Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM.
Advertisements

CSR-Review ®. CSR-Review® er et computer- program, som gør det nemt for alle virksomheder at skabe overblik, vurdere og evaluere alle deres aktiviteter.
Program •Baggrund, formål, principper, eks. på internationale/ udviklingsaktiviteter, etværksgruppe mv. v/ Hans Sørensen •International kompetenceudvikling.
9. Laboratoriedag - eftermiddag. Fortsat udvikling ”At holde Gejsten Oppe”
Reform af førtidspension og fleksjob
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Kan Netværkstedet drives som socialøkonomisk virksomhed?
Økonomien i det boligsociale arbejde Bo Andersen Konsulent Boligsocial Funktion.
Sikkerhed og sundhed er godt for alle – både dig selv og din arbejdsplads. Samarbejde om forebyggelse Kampagnen for et sikkert og sundt arbejdsmiljø
Godmorgen og velkomment til Fælles idéudviklings- workshop Kulturfestival BØLGEN.
Introduktion til NY SUNDHEDSPOLITIK 28. Februar 2012 kl –
Væksthus Nordjylland v/ Flemming Jørgensen
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Regionernes rolle Foto: Ole Malling Oplæg til møde i Friluftsrådet d. 29. oktober 2011.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Landsbypedel – et socialøkonomisk projekt og et projekt til genrejsning af landsbyer.
FN’s standardregler Modul 1 Historie •Verdenshandlingsprogrammet 1982 •FN’s handicap-tiår •Midtvejsmøde i Stockholm 1987 •Forslag til konvention.
Fundraising i Favrskov Kommune Møde i Grønt Råd 14. november 2013.
Gennemførelse af EU´s nye landdistriktspolitik i Danmark
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Mobility Management konference marts 2010 Side1 Derfor kan vi lave et Mobility Management projekt i Gate 21 Jakob Høj, Tetraplan A/S Partner i Gate.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret EU-støtte til forskning og udvikling 7. Rammeprogram for forskning og udvikling Andre relevante EU-programmer Landscentrets.
Grunddataprogrammet.
Tilskud til IKT-projekter - Støttepuljer for SMVer V. Søren Bjerregaard Pedersen Norddanmarks EU-Kontor.
ProjektVærkstedet Anders Sejerøe // Kultur- og Fritidsforvaltningen.
Uddannelsesniveau og erhvervsudvikling - lokalt og regional
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Fornyelsesfonden - muligheder for offentlig funding
LAG Tønder LAG Tønder Om status i LAG Tønder Sommersted, den 19. august 2009.
Sygefravær som indsats i Region Hovedstaden Kan ledelse kurere sygdom…?
Udvikling Nordvestsjælland - din Lokale AktionsGruppe LANDDISTRIKTPROGRAMMET OG FISKERIUDVIKLINGSPROGRAMMET I NORDVESTSJÆLLAND.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
En ny strategi for transportforskning Workshop - Trafikdage i Aalborg 28. august 2006.
Lokale grønne partnerskaber
Skov- og Naturstyrelsen
Sekretariatet for Landdistriktsprogrammet November 2005 Den nye fælles landdistriktspolitik v/ Rita Munk.
Program Workshop om projekter og veje til projektmidler Indledning,
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Vækstforum Lovgivningsmæssige rammer for den regionale og lokale erhvervsfremme. Vækstforums møde den 25. marts 2008 v/Bent Mikkelsen.
Elbilpartnerskabsdag Michael Rask og Andreas Moltesen.
Et samlet overblik over landdistriktsordningerne
RÅDGIVERMØDE // IVÆRKSÆTTERI HORSENS ERHVERVSRÅD HVEM ER VI?  Uafhængig medlemsorganisation  Katalysere udvikling og innovation i virksomheder og i turismeerhvervet.
Rundt om projekter og fondsmuligheder Roskilde Bibliotekerne 26. aug v/ Roskilde Bibliotekernes Projektsekretariat Anne Kathrine Skibelund
Region Midtjylland som en af Europas førende bioøkonomi-regioner
Strategi for Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek.
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
DLG i bevægelse Information om projektet. Hvorfor? DLG ønsker at give timelønnede medarbejdere muligheden for at forbedre deres sundhed Både medarbejderne.
DMU den 2. januar 2007 Lauritz B. Holm-Nielsen A A R H U S U N I V E R S I T E T Aarhus Universitet 2007.
1 Sigtelinjer for arbejdet På baggrund af budgetmaterialet (inkl. bagvedliggende notater og viden i øvrigt): Udarbejde formuleringer til sigtelinjer for.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Lokaldrevet udvikling. Strategi Et Vendsyssel - i balance. LAG Nords væsentligste opgave er at sikre bosætning i hele aktionsgruppens område. Det er derfor.
Tommy Engedal Kronborg
Gode råd til fundraising
Informationsmøde om fyrtårnsprojekter under Miljøteknologisk Udviklings og Demonstrations Program - MUDP 2015 Frontpage København den 11. august 2015 Lotte.
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
Fagligt Fælles Forbund Uddannelseskonference for Grønne Uddannelser 7 december 2009.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Fagpilotordningen et jobrettet redskab til unge under 30 år med en erhvervsuddannelse Kontorchef Kirsten Thomsen.
Vækst og velfærd Nærhed og kvalitet! 30. marts 2006 Kvindernes Vækstforum.
Den Danske Maritime Fond Carsten Melchiors Sekretariatschef 28. april
RTI’s innovationsindsats Et innovationskonsortium er: Et samarbejde mellem mindst 2 virksomheder, en forskningsinstitution og en almennyttig rådgivningspart.
Regional udvikling (1) Regionsrådet skal varetage nedennævnte regionale udviklingsopgaver: a) Udarbejde regionale udviklingsplaner og varetage opgaver.
LAG SYDSJÆLLAND. LAG Sydsjælland Forening: LAG Sydsjælland er en forening med det formål at fremme landdistriktsudvikling bl.a. ved at støtte projekter.
Givtige samarbejder med virksomheder Thorbjørn Sørensen Teknik- og miljødirektør Middelfart kommune.
Nye retningslinjer for Handicappuljen
Minivådområder En frivillig kollektiv indsats Landbrugsseminar 2018
Økologisk investeringsstøtte og LAG
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Velkomst v/chefkonsulent Marie Lund
§ 18-teamet Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling
Organic RDD 5 Det nye økologiske forsknings-, udviklings- og demonstrationssprogram
Præsentationens transcript:

Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen jkc@grontmij.dk; 2723 6644 Afdelingschef Arbejdsmiljø og Samfund

Der er ca. 1150 fonde og puljer i Danmark Kan ses på ‘Tilskudsdatabasen’ Vi ser på tilskudsmuligheder på 2 forskellige måder: Vi har en problemstilling/et ønske/en idé vi gerne vil have tilskud til Vi kender formålene med uddeling hos de enkelte fonde og puljer og undersøger om der er kunder der kunne drage nytte af dette

Fonde og Puljer Byggeri ca. 12 fonde og puljer Arbejdsmiljø og samfund ca. 14 fonde og puljer Sundhed og sygehuse ca. 10 fonde og puljer Innovation ca. 30 fonde og puljer Kommuner ca. 10 fonde og puljer Drift og vedligehold ca. 20 fonde og puljer

Enkelte eksempler Drift og vedligehold Fornyelsesrådgivning - tilskud til fornyelse og nytænkning Ansøgningsfrist: Der kan løbende ansøges Formål: Alle virksomheder kan have brug for støtte og vejledning til at udvikle deres forretning. Fornyelsesrådgivning er to konkrete tilbud til hjælp med fornyelsen af din forretning. De to tilbud er henholdsvis Fornyelsestjek og Fornyelsesforløb. Tilbuddet retter sig mod små og mellemstore virksomheder med under 50 ansatte inden for det grønne område og velfærdsområdet. Din virksomhed skal have behov for rådgivning om innovation. Hvem kan søge: Små og mellemstore virksomheder med under 50 ansatte inden for det grønne område og velfærdsområdet.

Enkelte eksempler Innovation Nordea-fonden Ansøgningsfrist: Der kan løbende ansøges Formål: Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Fonden støtter aktiviteter, der fremmer gode liv inden for områderne sundhed, motion, natur og kultur. Hvem kan søge: Alle. Hvad gives der tilskud til: Nordea-fonden støtter aktiviteter, der fremmer gode liv; aktiviteter, der er sunde for sjæl eller legeme. Fonden har fokus på sundhed, motion, natur og kultur. Desuden støtter fonden uddannelse, forskning og innovation - særligt inden for de fire fokusområder. Fonden vægter aktiviteter af høj kvalitet og originalitet, som aktivt involverer mange mennesker. Fonden støtter både store og små projekter - lokalt, regionalt og nationalt. Alle projekter skal have et klart tilhørsforhold til Danmark.

Enkelte eksempler Kommuner Den særlige pulje til kommuner og regioner - 200 mio. kr. puljen Ansøgningsfrist: 01-07-2012, 01-10-2012, 01-03-2013, 01-07-2013, 01-09-2013 Formål: Puljen er afsat blandt andet med det formål, at skabe nye arbejdspladser, udvikle og forbedre kendskabet til lokale fødevarer, bidrage til renere miljø og bedre tilgængelig natur samt skabe rammerne for attraktive levevilkår i landdistrikterne. Hvem kan søge: Hver region skal sammen med kommunerne i regionen, i fællesskab, udarbejde et program med temaer og aktiviteter for de indsatser der ønskes implementeret – herunder hvad der skal satses på indenfor de enkelte områder. Såvel kommuner som regioner er således ifølge Grøn Vækst aftalen partnere i udmøntningen af 200 mio. kr. puljen. Fødevareministeriet stiller EU-midler under landdistriktsprogrammet til rådighed for regioner og kommuner til udviklingsaktiviteter, og kommunerne og regionerne medfinansierer aktiviteterne med offentligt nationale midler.

Gode råd til fundraising Der er størst sandsynlighed for at få økonomisk støtte i tilfælde hvor: Man søger indenfor fondens målsætning Man har med-finansiering (fx 50 % puljen) Man kan synliggøre at andre end den søgende virksomhed kan få gavn af ‘projektets’ resultater Man kan søge sammen med andre, så den opnåede viden gælder for et ‘netværk’ frem for den enkelte