Affald fundet i naturen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Husk at lukke døren efter dig!
Gammelheds-Philosophy
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Samfundsfag i 1.C.
James Bond går tur i en park...
Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Antibiotika og antibiotikaresistens
Red Bull Magnus.
SHADOW OWNERS DK VI ER PÅ VEJ JA VI SKAL OGSÅ SPISE.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
”Vind gratis sex når du tanker”
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Opklar et mord Sæt børnene til selv at skrive usynlige beskeder og beskeder i kode til hinanden. Lav derefter ”mordgåden” med tante Tudse. Print side.
2 år og 3 måneder i skole. 1 år og 3 måneder i praktik.
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Case: Gregersens Bryghus India Pale Ale. Opgave Emballere Gregersens Brygshus’ øl Fremstille etikette.
- OG SPAR PÅ MILJØET Køb Lokalt. MANGE AF DE RÅVARER DU DAGLIGT BENYTTER ER TRANSPORTERET HUNDREDVIS AF KILOMETER, ENTEN MED SKIB, FLY ELLER PÅ MOTORVEJ.
Kursus i problemformulering
Dias 1 – kompasset udfoldet for rådet om at slukke tørsten i vand
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Sygdomme En lille husker.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Livet som kristen - det koster -
Dette er Med vært... din Hån og bedrag PersonerJesus ordPåske ting Påske dagene 100 Steder.
En helt normal samtale ved morgenbordet:
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Kate-QUIZ-mus.
Hvad ved du om affald? Fessor kan lære dig mere om, hvad der sker med dit affald på
Hvem vinder? Hvem vinder? Øl versus kvinde. 1. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. 1.
Men vi kan godt gøre en forskel.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
MobSQUAD.
Udvidet problemformulering
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Jeopardy Ikast Vestre Skole
Hvad vil DU gøre for, at der kommer
SharePoint Bruger Gruppe  Vi skal snakke om  Status på SPBG  Husk den struktur på vores ERFA møder  Andre møder  Dagens emne: Deployment.
Samson Og Dalila.
E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i.
A. SØDE, SJOVE, PÆDAGOGER B. SKOLE, SOCIALFORVALTNING, POLITI C. SUPER, SEJT, POLITI.
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for rådet om at slukke tørsten i vand
Affald og genbrug.
E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i.
Red Bull Sebastian Mikkelsen. Klassifikation  Redbull et er kortvarigt produkt, da man bare drikker den over et par minutter.
Problemløsningsheuristik I.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Fordøjelsessystemet.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
Vi bestemmer Medborgerskab – Tema 2. 2 Tema 2 – Dag 1 Begrebskort Kropssprog.
Innovative elever i samarbejde med 1. Produkter 2.
Affald i naturen Affald i naturen er ikke godt og det er blevet værre og det var det blevet ved med at være hvis ikke vi ikke havde skraldemænd/damer.
Og hvordan definerer vi os selv?
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Hørup Centralskole 3. årgang
Præsentationens transcript:

Affald fundet i naturen

En dåse er lavet af aluminium (pop-taben er lavet af titanium) både aluminiummen og titaniummen kommer fra en mine.

Aluminiummen og titaniummen kan komme med enten skib, fly eller lastbil hen til en dåse- farbrik. Hvor de laver det om til dåser, som de sender videre til et bryggeri hvor der kommer øl eller sodavand i.

Så kommer dåsen igen med et transportmiddel Så kommer dåsen igen med et transportmiddel. Dengang med enten sodavand eller øl i og her kommer den hen til en butik hvor den bliver solgt

Når den så bliver solgt drikker han/hende det der er i dåsen.

Lavet af Magnus Damgaard Han/hende kan så gøre to ting. Den ting han/hende ikke skal gøre er bare at smide den i naturen. Så ligger den der i 500 år, og det er ikke godt for naturen. Men du kan også genbruge den så kommer den til butikken igen og resten af vejen. Lavet af Magnus Damgaard