Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hjalleseskolen – Fremtidens 7. klasser
Advertisements

NGG-INFO 1.
Information om tysk/fransk
Naturgeografi Jordens og livets udvikling samt menneskets tilpasning set i et geologisk og aktuelt samfundsmæssigt perspektiv Altså handler geografi om.
Science in Action en studieretning med Matematik A, Kemi A, Fysik B.
Vækstforum Hovedstaden
Science Class Juelsminde Skole
HTX – teknisk gymnasium
Optagelseskrav på hf Afsluttet 10. klasse og direkte på hf
Tværfagligt undervisningsforløb
AT opgaven 2013 Kampen for det gode liv.
Hvor der er fokus på klimaet.
GPS i undervisningen inspiration.
Hverdagens Helte i Danfoss Floor Heating
I Mariagerfjord Kommune vil vi frem- me børn og unges muligheder for at få del i de gode jobmuligheder i frem- tiden. Derfor vil vi gøre flere børn og.
NGG-INFO 1.
Målsætning og værdigrundlag for Sølvgades Skole Målet er, at eleverne på Sølvgades Skole bevarer lysten til at lære, at være nysgerrige, selvstændige og.
Ud af skolen – og hva’ så? UU Ringkøbing Fjord
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
NGG-INFO.  Afsluttet 10. klasse.  Aflagt afgangsprøve i fagene: Både skriftlig og mundtlig: Dansk, matematik, engelsk. 10. klasse-prøve eller 9. klasse.
Undervisning Klasseundervisning Elev oplæg Fælles læsning Fig. Beskrivelse (analyse) Opgaveløsning Film og efterfølgende diskussion Gruppearbejde Laboratorium.
Fagkategorierne i projektet Humaniora Sprog, litteratur, historie, musik, kunst, religion, filosofi, medier Samfundsvidenskab Politik, økonomi, samfundsforhold,
Det Naturvidenskabelige Fakultet Helge Knudsen Velkommen Kristiansand !
FIRST LEGO LEAGUE HVEM STÅR BAK? Stiftelsen FIRST Scandinavia står bag FIRST LEGO League- turneringerne i Skandinavien ” Stiftelsens formål er at.
Vejledning Alle skal have en uddannelse (95 %) Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar:
Gymnasiet (Stx)
Naturvidenskab: ”Illustreret Videnskab” nr. 18 / 2007
Projekt Forskerspirer Projekt Forskerspirer Projekt Forskerspirer giver deltagerne mulighed for at fordybe sig i et emne og udarbejde forslag.
Naturfagsprøve Forældremøde 16. marts 2011.
UU Ringkøbing Fjord Ungdommens Uddannelsesvejledning
Mundtlig matematik eksamen
TALENTUDVIKLING I GYMNASIET MATEMATIK-ØKONOMI-SAMFUNDSFAG  Hvad er talent?  Metoder  Organisation og motivation  Konkrete eksempler  Hvad er talent?
Velkommen til infoaften om de gymnasiale uddannelser Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Anbefalinger fra Vækstforum Hovedstadens task force om erhvervsuddannelser Vækstforum Hovedstadens møde den 21. juni 2012 v/ Klaus Nørskov,
Vejledning i 9. klasse Kollektiv vejledning i klassen
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har FIRST Scandinavia haft som formål at give børn og unge gode lærings- og udviklingsmuligheder.
Studievalg Nordjylland Martin Rovs Hansen Vejleder Studievalg Nordjylland Tanja Andersen.
9. AUGUST 2016 SARAH LUND PETERSEN AARHUS UNIVERSITET AU GOD VEJLEDNING AF GYMNASIEELEVER -> guide til at blive ”mini-vejleder”
Historiekonkurrencen 2015/16 Mennesket, der skabte Historie En konkurrence for alle danske gymnasieelever.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Vejledning og undervisning i Uddannelse og Job, samt arbejdet med UPV - et samarbejde.
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
C PRØVEN I FYSIK/KEMI 2016 Prøveform A. Formalia om prøven Eleverne kan gå op enkeltvis eller i grupper på 2-3 elever (2 er mest hensigtsmæssigt) Inden.
Bredbånd til alle - også på landet Kaj Møldrup Christensen – formand for Panel for Udvikling i Landdistrikter og Fiskeriområder.
Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT MADKULTUREN KONKURRENCEN.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Fagkategorierne i projektet Humaniora Sprog, litteratur, historie, musik, kunst, religion, filosofi, medier Samfundsvidenskab Politik, økonomi, samfundsforhold,
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
Kollektiv vejledning 8. klasse, første gang
-Hvad er det for en historie vi fortæller?
Gamification i undervisningen
Hvordan motiverer vi de unge?
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Plan for det videre arbejde med uddannelsesprogrammer
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
Fysik og Astronomi Fysiklærerdag, AU 24. jan Titeldias.
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Bløde færdigheder er hård valuta
Vækstforum Hovedstaden
Forældrekontakt Vi bruger E-boks til at sende alle breve. Så længe eleven er under 18 år, skal man sørge for at der sendes videre til forældrene. Der.
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 5. september 2019
Mulighederne i ungdomsuddannelserne - PowerPoint
Velkommen til fakultetet Science and Technology
Den 5. marts 2020 kårer FRI Årets unge fri rådgiver 2020
Præsentationens transcript:

Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere Unge Forskere i undervisningen v. lærerambassadør Tina Schmidt Q & A Tak for i dag

Unge Forskere

Finde Anerkende Udfordre Hurtig opsummering - Unge Forskere vil gerne anerkende de unge, der har lyst til at udfordre sig selv indenfor naturvidenskab.

“Young Scientists” Unge Forskere afholdes over hele verden Unge Forskere kvalificerer til EM, VM m.fl. internationale konkurrencer

Unge Forskere Senior

Unge Forskere Senior For alle der går på en ungdomsuddannelse Du indsender et naturvidenskabeligt projekt Du har lavet en teknologisk opfindelse

De tre kategorier Life Science Physical Science Technology Life Science: Biologi, kemi, medicin m.m. Physical Science: Fysik, Matematik, Geologi m.m. Technology: Teknologi, computervidenskab m.m.

Fordybelsen og arbejdet der ligger bag giver mere viden, forståelse og respekt for de forskerer, der arbejder med lignende (og større) projekter hver dag, samt en klar opfattelse af, at det helt sikkert er den vej, der er den rette for mig.” Signe, semifinalist 2016 “At være med i Unge Forskere giver en et kæmpestort boost af selvtillid, og så giver det virkelig mod på at fortsætte med at forske.” Jacob, Esbjerg En faglig udfordring Det handler om det, eleven brænder for. Det er vigtigt at de unge selv vælger emne og selv bestemmer , hvor mange timer de har lyst til at lægge i det.

Stor fagjury “Det var en helt speciel oplevelse at snakke med folk, der er nogen af de bedste indenfor deres felt. Det var rigtig fedt at høre deres feedback. Jeg følte mig som noget særligt, når jeg skulle stå og fortælle om mit projekt til dem” Sarah, finalist 2016 “Det imponerede mig fuldstændig i forhold til det arbejde, de havde lavet og i forhold til den professionelle måde, de præsenterede deres projekter på og hele deres tilgang til at løse nogle af verdens største problemer. Det vidnede om en modenhed og et talent, som man kun ser i folk langt ældre end de er” Habib, finalejury 2016 Juryen består af fagfolk fra universiteterne, det private erhvervsliv og lærere fra ungdomsuddannelserne. Juryen er ikke en eksamen, men kan forberede eleverne på at formidle svært stof og kan derfor godt være eksamensforberedende.

Tilmelding Semifinaler Deadline for projekt tilmelding og indsendelse 28. februar 2018 Semifinaler De 100 bedste projekter i landet går videre til semifinaler i: Nordjylland Midtjylland Sønderjylland Sjælland København 5 regionale semifinaler. De 100 bedste seniorprojekter fra hele landet går til semifinalerne og fordeles på regionerne. Vi prøver at finde en semifinale i nærheden af dig.

Finale 2017 Science i Forum 23. – 25. april Link til Unge Forskere 2016 officieller film på ”Science i Forum”

Præmier: Kontante pengepræmier i de tre kategorier 1. præmie – 15.000 kr. 2. præmie – 10.000 kr. 3. præmie – 8.000 kr. 4. præmie – 5.000 kr. Sponsorpriser Adgang til internationale konkurrencer Årets Forskerskole: 100.000 kr. Årets lærer: 10.000 kr.

Mød Unge Forskere på Ungeforskere.dk Facebook.com/ungeforskere Scienceiforum.dk

Overskrift Tekst

TEKST!