BRAINSTORM DINE DESIGN KONCEPTER JOEK © TEC 2011 De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Måske er I gode venner i et år,
Velkommen til et tjek af dine alkoholvaner!
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Politisager En multimedia-opgave.
Grundlæggende PowerPoint
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Websider og design Dette Power Point består af 2 dele Se hver del hver for sig, tag en pause imellem de 2 dele. Første del handler især om overvejelser.
DEN PRIMÆRE NAVIGATION JOEK © TEC 2011 Dit websteds primære navigation er det område på sitet, der indeholder links til de primære sektioner af dit websted,
Tilgængelighed og elektroniske dokumenter. Retningslinjer •For ikke-W3C formater –Word, Excel, PDF, Flash, ODF,... –Hvis utilgængelige, så skal findes.
Udarbejdelse af poster
Webs med PowerPoint Lettere kan webs ikke laves. PPT eller webside? PowerPoint er et udmærket redskab til fremstilling instruktionsmateriale. Hvis man.
Skriv til nettet •Design (CMS) •Tekster på nettet •Navigation •Persuasive design (motiverende design)
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
De sidste undervisningstimer
Almen studieforberedelse
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Hvordan er jeg blevet til dén, jeg er?
Hjemmesider Intro.
Europa - kort og godt : få vejledning om at bo, arbejde og rejse i EU 27. september 2012 Ulla Willert Bortignon.
ADOBE DREAMWEAVER JOEK © TEC 2011 Dreamweaver har været branchens primære design værktøj igennem mange år. Oprindeligt blev programmet udviklet af Macromedia,
Beskyt din computer og dine data!
Formularer (Access, del 3)
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
MUNDTLIG FREMSTILLING
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Kondenceret konceptudvikling DDK ITU F2007 John Paulin Hansen.
Side-egenskaber Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Projektlederens rolle(r)
Dette program beregner automatisk hvor mange feriedage, du kan bruge i Klik her Besked fra personalafdelingen!
GP 4, 19/ Grundlæggende programmering Efterår 2001 Forelæsning 4 onsdag 19/ kl. 9:15 – 12:00.
Rapporter (Access, del 5)
Animation af tekst og pile
Webserveren kan afvikle flere applikationer, der hver har deres eget selvstændige ”liv” og hukommelse. Den enkelte applikation består typisk af flere elementer.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
MÅL, PLANLÆGNING OG OPFØLGNING
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Tilgængelighed og elektroniske dokumenter. Retningslinjer For ikke-W3C formater –Word, Excel, PDF, Flash,... –Der skal findes tilgængelige alternativer.
L Synkront net-baseret samarbejde - kursus ved Morten Knudsen og Thomas Ryberg.
Vandets vej fra hav til land
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Designet kan kun bruges til 16:9 format Underoverskrift – også med plads til to linjer.
Perception og disposition af grænseflader
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Tilgængelighed og elektroniske dokumenter lbc/ /2.1.
Webserveren kan afvikle flere applikationer, der hver har deres eget selvstændige ”liv” og hukommelse. Den enkelte applikation består typisk af flere elementer.
Interaktionsformer En begrebsmæssig model kan understøttes med forskellige interaktionsformer Interaktionsformen fastlægger centrale egenskaber: Hvordan.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Design af KVIK-selvevaluering Tovholderens rolle og opgaver 17. januar 2007.
Dette program beregner automatisk hvor mange feriedager I kan bruge i Klik her Besked fra personalafdelingen!
Tekstens byggeklodser
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
GP 4, 27/ Grundlæggende programmering Forår 2002 Forelæsning 4 onsdag 27/ kl. 9:15 – 12:00.
Novelleskrivning Hvad er vigtigt?
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
SRP Høje-Taastrup Gymnasium 2017
Introduktion til FØRERUDDANNELSE
DTP … for dummies.
Analyse af arbejdsproces og faggruppernes bidrag
Brug din Powerpoint med omhu
Præsentationens transcript:

BRAINSTORM DINE DESIGN KONCEPTER JOEK © TEC 2011 De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og sammensat dem til en helhed. I din brainstorm face, uanset om du arbejder selvstændigt eller i et team skal du altid huske, at ingen ide bør afvises out-of- hand. Det er en kreativitetsfase, hvor der typisk gælder følgende regler: 1.Al kritik er forbudt 2.Alle ideer er velkomne 3.Mange ideer ønskes 4.Kombinationer af idéer bør tilstræbes. De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og sammensat dem til en helhed. I din brainstorm face, uanset om du arbejder selvstændigt eller i et team skal du altid huske, at ingen ide bør afvises out-of- hand. Det er en kreativitetsfase, hvor der typisk gælder følgende regler: 1.Al kritik er forbudt 2.Alle ideer er velkomne 3.Mange ideer ønskes 4.Kombinationer af idéer bør tilstræbes.

WIREFRAME DIT DESIGN JOEK © TEC 2011 En wireframe er en repræsentation af webstedets struktur og layout. Det behøver ikke at være fancy, et wireframe kan bestå af simple bokse med tilhørende etiketter. (Se tegningen til højre) Dog bør man forsøge at holde proportionerne korrekte for at sikre, at designet virker. Du kan tegne din wireframe med hånden, men endnu bedre er det at bruge et grafik program som Adobe Fireworks.

BRUG STORYBOARD TIL DINE SIDER JOEK © TEC 2011 Storyboards giver dig en mere detaljeret fremstilling af dit design. Du kan bruge storyboardet til at se, hvordan dit farveskema vil fungere i dit projekt, og begynde at få en ide om, hvilken grafik du bør anvende. Du kan med fordel oprette et storyboard for hver af dine sider på webstedet, også selv om dine websider inkluderer animerede elementer, der normalt vil kræve mere end et storyboard. Et klasisk storyboard består normalt af et billede i den ene side, og en beskrivende tekst i den anden side.

UDVIKEL EN TIDSPLAN SOM AFSLUTNING JOEK © TEC 2011 Hvis du arbejder for en klient eller udvikler et websted for din virksomhed, skal du altid snakke tidsplanen igennem med din klient eller chef for at opnå en realistisk tidslinje. En typisk tidslinje indeholder tidsfrister, delmål og mål i en kronologisk rækkefølge, så du hele tiden kan følge, måle og gennemføre projekt. En tidslinje er et vigtigt redskab, der kan være med til at holde dig på sporet i hele projektforløbet.