelise Holms beretning om sin families baggrund og om sin opvækst som nomadebarn i jyske landsogne.

Tema: Mit barndomshjem Karen Blixen havde en farm i Afrika, ved foden af Ngong Hills. Der dyrkede hun kaffe. Allan Jensen havde en farm i Sønderjylland, ved foden af Gramby Bakke. Der avlede han kaniner.

Tema: Mit barndomshjem Anne vokser op i Østjylland midt i 1960'erne. Hendes far er proprietær og hendes mor holder facaden udadtil, men bag den lever Anne et liv i higen efter forældrenes kærlighed og i konstant angst for sin voldelige storebror. 

Tema: Mit barndomshjem En ung pige tvinges væk fra sin samiske verden og skal nu vokse op i Sønderjylland. Hele livet føler hun sig fremmedgjort og tager derfor som voksen tilbage til barndommens land for at finde familie.

Tema: Mig og min barndom Jens er barn med Neger Thomas, Klunke og Mumi i Århus i 1970'erne. Om sommeren ligger de rundtomkring bag hegnene og gemmer sig for ikke at blive sparket i dåsen.

Tema: Mig og min barndom En lille pige og hendes forældre flytter i 1970'erne på landet for at leve et autentisk liv. Faderen bliver psykisk syg og moderen går i søen, så der er ikke meget omsorg for pigen.

Tema: Mig og min barndom Tekstkollage af 68 brudstykker. En ung kvinde sidder i et hvidt rum og skriver dagbogsnotater. De handler om en kærlig barndom i en gammel vandmølle, der nu er jævnet med jorden. Måske fordi ingen formåede forandringer. Et formeksperimenterende afsnit om en nattens performancekunstner afslutter. 

Tema: Mit barndomshjem Digte, som i et ligefremt, fortællende sprog beretter om erindringer fra barndommen i 1980'erne.

Tema: Mit barndomshjem Fortælleren, en ensom gammelklog pige, lever et specielt liv med sin amerikanske, psykisk ustabile mor. Bedste venner er en tøjdukke, en gammel professor og bondens ko. Men hun er en overlever, og uovertruffen som fortæller.

Tema: Mit barndomshjem I det videnskabelige og personlige videoværk HUS / HAV forener Amailie Smith den enkle og nøgterne tekst med en æstetisk nedtonet og upoleret billedside.

Tema: Mit barndomshjem Tegneserie - graphic novel. I løbet af en enkelt dag i 1980'erne i familiens sommerhus ved Vesterhavet oplever den 6-årige Rikke både at falde ud af en bil, at få myrer i tissekonen samt at overvære de voksnes mærkværdige opførsel på nærmeste hold.

Tema: Mit barndomshjem I et lyrisk sprog beskriver en pige sin barndoms landskaber på Mols - og det både naturens og sindets landskaber.

Tema: Mit barndomshjem Yahya Hassan debuterer med en sprængfarlig og nyskabende digtsamling, der bryder tabuer ned. Pisken falder hårdt og præcist over forældre, islam og den kultur, han er vokset op i.

Tema: Mit barndomshjem Anna, født i et alsisk lægehjem i 1944, har et sind, der får hende i klemme i søskendeflokken. Men gennem hendes barnligt præcise og poetiske iagttagelser gives der en fin skildring af efterkrigstiden i familie og grænseland.

Tema: Mit barndomshjem På baggrund af søsterens selvmordsforsøg fortæller soldaten Lisa om sin barndom. Lisa voksede op på en gård hos sine destruktive forældre, en voldelig far og en maniodepressiv mor, og tre søskende.

Tema: Mit barndomshjem Noveller. Camilla og hendes venner er midt i et opbrud og fortæller reflekterende over tilværelsen og det der er gået forud. Barndommen og de kim, der lægges allerede dér, er i højsædet.

Tema: Mit barndomshjem 11-årige Lars vokser i starten af 1980'erne op i et rækkehuskvarter i Odense, hvor valutaen er tæsk og opfindsomt tidsfordriv.