Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Flickr.com – online billeddeling
Peder Ohrt  Start på Dagens Klik her Start på Dagens Klik her  5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik.
1 Private hjemmesider Undervisning i Click-a-site Online-editor.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Hvordan du læser forældreintra
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Kursus i diasdesign1 •Opret en præsentation med flere dias •Vælg menuen Vis | Værktøjslinier | Tegning •Tryk Autofigurer •Vælg Handlingsknapper | Lyd (markøren.
Information / vejledning om nye muligheder for: Version Copyright DKVS -THEMCOM 1) Online adgang til Militært Tidsskrift. 2) Behandling af egne.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her  Vil du vide mere Klik her (introduktionsvideo.
Aktiv brug af Søften Portalen
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
AULA Tilmelding til kurserne på Kandidatdelen. AULA Tilmelding til selvbetjening på Når eller hvis man allerede er.
Publish Logs Klik på Geocaching.com access Og vælg Publish logs…
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light. AUGUST 2014 AARHUS UNIVERSITET AU BLACKBOARD.
Optagelse.dk for forældre og elever i grundskolen
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Studiestart - hjælp med IT
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Ansvarsskader - Sådan anmelder du en skade!. Du skal have dine anmeldelsesdata klar til indtastning. Du skal minimum indtaste: Skadested Skadedato Tidspunkt.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Manual Af Edu-Caching.
PowerPoint-skabelon Husk
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
GUIDE TIL LOGIN PÅ SKOLEBORDET
Lead scanning Med Eventbuizz Lead scanner fungerer din smartphone som en effektiv lead scanner. Inden scanning afsluttes, skal deltagerne acceptere at.
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Prisindsamling med HP iPAQ 214.
Præsentationens transcript:

Intro til brug af Carla til email adresser og andet for ledere i FDF Virum https://carla.fdf.dk

Gå til : https://carla. fdf Gå til : https://carla.fdf.dk Login via det medlemsnummer som er oplyst via mail fra Anders KM, ellers send en mail til Anders KM og bed om at få tilsendt dit medlemsnummer. Første gang du logger ind skal du trykke her, for at få tilsendt kodeord på mail Første gang du logger ind skal du trykke her, for at få tilsendt kodeord på mail

Indtast medlemsnummer for at få tilsendt kodeord

Når du er logget ind, skal du finde FDF Virums side Når du er logget ind, skal du finde FDF Virums side. Skriv Virum i søgefeltet og klik på Virum som kommer op under søgefeltet . Vigtigt, tryg ikke enter, men klik på virum!! Vigtigt, tryg ikke enter, men klik på virum!!

Nu er du på Virums side. Rul ned og find listen over klasser. Vælg den klasse om du er leder for

Her kan du se hvilke børn som er tilmeldt på din klasse Her kan du se hvilke børn som er tilmeldt på din klasse. Hvis der mangler der et barn, som du ved skal være på klassen, så skriv til Anders KM. Måske er barnet registeret forkert, eller mangler at blive indmeldt. For at få en liste over email adresser, trykkes på det lille database ikon

Her vælges listen ”alle i klassen” Her vælges listen ”alle i klassen”. Når du klikker på listen, hentes en excel fil til din computer.

Her er listen over medlemmerne i klassen Her er listen over medlemmerne i klassen. Her kan du klippe alle adresserne og sætte dem ind i dit mailprogram og sende til alle børnene. Husk at tjekke at der er mailadresser på alle børn og hvis ikke bedes i indsamle dem.

Tilbage i Carla, vælges det barn hvor der mangler en mailadresse

Her vælges rediger, for at kunne ændre på stamdata for hvert enkelt medlem

Tast mailadressen og tryg gem

Vælg Virum i den øverste menu for at komme tilbage til hovedmenuen.

Hvis der er behov for at få en liste over alle mailadresser, så vælges databasen under alle medlemmer

Her vælges listen alle medlemmer

Her er mailadresserne på alle medlemmer