FægteKlubben Trekanten Vordingborg. Det vil vi kunne tilbyde : • Fægtetræning for - B&U, bredde, talent og elite. ( mindst 2 træningspas om ugen for alle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
-En lærerig arena for alle aldre
Advertisements

Svend Gønge-skolens værdier...
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Forældremøde i svømmeskolen Hørsholm Svømmeforening
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
Roskilde Festival er skabt og bygget af frivillige…
Velkommen Børnefodbold Store Trænertræf Vejen 2012.
Præsentation af mig selv
For børn der har svært ved/ikke kan begå sig i en ” almindelig ” idrætsforening. R.H.I.F.
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Folkeskole-reformen August 2014.
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Lisbeth Nielsen Formand for Gladsaxe Judoklub Forældreinvolvering.
Fastholdelse af medlemmer
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Velkommen til informationsmøde vedr. MTB Randers
Lokalcenteret Rækker Mølle
Det forpligtende fællesskab. Vester Skerninge •Landsby med indbyggere beliggende midt imellem Svendborg og Faaborg på Sydfyn •11 idrætsforeninger.
Ikke til at komme udenom… MJUK er etableret bl.a. på baggrund af støtte fra: Morsø HK, Nordvestmors boldklub, Ø. Jølby Borger og Erhvervsforening, Ø. Jølby.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Særlige krav til foreninger i svømmehaller …. Sikkerhed Aktiviteter i svømmehallerne sker på foreningens eget ansvar I har det fulde ansvar for Jeres medlemmers.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
SPØRGESKEMA-UNDERSØGELSE FTK (KUN SENDT TIL SENIORER) 36 besvarelser 29 seniorer 6 junior forældre 1 junior.
Dansk Svømmeunions politiske program
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Brabrand NytårsDysten - En alternativ samarbejdsdyst.
Træningsmærker. Træningsmærker - Børn - fastholdelse gennem træningsdeltagelse. Fægteklubben i Vordingborg indledte i 2012 et nyt, populært forsøg med.
CASSIOPEIASTUEN TRIVSEL OG LÆRING. MORGENMAD Hygge og dialog!
Lektiehjælp og faglig fordybelse Lektiehjælp og faglig fordybelse frem til næste folketingsvalg: - Skolen skal tilbyde børnene lektiehjælp og faglig fordybelse.
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Holdet høre til svømmeskolen Tilmeldt Øvede hold Udtaget til ekstra træning lørdag morgen Træning 2-3 gangen ugentlig Rekruttering til Talent Fremmøde.
Forældremøde 15. september Vision En bæredygtig skole/SFO, som udvikler den praktiske del af fagenes indhold, for at fremme elevernes forståelse.
Slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op
Vordingborg Idrætsråd
BØRNEHAVEKLASSESTART 2010 Skovshoved Skole en verden af liv.
Målsætning HFK Vi vil satse på både ”bredde” og ”elite”
Fritidspas.
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
PRÆSENTATION AF PROJEKT V/AFDELINGSRÅDET, BYGADEN TORSDAG, DEN 3. APRIL 2014.
Børne- og Kulturchefforeningen Formål Styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale sammenhold faglig interessevaretagelse inden for medlemmernes ansvarsområder.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Er foreningerne for alle – eller bare for de fleste?
Den stille Revolution Søren Riiskjær. Idrætsdeltagelsen Navn Navnesen.
Vokslev Friskoles klub Efterskoletilbud med hygge, leg, ro og mulighed for brug af forskellige klubtilbud !
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
En længere skoledag for de mindste med integrering af fysisk aktivitet i undervisningen.
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
Herning Idrætsråd Formand Søren Fløe | Sekr.-leder Anders Buhl | Elitekoordinator Søren Baadsgaard Økonomimedarb. John Aas | Konsulent Daniel Juhl Kristensen.
Erfaringer med skolereformen Annette Ohm Furesø Idrætsråd Hareskov Værløse Tennisklub.
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
Spiller- og Talentudvikling i klubben – KB’S TALENTSKOLE Af Karina Ildor Jacobsgaard & Mikkel Nørby.
” FORENINGEN - ET FEDT STED AT VÆRE”. Hvad er projektet ”Foreningen – et fedt sted at være” DGI Landsplan har 14 foreninger med i projektet Hvad er målet:
Velkommen til informationsmøde om Eliteidrætsklassen og Idrætslinjen på kommende 7. årgang Østre Skole januar 2016.
Status for DGI’s udviklingsprojekt :
Kies U16 Pige Cup.
DGI svømmekonference 2012 i DGI-huset Herning
Det betaler sig Ka’ed svår’ sejg?
Vision MX 2020 Organisatorisk Sikre fællesskabet
”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” - Perspektiver på børne- og ungdomsidræt i.
Stefan Bonde årgang 14/15 og 15/16
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
FIC Udviklingsplan 2020.
BADMINTON Netværksmøde foråret
Energipokalen 2018: Elisabeth Eskildsen
Idræt for seniorer 12 April 2018
Junior golf i KGK – Golf skal være sjovt
Præsentationens transcript:

FægteKlubben Trekanten Vordingborg

Det vil vi kunne tilbyde : • Fægtetræning for - B&U, bredde, talent og elite. ( mindst 2 træningspas om ugen for alle grupper ) • Træning i Moderne 5-kamp - løb/skydning, svømning,samt præcision-skydning med pistol og gevær. ( ufarlige laser pistol/gevær - evt. luftpistol/gevær ) • Multi/familiesport - med sjov sport for hele familien ( Ud over klubbens almindelige træning, krydders trænings-lørdage med feks. boldspil eller anden sport, som hele familien kan deltage i ). • Samarbejde med Handikap-idræt - Rullestolsfægtning, skydning og evt. svømning. • Samarbejde med Firmasport.

Der skal være UDVIKLINGSMULIGHEDER. 1.Flere medlemmer 2.Arbejde med nationale talenter og elite 3.Samarbejde med andre evt. Handikap- idræt og Firmasport 4.Styrke 5-kamp-træningen bla. med stationær laserskydebane 5.Styrke bredde med bl.a. fægtning for voksne og motionister, samt multi/familiesport

BEHOV: • Haltider: 2-3 pr. uge på attraktive tidspunkter for børn og unge – gerne på delebasis. • Plads i lokalet: m2 - Så glade fægtere kan boltre sig pr. træningspas. • En fægtesal – med permanent installerede fægtebaner - Så glade fægtere kan fægte pr. træningspas stk. permanente fægtebaner. Konkurrencemål: 2mx14m. - Ikke til gene for anden brug af lokalet. - Ikke super dyrt at etablere og vedligeholde. - skydebane. • Depotrum – værkstedsrum • Klublivs-lokale (socialt rum) - gerne på delebasis • Mødelokale - gerne på delebasis.

En fægtesal med permanent installerede fægtebaner. Skal Vordingborg Kommune være den første kommune udenfor Region Hovedstaden med en fægtesal? Lidt statistik på landsplan (!): 2 lokaler udelukkende indrettet og benyttet udelukkende til fægtning 1 lokale indrettet til fægtning og benyttet til fægtning (af 2 klubber) og til anden brug (i dagtimer). Alle 3 i Storkøbenhavn (Københavns og Gentofte Kommune)

Fægteklubben træner også moderne 5-kamp Vi skyder med ufarlige laserpistoler -og rifler. Lokalet skal også indrettes så (laser)skydning er muligt. Evt. mulighed for en skydebane med luftpistol/gevær • Ridning • Fægtning • Løb/Skydning • Svømning

Bygning 1 – ”Den store sidehal”: Den sidder lige i skabet og er perfekt til formålet! Her vil vi meget gerne være.

En fægtesal – med permanent installerede fægtebaner – København, Ryparken, Østerbro

Der er 3 spændende placeringsmuligheder i Bygning 4

Genanvendelse af et lokale til fægtning går snildt - selv i lidt ”skæve”, men absolut spændende og rustikke rum En fægtesal – med permanent installerede fægtebaner – Hellerup, Gentofte

Men i den store hal kan vi også være….. hvis hallen gøres funktionel til fægtning uden at lægge beslag på hele gulvarealet. Dermed opstår en multifunktionalitet, som ikke finder sin lige nogen steder i Verden! En fægtesal, som kan bruges til flere formål – når der ikke fægtes. Stor hal: Rød streg er boldbane. Blå er fægtebaner.

Træningmiljøet • Forbedring for såvel bredde og elite. • Træning bliver lig konkurrencevilkår! • De rette faciliteter for udøvelsen • Der kan laves træningssamlinger og ekstratræninger En fægtesal med permanent installerede baner GØR EN kæmpe FORSKEL for: Klubmiljøet - identiteten • Her bor vi! • Vi er fægtere. • Frivilligt overskud til andre ting end at booke haller, transportere udstyr og opsætte baner. • Med et fællesskab om et socialt rum, mødelokaler, café ect. bliver det ”topdollar”. Men koster ikke spidsen af en jetjager! Eksempel: Skal der alligevel lægges nyt gulv, så koster etablering af fægtebaner ikke meget mere end et alm. Idrætsgulv. Det viser erfaringen fra de 3 andre fægtesale. Stævner • Vordingborg kan holde stævner.

Mulige partnere for deling? Dans, gymnastik, zumba, kampsport, kulturformål f.eks. musik ell. billedkunst.

Men vi kan være alle steder på Solbakken……. Så hvem vil lege med os ? OBS: Fægtere bider ikke – de stikker kun 