Samtale rummet Klargøring Af samtale rum Som jeg har vært med til.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
V./ Leif Tøfting Kongsgaard, Væksthuset
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Game maker.
Lidt om pladsholdere.
jeg ser lyset prik på den mørke himmel nat efter nat når stjerner dør bliver de sorte huller utrættelige steder af tyngde der suger alt ind i sig småsten,
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
klik her for næste billede
Forskellige traditioner
Velkommen til klubmøde i
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole Januar 2008 SKUB: Peter Boris Damsgaard Projektleder byggeri, SKUB Telefon.
Større mejetærsker eller tørring!
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Hvor bor familien? På land eller i by?
Tværfaglig opgave for bygge og anlægs elever
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 4 Øvelse Tæt-på ulykker Seminar 4 - Forebyggelse af ulykker Øvelse,
Kommunikation i samarbejdet mellem Mentor og Mentee
Varighed 5½ minut Støtter Varighed 5½ minutter. Oktober 2012 Bag for en sag 3 skønne dage med: -hjemmekværnet mel, -brød der ikke hæver -rødbedefarvede.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Velkommen Elevrådet – EUC Syd. Fysiske rammer  Sikkerheden  Indeklima  Eventuel  Toiletforhold Fysiske rammer.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Hvordan gjorde vi i it- gruppen? - Præsentation af skema og resultater.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Verdens 7 vidundere.
Hvordan laver man et filter
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Kommunikation mellem mennesker
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Modellering Lavet af Klaus HH2MA.
Lineær funktioner.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Sådan energitjekkes indeklimaet
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Sådan energitjekkes klimaskærmen
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Og hjemmearbejde. Er forældrehjælp altid god hjælp? Hvordan ser og oplever barnet verden? Hvilke små forklaringer og hjælpemidler kan synliggøre matematikken?
2014 Vognmaler NHE.
2 – 3 – 4 ORD Alle kan lære….at læse.
StreetArt.
SKULPTURER GRENAA BIBLIOTEK Lavet af Mathilde, Emil, Ida, Thomas, Celine og Sebastian.
Kilder, måling og sikring af nye bygninger
Stefan Hermann Rektor Vis hjælpelinjer For at se hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Hjælpelinjer Indsæt dato 1. Vælg Indsæt i topmenuen.
Denne præsentation er specielt for begyndere
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Mit liv - nu med DAT MIT LIV - nu med DAT.
GANSKE KORT OM KOSMOLOGIENS UDVIKLING FØR 1920: HELE UNIVERSET FORMODES AT VÆRE NOGENLUNDE AF SAMME STØRRELSE SOM MÆLKEVEJEN OMKRING 30,000 LYSÅR.
Geometri i Plan og Rum Pointer.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150.
Hvor bor familien? På land eller i by?
Forskellige traditioner
Reparation og lakering af plastdele
stenalderkeramik Knus granitten til fint sand. Ælt leret med granit.
DER SKAL LÆGGES MANGE M2 FLISER
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Landmænds forurening af drikkevand
Bølgerne mod stranden når
Avanceret flisearbejde niveau 1
Bølgerne mod stranden når
Lægning af natursten - granit
Siderne skifter automatisk
Du er min stjerne, bringer det fjerneste lys frem i mig.
Praktisk opgave: Opretning
Præsentationens transcript:

samtale rummet Klargøring Af samtale rum Som jeg har vært med til.

Her er vi jeg i gang med og fuld spartel. 1, her er jeg i gang med og fuld spartle med sand spartel 2, her er vi stadig væk i gang med og fuld spartle 3, Her er vi næsten færdig

Her er vi i gang med og slibe efter spartlen er tør Her er vi i gang med og slibe efter spartlen er tør. Og vi sliber siderne med sandpapir korn 150 og sliber alt andet med en giraf. 1, er i gang med og slibe hjørner og kanter med en korn 150 2,Har lige slebet 3, det er giraffen vi bruger til og slibe rasten af vægen med 4, er i gang med og slibe med giraffen

Her er vi i gang med og give væggene microdisperser efter vi har slebet det så når det er tørt er det klar til og sætte væv op. 1, Beskære kanterne med microdisperser 2, i gang med og give rasten af vægen microdisperser med rulle

Her er vi i gang med og sætte væv op. 1, i gang med at sætte væv op 2, til passer væven 3,Væv og filt maskine

Her vi gang med og fuge små revner og sprøjte male radiatoren. 2, fuger lidt mer 3, Her har vi så sprøjte malt radiatoren

Og her er vi så i gang med og beskær og male væggene. 1, Maling gråhvid glans 10 til vægen 2, I gang med og beskære kanter 3, i gang med og beskære 4. I gang med at male vægen med rulle