Eksempel på sikker betaling på Internettet:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
CoDriver Afslut 1 Tastaturet Her kan du få lidt at vide om tastaturet og tasternes funktion. Klik på knapperne nederst til venstre for at bladre frem og.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
Hvordan får du et Print Screen
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
PC1 Lad os komme i gang…..
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Har du aldrig brugt Excel, bør du starte her.
Videregående pc-vejledning Modul 12: Tekstbehandling 2 60+Bornholm.
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Introduktion til Kryptering
Internet til alvor og sjov
Videregående pc-vejledning Modul 02: Harddisken 1 60+Bornholm.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
REGISTRERINGSDATABASEN
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Skift mellem flere åbne vinduer
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Instruktion i Animation Shop
Beskyt din computer og dine data!
Printere Typer og indstillinger Tryk for start. Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner,
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lyd-ikonet er forsvundet
TEST 3 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
Hvad kan tabeller anvendes til
Side-egenskaber Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Excel-filerne er levende værktøjer…
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
20. august 2014Keld Hinsch1 Pc-kørekort Software.
NetBeans Installation og brug.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Introduktion til Access (Access, del 1)
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Videregående pc-vejledning
Tastaturet klik på tastaturet for at starte testen.
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
SPCC Frederiksberg 1 SPCC Kursus: Alle PP Al-00 Udarbejdet af: Flemming Sommer Emne: Start og Luk PC’en Dato: Version: 5 SPCC, Senior PC Center.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Videregående pc-vejledning
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Styresystemet & div. software … mange IT-fagudtryk !! v/Søren Noah: Steve Jobs (Apple) Bill Gates (Microsoft) Venner.
Windows 10 Leif Jonasson Mathias Alsted Flinck. Hvem er vi? Leif: -15 år som chefredaktør for Komputer for alle -Forfatter til bog om IT -Foredragsholder.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
PowerPoint i undervisningen - med særligt fokus på billeder
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Velkommen til det nye PowerPoint
Præsentationens transcript:

Eksempel på sikker betaling på Internettet: En sikker krypteret formular: Bemærk https og hængelåsen i formularens adressefelt. DIBS står for Dansk Internet Betalings System.

Forvirrende forskellige! Alt efter hvornår de forskellige computere er indkøbt, opererer vi i Datastuen med flere årgange /udgaver af Windows, som er styresystemet, der styrer alle programmer og kommandoer.

Forvirrende forskellige! Microsoft Office, der er en kontor-pakke, som benyttes af både firmaer og private, forekommer ligeledes i flere årgange.

Forvirrende forskellige! Dette er en stor udfordring, og kan virke temmelig forvirrende, da alle disse årgange er meget forskellige af udseende. I Datastuen skal vi ikke kende de forskellige årgange, blot skal I vide hvorfor tingene ikke ser ens ud på alle vores computere.

Forvirrende forskellige! For at gøre forvirringen total, er der i styresystemet Windows inkluderet forskelligt tilbehør. Blandt dette tilbehør findes et mere simpelt, men udmærket basis-tekstbehandlingsprogram: WordPad.

Tekstbehandlingsprogrammer Et tekstbehandlingsprogram er et computerprogram, du kan bruge til at oprette, redigere, læse og udskrive tekstdokumenter. Microsoft Office Word 2003 Microsoft Office Word 2007 Windows WordPad

ALLE ER NU MED PÅ COMPUTEREN På skolens maskiner er installeret Windows 2003. Her hedder startknappen start ALLE ER NU MED PÅ COMPUTEREN På nyere maskiner med f.eks. Windows 2007, er startknappen Windowsflaget nederst tv. KLIK på start én gang med venstre museknap. KLIK én gang på Alle programmer.

Scroll/rul ned til M og find mappen med kontorpakken: Microsoft Office Scroll/rul ned til M og find mappen med kontorpakken: Microsoft Office. Hvis denne mappe ikke findes, er kontorpakken ikke installeret på maskinen - rul videre ned til T og find mappen med Windows Tilbehør.

Åbn tekstbehandlingsprogrammet ved at klikke én gang på Microsoft Office Word - eller WordPad.

Her ser vi lidt af, hvad forskellene og udfordringen bl.a. består i. Værktøjslinjer og undermenuer er i 2007 erstattet af såkaldte bånd. Her ser vi lidt af, hvad forskellene og udfordringen bl.a. består i.

Prøv at skrive: Til forskel fra skrivemaskinen, hopper Word automatisk til ny linje, når højre margin er nået. Tvangsskift af linje ved nyt afsnit eller lignende: tast Enter. Stort bogstav: Hold Shift nede mens der tastes på det ønskede bogstav.

God fornøjelse!