UNI-Login til forældre UNI-Login til ForældreIntra og MinUddannelse

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Uddannelsesvejledning Musik & Teaterefterskolen 14/15
Advertisements

Adgang til Fællesnettet To grupper af brugere A)Tilknytning til en skole – lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranetTilknytning til en skole B)Ikke.
Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt?
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Digital Post til borgerne i vejen dertil
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
Lene Skovgaard Uddannelses Ungdomsvejleder
Sikkerhed og video i SkoleIntra
Vejle 4. oktober 2012 Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt? Jeanette Leah Vinther, Kommunikations- og kampagnemedarbejder,
UNI•Login Administration og anvendelse
På vej til succes med obligatorisk selvbetjening Hans H. Jensen, vicekommunaldirektør.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Hvor kommer ideen om læringsplatform fra? Regeringen og KL har indgået en aftale om en fælles brugerportal. Læringsplatformen er en del af den fremtidige.
INTERNET SIKKERHED….. Hvad betyder internet sikkerhed og hvad kan man gør for at beskytte sig selv, sine børn og sin pc når man benytter det ”vilde internet”
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
Brug for alle - Økonomi, ansøgning og evaluering.
Fakta om skilsmisse Ca. 1/3 af alle danske børn oplever, at deres mor og far går fra hinanden, inden de bliver 18 år Der er pt. ca delebørn i.
Tabulex Daginstitution. SFO Integration til SFO’ens system Børneadministration Ind- og udkrydsning Barnets aftaler Intra Intranet Ferier & aftaletyper.
Sourcing via Jobindex.dk
Når hørenedsættelse begrænser menneskers deltagelse i samfundet
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Portfolio eksamen Mit event bureau
Fra Dansk Golf Union Juniorugen Landsseminar Juniorkonsulenter
PowerPoint-skabelon Husk
Nye e-beviser og uddannelsesplaner
Styrk forældreansvaret
Synergi Sådan rapporterer du om arbejdsmiljøet i NCC
AFE INNOV NET Projektet
Byrådets temamøde 15. januar 2015
- Kom tættere på dit barns skolegang
Velkommen til årsmøde / generalforsamling
- Kom tættere på dit barns skolegang
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Budget 2018 – Prognose 2017 Lokale regnskaber 2017
VELKOMMEN Informationsmøde Skole & Fritid
Organisering & Opgaver v/Kirsten Kåg Mortensen, projektleder
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
Opdatér dine programmer
Opdatér dine programmer
Bestilling og ordrebekræftelse
Synergi – et system til arbejdsmiljørapportering
Hvor en UNI-C på vej hen? -og hvad betyder det for Elevplan?
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Studievalgsportfolioen
Hovedformål: Sammenhæng
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Kommunikationsstrategi
Hjerneskaderådgivningen CFK
arbejdspladsvurdering (apv) februar – 13. marts 2019
kickoff vikardækning i Trio
Adgang til egne data IT-Arkitekturrådet d It-Arkitekturrådet
Udrulningsperioden er slut Kommunikation om Aula begynder
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
Information om Aula til forældre
Oprydning i SkoleIntra, skolens brugere og lokal opsætning af Aula
Aula workshop #detvigør i Aarhus Kommune Torsdag 21. februar 2019
Opbygning og opgavetyper
Digital dannelse - Digital Genial
Forandrings-(skole)ledelse
Information om Aula til forældre
Manual til indsendelse af BUDGET
Undervisning i det der er anderledes end nu August 2019 via video
Tanja Louise Weis, Erhvervsstyrelsen
Undervisning og support setup
Præsentationens transcript:

UNI-Login til forældre UNI-Login til ForældreIntra og MinUddannelse NYT! Forældre får UNI-Login til ForældreIntra og MinUddannelse

! Uni-login til forældre Skriv her Alle forældre på skolerne i Aarhus Kommune får nu UNI-Login Det giver dem ét login til skolens digitale løsninger ! Forældre får ét login til ForældreIntra og MinUddannelse Adgang til MinUddannelse uden NemID – direkte fra ForældreIntra via ‘Planer’ eller minuddannelse.dk Samme login på alle skoler, selvom de har børn på flere skoler Første skridt på vejen til Aula og endnu bedre beskyttelse af barnets data Alle forældre på skolerne i Aarhus Kommune får nu UNI-Login Det giver dem ét login til skolens digitale løsninger Det betyder, at forældrene får samme login til både ForældreIntra og MinUddannelse – og at de kan få adgang til MinUddannelse uden NemID, direkte fra ForældreIntra via ‘Planer’ eller minuddannelse.dk Det betyder også, at forældrene kun skal bruge et login, selvom de har børn på flere skoler Samtidig er UNI-Login første skridt på vejen til Aula og en endnu bedre beskyttelse af barnets data. Forældrene får adgang til Aula ved skoleårets start 2019/2020 Tabulex SFO forventer, at forældre kan bruge UNI-Login til sfoweb.dk fra medio januar 2018

hvad betyder det? Fra og med den dd/mm åååå har forældre ikke længere har adgang til ForældreIntra med det almindelige login Forældrene skal selv aktivere deres UNI-Login inden denne dato De skal kontakte skolen, hvis de oplever problemer For medarbejdere betyder det: At I forsat kan bruge det almindelige login til SkoleIntra At I skal bruge jeres UNI-Login på skoler i Aarhus Kommune, hvor I selv er forældre Forbindelsen mellem SkoleIntra og MinUddannelse i SkoleIntra skal aktiveres senest 9. februar! Når skolen aktiverer UNI-Login den dd/mm åååå (skolen vælger selv en dato) har forældre ikke længere har adgang til ForældreIntra med det almindelige login Forældrene skal selv aktivere deres UNI-Login inden denne dato – dog senest 9. februar 2018 – derfor igangsættes en kampagne for UNI-Login på skolen For medarbejdere betyder det: At de forsat kan bruge det almindelige login til SkoleIntra – selvom det almindelige login er lukket for forældre At de skal bruge deres UNI-Login til de digitale løsninger på skoler, hvor de selv er forældre. Dette skyldes at deres UNI-Login er knyttet til deres cpr.nr. Forbindelsen mellem SkoleIntra og MinUddannelse i SkoleIntra skal aktiveres senest 9. februar

Forældreintra via skolens hjemmeside og app Her skal forældrene altid logge ind med UNI-Login ForældreIntra via app Her skal forældrene kun logge ind med deres UNI-Login, første gang de bruger appen - herefter en 4-cifret kode som de selv vælger Bruger de allerede appen, skal de gøre, som de plejer Når forældrene får deres UNI-Login, skal det bruges til at logge på ForældreIntra ForældreIntra via skolens hjemmeside Her skal forældrene altid logge ind med UNI-Login ForældreIntra via app Her skal forældrene kun logge ind med deres UNI-Login, første gang de bruger appen - herefter en 4-cifret kode Bruger de allerede appen, skal de gøre som de plejer – de skal kun bruge UNI-Login, hvis de mister forbindelsen til skolen i app’en (og det sker af og til) UNI-Login kan også bruges som login på Tabulex SFO, hvis skolen benytter det – forventeligt fra medio januar. Leverandøren arbejder på det.

Kommunikationskampagne til forældre Kampagnen falder i to bølger Fra uge 50: Lokal kommunikation på skolen via skolens kanaler Ny ForældreIntra pjece og plakater kommer ud til skolen Kommunikationsmaterialer til skolen på digitale.mitbu.dk/uni-login_komgodtigang Forældre får kommunikation fra skolen og kan finde info på aarhus.dk/uni-login Uge 3-6 2018: Fælles kommunikation via Aarhus Kommunes Facebook, ForældreIntra etc. UNI-Login kampagnen til forældre falder i to bølger: Fra uge 50: Lokal kommunikation på skolen via skolens kanaler Ny ForældreIntra pjece og plakater kommer ud til skolen Kommunikationsmaterialer kan findes på http://digitale.mitbu.dk/uni-login_komgodtigang Uge 3-6 2018: Fælles kommunikation via Aarhus Kommunes Facebook, ForældreIntra etc. Det giver skolen mulighed for at informere forældrene lokalt, inden den fælles kampagne løber af stablen i uge 3-6, 2018

En del af programmet digitale børn og unge UNI-Login udgør en del af den fællesinfrastruktur i brugerportalsinitiativet. Projektet ‘UNI-Login til forældre’ er en del af programmet Digitale Børn og Unge, som har til opgave at realisere brugerportalsinitiativet med læringsplatformen MinUddannelse til skolerne og samarbejdsplatformen Aula. Forældrene skal logge på Aula med UNI-Login og derfor vil UNI-Login til forældre blive udbredt på landsplan, når de enkelte kommuner vælger at kommunikere det ud. Læs mere om programmet Digitale Børn og Unge på digitale.mitbu.dk/digitaleboernogunge