Mr. Raggys begyndertest Gennemgang af svarene.. 1 Svar 1. Hvilken farve pæle er der typisk omkring vandhazarder? a) Gule og hvide. b) Hvide og røde. c)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mr. Raggys Eksamen Gennemgang af svarene. EKSAMEN.
Advertisements

18 huller med Jonna & Jan Del 2 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?
Regelaften Regeludvalget De nyeste ændringer Hulspilsregler
18 huller med Jonna & Jan Del 1 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Udvikling af spil strategi. Andrew Pakes PGA Professional.
ÆNDREDE REGLER Gældende fra 1. januar NYE REGLER.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Visualiseringsøvelse!
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Telefonen ringer.
1 Video-regelquiz. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en video, som.
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Feedback Manual.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
3.
En fejl af stor betydning...
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
18 huller med Maria & John II. Regelaften. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford). Der er to spørgsmål til hvert hul = 36 spørgsmål.
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Moderne Kvinder Frøkongen.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Kommunikation mellem mennesker
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
18 huller med Maria & John II. (Inkl. svar)
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Reduktion AM 2009.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Regelaften Hulspilsregler 4 hurtige spørgsmål
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Mr. Raggys prøveeksamen
18 huller med Maria & John I.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Etikette på banen Kære medlemmer. Kong vinter har invaderet KGC med sne og afslører desværre også hermed nogle dårlige vaner på banen. Som I kan se på.
En fejl af stor betydning...
GOLFREGLER.
Pythagoras Et bevis IM.
”Testen-Af-Vesten”.
Kapsejladsreglerne på 2 timer
Bølgerne mod stranden når
Højt fra træets grønne top
Bølgerne mod stranden når
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

Mr. Raggys begyndertest Gennemgang af svarene.

1 Svar 1. Hvilken farve pæle er der typisk omkring vandhazarder? a) Gule og hvide. b) Hvide og røde. c) Gule og røde.

2 Svar 2. Ups, jeg kom til at slå et luftslag fra teestedet. Tæller et luftslag som et slag, når man har intention om at ramme bolden … eller skal man rent faktisk ramme den for, at det tæller? a) Nej, det gør det ikke - man skal ramme bolden for, at det tæller som et slag. Jeg skal derfor nu slå mit første slag fra teestedet. b) Ja, et luftslag tæller som et slag, så jeg skal nu slå mit andet slag fra teestedet. c) Ja, det tæller som et slag, og man får desuden ét straffeslag for ikke at ramme bolden. Jeg skal derfor nu slå mit tredje slag fra teestedet.

3 Svar 3. Hvad skal man bruge til at markere bolden med, hvis man vil løfte den? a) Man må kun bruge et boldmarkeringsmærke. b) Man må kun bruge en lille mønt. c) Man bør bruge en lille mønt, et boldmarkeringsmærke eller lignende.

4 Svar 4. Min bold ligger fremragende her i bunkeren. Imidlertid ligger der en løs gren lige ved siden af bolden. Det er vel ok, at jeg fjerner den, inden jeg slår, ikke? a) Jo, det er ok, så længe jeg ikke rører sandet. b) Jo, det er ok, og jeg må godt røre sandet. c) Nej, det må jeg ikke.

5 Svar 5. Hvilken farve pæle er der omkring bunkere? a) Hvide pæle. b) Blå pæle. c) Der er typisk ingen pæle omkring bunkere.

6 Svar 6. Min bold ligger i en gul vandhazard. Når jeg gerne vil bruge MaLing-muligheden, så skal jeg male forlængelsen væk fra hullet af den lige linje mellem hullet og…? a) … der, hvor bolden ligger i vandet. b) … der, hvor bolden sidst krydsede vandhazardens grænse. c) … der, hvorfra jeg slog bolden i vandet.

7 Svar 7. Din bold ligger lige op af et træ. Hvor meget er det, det koster at erklære bolden uspillelig? a) Ingen straf. b) Ét straffeslag. c) To straffeslag.

8 Svar 8. Du kommer til at tage en ordentlig turf da du slår til din bold. Hvad skal man ifølge etikettereglerne gøre i denne situation? a) Du bør lade turfen ligge, da greenkeeperen så kan reparere hele banen samlet om aftenen. b) Du bør lægge turfen på plads, hvis den er stor – ellers bør du bare lade den ligge. c) Du bør lægge turfen på plads.

9 Svar 9. Din bold ligger i et areal afgrænset med blå pæle. Hvad er det for et areal? a) Et areal under reparation. b) En vandhazard med spilleforbud. c) Out of bounds.

Så er de rigtige svar gennemgået, således at du kan se: 1) Hvor mange rigtige svar du havde. 2) Hvad din score blev. 3) Om du dermed har bestået eller ej. Begyndertesten er hermed slut. Farvel.