MWL Whiskysmagning 29. november 2013. Gæt et destilleri 1.Vi er på en ø.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Advertisements

GS1 DataBar Reducering af madspild
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Gammelheds-Philosophy
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
Whiskysmagning 2. Sept I aften skal vi koncentrere os om Highland.
Game maker.
Et rigtig glædeligt julekort
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Velkommen til en aften i Landslejrens tegn!
Chat og SMS på den fede måde!
Vejret Vandet i luften.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Kenneth Bøgh Andersen Hvis du skulle give et råd til en spirende forfatter, hvad ville det så være? Jeg kan give tre: Skriv, skriv og skriv! Det gamle.
Læringsstile og lektier
Whisky smagning og musik
I dag er temaet Visualisering
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
Sofies dejlige dag.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Tradition og Fornyelse
Evolution.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Overvældet af Jesu opstandelse!
Hvornår bruger man hvad?
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Vokse gennem venskab!.
Hvem vinder? Hvem vinder? Øl versus kvinde. 1. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. 1.
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Beslutningsreferat fra 1. smagning 04 oktober 2008: Navnet på forsamlingen blev fastsat til: Whiskylaug af 04 OKT Der gennemføres 119 smagninger,
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Børns omsorgssituation og trivsel
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
SERIØST VIDENSKABELIGT EXPERIMENT Giv jer tid til at vurdere resultatet omhyggeligt – det er yderst interessant.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Beslutningsreferat fra 3. smagning 07 november 2009: Tony havde ikke glemt sin Malt i toget og opfyldte dermed betingelser for medlemskab og bydes velkommen.
Hvad vil DU gøre for, at der kommer
Whiskysmagning 4. Sept En highlandwhisky, der ikke helt ligner highlandwhiskyer.
Mit Navn Er Susi DE første 17 år boede jeg på landet. Jeg keder mig...og vil gerne vide hvordan det er at være i “byen”.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
MWL Whiskysmagning 4. Marts 2016 Hos Lisbeth og Olav.
PÅSKE-SALME-SANG.
WTKF smagning Uafhængige aftappere Generalforsamling
Her er hvalen Hvalborg, stoppet ud i vat og avispapir og sprit, den blev født i Irmitz, en kold decembernat lidt nordøst Kransvesit.
Hos Mai-Britt og Mogens
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
MWL smagning 2. marts 2018 Hos Lisbeth og Olav Ved Mads MWL.
Whiskypræsentation 2. juni 2017
05. Oktober 2018 hos Lisbeth og Kjeld
Mørdrup Whisky Laug fredag den
MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012
Tekst: Herbert Andersen
Præsentationens transcript:

MWL Whiskysmagning 29. november 2013

Gæt et destilleri 1.Vi er på en ø

Gæt et destilleri 2. Destilleriet er fra den 16. december 1994 (næsten 20 år gammelt)

Gæt et destilleri 3. Øen ligger i et indre skotsk farvand (Firth)

Gæt et destilleri 4. Floden Clyde løber ud i det indre farvand Farvandet hedder Firth of Clyde Campbeltown er tæt på Glasgow er tæt på

Gæt et destilleri 5. Øen – og destilleriet – hedder: ISLE of ARRAN Destilleriet ligger i Lochranza på øens nordlige del

Whisky nummer 1 Det er en ”blended” whisky. Den består af forskellige Arran single malt Nærmere betegnet 24 forskellige, så det er jo en djævelsk blanding Da destilleriet jo kun er 20 år gammelt har de åbenbart blandet alle sjatterne og restlagrene, men det er den ikke blevet dårligere af

Devil’s Punch Blended af egne singlemalts 52,3 % Limited edition flasker Købt hos Wohlenberg i Sønderborg

Inden næste whisky Vil jeg da gerne sige, at Arran har sin egen sang: The Arran Boat Song

Har Arran’s strategi smittet af på Braunstein? Arran har et væld af forskellige aftapninger og særproduktioner En del er lavet til det danske marked – sikken et ry! De er opkaldt efter natur og myter eller efter berømtheder (Burns) De eksperimenterer en del med forskellige fadtyper: sherry, Pinot noir, Amarone, Moscatel osv. De er sjældent mere end 10 år.

Whisky nummer 2 Whisky nummer 2 er en ægte single malt – også fra Arran Den er en smule mere peated end Devil’s Punch, men ikke nær så peated som Islay whiskier. Der er et væld af bronzealdersten på den nordvestlige del af Arran. På en af stenene havde den legendariske kæmpe, Fingal, bundet sin hund, Bran. Løs op for legenden (og hunden) og man har: Machrie Moor

Whisky nummer 2: Machrie Moor Alder: Intet opgivet 46 % 3 rd edition 2012 Limited edition flasker

1.Se - hvilken aftenstund - solen var rød og rund. Væsken er gylden og klar når vi en smagning har. Glæden og livet er helt uden skår når en whiskytår vi får. 2.Mærk hvilken herlig duft - revling og højfjeldsluft - eller en græstørv med røg gør vores stemning høj. Glasset bli'r vugget og ganen får fugt til en liflig whiskylugt. 3.Nyd drikkens kryddersmag på denne smagedag. Prøv hvor en vanddråbes kraft ændrer den ædle saft. Klukken og pludren og skylning i mund gi'r en salig smagestund. 4.Hør englesangens lyd til næste mundfulds fryd. Single Malt prises i kor om dette glade bord. Tungen får fyldige indtryk af sprit når en maltstrøm flyder frit. 5.Tænk på den fremtidsplan hvor vores danske "klan" rejser til landet mod nord hvor skotske skotter bor. Glæden og livet er helt uden skår når en Skotlandstur vi får! nihil sine labore

Dagens underfundige

Så er der fri leg hele resten af aftenen Slainte mhath