Om vores bibliotek Lokalt oplæg

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IT - Sikkerhedstjek  Særligt tilbud til BOLIGadvokater – netop udsendt  Kr for et sikkerhedstjek.
Advertisements

LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
Hvordan bruger de unge folkebiblioteket – fysisk og digitalt Adfærd, betydning, interesser & forventninger Lotte Hviid Dhyrbye Tænketanken Fremtidens Biblioteker.
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Storyboard Læringsseminar 4
Storyboard fra …. Kommune/team
Centrets dokumentationsopgave
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
Bibliotekernes fælles e-læringsportal. Samling af små kurser om hverdags-it Gøre borgerne i stand til at udnytte de digitale muligheder.
BRFkredit tager del. Dagsorden  Hvad er TAG DEL?  Corporate Social Involvement – virksomheden der involverer i CSR  Fra at lave CSR til at være CSR.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Regionale Væksthuse tilbyder eksisterende og kommende væksthuse:
Kvantitative metoder
Odrbildne - the beginning of a beautiful friendship Pecha Kucha 28. februar 2011.
infomere eller brobygger
Introkursus for frivillige
Lav jeres egen forretning
Forældreuddannelse? Oplæg til Skolerådsmøde 30. marts 2004.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Danskernes Digitale Bibliotek DDB Indsæt billede først Format: H13,73 x B23,41cm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst Skriv tekst.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Indsæt Billed SSP Køge2 Drop-in Café ”gadearbejde med tag over hovedet” Rammen: SSP-huset på Toldbodvej september 2013 til 31.
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Fællesoffentlig kampagne for offentlig digital selvbetjening 2013 Fokus og mål: Informere om overgangen til obligatorisk digital kommunikation - med.
Vis hjælpelinjer; hjælp ved placering af billeder og objekter: 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’Gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’ Vis’
Research & Innovation. Fremlæggelse Vores idé Vores idé Målgruppe Målgruppe Produktet Produktet Hjemmeside Hjemmeside Mobilapplikation Mobilapplikation.
Målgrupper og netværk Målet er at få børnene ud og få sat en dagsorden om børns brug af naturen. Målgruppen er de voksne, der tager børnene i hånden eller.
Introduktion til Trygheds- og indbrudsprojektet Individuel gennemgang af bolig Nabohjælp Tryghedsvandring.
Øvelsestimer (opgave 3) v/Morten Davidsen Læser til daglig cand.merc.(dat.) på CBS.
Dokumentation Her er der et screenshot af skærmen mens vi laver vores forside til medieproduktet.
FÆLLES OM FRITIDEN Oplæg på temadagen ‘Veje til deltagelse’ Cecilie Friis / projektmedarbejder SUMH – Sammenslutningen af Unge Med Handicap.
Øvelse. Den gode artikel Øvelsen går ud på at skrive en fiktiv nyhed til jeres lokale hjemmeside. Nyheden handler om årets juletræsfest i afdelingen Lejerhaven.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Introkursus for frivillige Hjerteforeningens kommunikationsafdeling 2015.
Kommunikationsworkshop
Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
Navn på jeres idé Jeres navne:
Manual til LAB fremlæggelser
Ordbank på Islandsk og dansk – Dyreliv og natur (sten)
Hjertecafèer - tilbageblik
Tårnby kommunebibliotekers kommunikationsstrategi
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Ordbank på Islandsk og dansk – Årstider/efterår (træ)
Ordbank på Islandsk og dansk – Højtider (Kul og kridt)
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Danskernes digitale bibliotek
Hvad skal der ske nu på vores bibliotek? Lokalt oplæg
Danskernes digitale bibliotek
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Sæt dit aftryk Undersøgelse
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Hvad er Gør det lettere? Nationalt udviklingsprojekt mellem Gladsaxe og Vejle Bibliotekerne og 8 deltagerbiblioteker + en række samarbejdspartnere, herunder.
Danskernes digitale bibliotek
FORBEREDELSESOPGAVE TIL BEST PRACTICE WORKSHOP DAG DATO: 5. 03
Danskernes digitale bibliotek
Danskernes digitale bibliotek
Udrulningsperioden er slut Kommunikation om Aula begynder
Danskernes digitale bibliotek
Danskernes digitale bibliotek
Velkommen Dagens program.
Danskernes digitale bibliotek
Tanja Louise Weis, Erhvervsstyrelsen
Præsentationens transcript:

Om vores bibliotek Lokalt oplæg [indsæt gerne billede af jeres bibliotek her]

Her kan man som voksen ordblind blive udredt i kommunen [Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Her kan man som voksen ordblind blive udredt i kommunen Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Her kan voksne ordblinde få læse- og skriveundervisning i kommunen [Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Her kan voksne ordblinde få læse- og skriveundervisning i kommunen Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Hvilke lokale netværksgrupper, foreninger eller lokalafdelinger findes der i vores kommune? [Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Disse materialer har vi særligt til målgruppen og [Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Disse materialer har vi særligt til målgruppen og de er/står her Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Vores særlige tilbud til målgruppen er: [Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Vores særlige tilbud til målgruppen er: Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Hvem blandt personalet har særligt fokus på eller viden om området? [Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Hvem blandt personalet har særligt fokus på eller viden om området? Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

[Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] I kan finde information til brugere og til jer selv om tilbud og services her: fx hjemmeside, foldere mm. Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Hvad har vi lært af de lokale interviews med brugere? [Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Hvad har vi lært af de lokale interviews med brugere? Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.