Sno, knyt & flet Kursus på Ravstedhus.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

At Dividere.
Mette og Marias lille quiz om amning
Statistik på Geocaching.com
At Dividere Decimaltal.
Bevar naturen – begynd at kompostere
TOMAT præsenterer. TOMAT præsenterer Zone Terapi Det er let at give sig selv zoneterapi i hænderne. Vi skal se på 5 simple øvelser man kan gøre hver.
Heraki for de forskellige regnearter
Honninghøsten.
Hej hund
Jeg er flyttemand Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Rebslagning Redskaber.
Forskellige traditioner
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Velkommen til ledermøde. Aftenens program •Ryste-sammen-løb •Orientering om tiltag i kvarteret •Generel orientering om lejren •Aktiviteter på lejren.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen,
Bytte   PowerPoint  .
Å.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Naturfag 9.klasse Plan for i dag: Hvad består en menneskekrop af?
Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
5 min. abs 30 sek. hver.
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
Træning - Patching forberedelse
Naturfag 9.klasse Kredsløbet.
Glaskursus Åse og Sanne
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Hvad ser du? (..et ansigt - eller ordet “Liar”).
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Førstehjælp 12 timers kursus Lektion 5 til 8.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Plastik smykker Klip figurerne ud.
Intro Siden sidst: evaluering på opgaver og virtuel kursus.
Denne præsentation er specielt for begyndere
Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Vikingernes suppegryde Vikingernes suppegryde Har navn efter.
Opgave 17 Erhvervsøkonomi / Managerial Economics
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Lægedage Velkommen til Lægedage Akut sårbehandling Ved Behandlersygeplejerske Dorte Lund Hansen.
Blodkredsløbet Lavet af Silke, Binarn og Emma. Blodkredsløbet fører ilt og energi rundt i kroppen. Det sørger også for at komme af med affaldsstoffer.
Mureruddannelsens hovedforløb
Forskellige traditioner
Serverings- og afrydningsformer
Organisering af procesarbejde
Oversigt over symaskinen i hovedtræk (NV30).
Trinvis vejledning for anlæg af en belægning med fald
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
WORKSHOP 2, Gribskov Kommune, 2017
Brain breaks.
Modellering af pladetektonik
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Oversigt over symaskinen i hovedtræk (NV10).
3-punkts rygkorset Instruktion og øvelser
Future Vejle inspiration
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros
Præsentationens transcript:

Sno, knyt & flet Kursus på Ravstedhus

Knytning af armbånd i nylon   Knytning af armbånd i nylon - ca. ½ meter snor (max 2m snor) - løkke om sømbræt - alle perler på først - stram/udstrakt snor - ca. 10 knytninger/knuder inden første perle kommer på (det er en god ide at måle armleddet for at vurdere hvor mange knuder man skal lave)   Afslutning: - klip side-snore af og brænd ender (kun ved nylon) - tag en ekstra snor og knyt ovenpå (lukning) - ca. 10 knytninger - de to sidste ender bruges som lukningsmekanisme - i enderne bindes en knude - forsynes evt. med en perle

Knytning af armbånd i nylon

3 i 1 knytning - vokset-bomuld armbånd 6 snore a ca 1,75m (to forskellige farver) bøjes i midten samles i 4 snore a 3 gange (2-1-2 ovs.) 3 løkker knyttes på samme måde som armbåndet ovenfor

Sno armbånd 1m snor a 3 gange (2 fors. farver) begynder med en løkke alle snore skal lægges præcis side om side

Flettet armbånd m. perler 3 snore a ? bøjes i midten og klippes ekstra snor samles med et stk. snor øverst flettes med 3-3-1 snore perler sættes i undervejs på 1 snor

At slå knuder mellem perler på en snor Brug en lang tynd nål Træk perlen på snoren og vikl snoren en gang om hånden Få fat i snor og perle, lav en løkke med en pincet og pres knuden hårdt til

Piskeflet 4 tråde af 60 cm., 2 stk endeafslutninger og 1 stk lås Trådene klippes i længde og lægges dobbelt. De samlet i midten med en strip eller lign. Som spændes fast. Trådene fordeles med 4 i hver hånd. De spredes, så de ligger ved siden af hinanden. Begynd i venstre side og tag den yderste tråd og læg ind over de andre tråde i venstre side, og over og ned midt mellem de to midterste tråde i højre side. Før den nedenom og tilbage til venstre side, hvor de lægges som inderste venstre tråd. Tag alle trådene i hver sin hånd og stram til. Tag derefter den yderste tråd i højre side og læg ind over de andre tråde i højre side, og over og ned midt mellem i de to midterste tråde i venstre side. Gentag fletningen fra skiftevis venstre og højre side til tråden er brugt op. Til sidst klippes armbåndet i længde og endestykkerne limes på. Læder er ”levende”, så man skal sætte tape eller snor om enderne ind man klipper, ellers løber det.

Slentring 5 snore a ? bøjes i midten løse ender samles og bindes sammen løkke-enderne skilles så vidt som muligt fra hinanden 3 løkker til hånd 1 (ringfinger, langefinger, pegefinger) 2 løkker til hånd 2 (ringefinger, langefinger) hånd 2 tager pegerfinger og henter løkke hos ringfinger ved hånd 1 hiver hænder hver til sin side hånd 1 skifter de 2 løkker videre til henholdsvis ringfinger og langfinger nu tager hånd 1 pegefingeren og henter løkke hos ringfinger ved hånd 2

Materialer snore lim lighter perler sømbræt lås

Lim