Find trafikpolitikken her: (skriv url)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trafikpolitik - Søgårdsskolen
Advertisements

Trafikpolitik Dyvekeskolen.
Jørn Iversen, Politiassistent
Projekter over længer tid Årsager og virkning. Oplevelser, læring.
På de næste sider finder du et eksempel på en trafikpolitik, der rummer alle de punkter, som Rådet for Sikker Trafik anbefaler. Slet og tilføj, så den.
- Er dine rettigheder Foto: Ken Hermann Børns rettigheder.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Folkeskolereformen og valg af ungdomsuddannelse Årsmøde for Danske Erhvervsskoler, 24. maj 2016 Trine Ladekarl Nellemann Rektor, Next.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Hvem er vi Instruktører:  Christina Riise tlf:  Pernille Vestergaard tlf:  Peter Charli tlf:  Sebastian Stouby tlf:
Mit arbejde som færdselskontaktlærer…. Mine opgaver som færdselskontaktlærer Opgaver, undervisning og indkøb Rollemodel Motivere og vejlede kollegaer.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
576 – Mit hjerte, glæd dig nu, 1, S1 Mit hjerte, glæd dig nu, lad dine kræfter røres, lad din begæring op til himmelen nu føres! Gud Fader vinker dig,
PRÆSENTATION AF LEKTIER ONLINE På forældremøde.
UDDANNELSE ELEVERNE SKAL: LÆRE SÅ MEGET DE KAN I ALLE FAG OPLEVE ET UNDERVISNINGSMILJØ, DER GIVER LYST TIL FORDYBELSE OG ENGAGEMENT. VIDE, HVORDAN DE LÆRER.
MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Ældre Adfærd i trafikken Midt- og Vestsjællands politi Færdselsafdelingen Vicepolitiinspektør Peter Stryhn Torsdag den 27. november.
Psykoedukation skizofreni Session 1. – introduktion til psykoedukationsforløbet Undervisere:
Performance. Feedback Vigtigheden ved at give korrekt feedback Man kan få karten til at køre, ligesom man vil have den. Hurtigere konkurrencedygtig.
Skriftlighed Det fælles gods - præsentation af progressionsplan.
Samtalen Fokus på handleplan og delmål. Indhold Indledning Nysgerrighed Positionering Styrkelse af motivation Gennem samtalen Som mål Arbejde med tro.
Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
Modul 6: Personlig salgscoaching
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
BOG: DEN LILLE GULE PIGE
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Find trafikpolitikken her: (skriv URL)
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Målet med at give nogle elever en transitmentor
PORTFOLIO i skriftlig biologi
GODE MINDER MOTION FÆLLESSKAB
Hvor meget hjælper familier i dag?
TRAFIKPOLITIK PÅ SKOLER DERFOR
TRAFIKPOLITIK PÅ SKOLER DERFOR
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Bevægelse i skolen Fysisk aktivitet med høj intensitet øger BDNF i hjernen. Læring fremmes bedst, hvis aktiviteten er udfordrende, varieret og indebærer.
Historien om Ib Madsen er skrevet af: Mette Eike Neerlin
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Statistik, bøder m.m..
Trafikpolitik Højdevangens Skole
Klasseven for nyankomne elever
Køreteknik.
Trafikpolitik for Stoholm Skole
Statistik, bøder m.m..
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
Knallertens udstyr.
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Dagsorden Udviklingspsykologiske vilkår
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Trafikpolitik for Durup Skole.
Velkommen til forældremøde
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
CAMILLAS HISTORIE Dilemmaøvelse.
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Tryg sjove og brugbare løsninger . Vi har brug for jeres hjælp til
Velkommen til forældremøde
Metakognitiv behandling til børn med generaliseret angst
Præsentationens transcript:

Find trafikpolitikken her: (skriv url) Du kan komme med input til trafikpolitikken ved at kontakte: (skriv navn og e-mail på kontaktpersonen) Find trafikpolitikken her: (skriv url) En cykelhjelm kan reducere antallet af skader på hjerne, kranie og hoved med 50 %. Trafikpolitik Træn i trafikken med dit barn Træning giver rutine og overblik og er den bedste vej til sikre trafikanter. Derfor er det vigtigt, at du som forældre: træner skolevejen med dit barn til fods og på cykel. hjælper dit barn til mindst én gang om ugen at gå eller cykle i skole. lader dit barn i 0. og 1. klasse benytte skolens gå-busordning hjælper dit barn med at finde den sikreste vej til skole, selvom det ikke nødvendigvis er den hurtigste. Du er morgentrafikken Morgentrafikken skal afvikles sikkert og trygt. Derfor skal du som forælder: parkere lovligt, hvis du kører dit barn i skole. aftale med dit barn, at han/hun cykler med hjelm, og sørge for at den passer og sidder korrekt. følge skolepatruljernes anvisninger og lære dit barn at gøre det samme. Rollemodeller Børn kopierer de voksnes adfærd og efterspørger klare rammer og aftaler fra deres forældre. Husk derfor, at være en god rollemodel og tage hensyn til alle skolens børn i trafikken Respekter skolens trafikpolitik – også når dit eget barn er en af de store elever. Tal med dit barn om, hvad der er god trafikkultur. Støt op om undervisningen i færdsel Dit barn skal gennem flere gå- og cyklistprøver i sin skoletid. Hjælp dit barn med at blive klar til dem ved fx at træne ruten inden og at tage øveprøven sammen med dem www.sikkerrtafik.dk/skole Støt op om kampagnen ”Alle børn cykler”. Deltag i forældremøder og SSP-arrangementer