Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forældrekontakt Vi bruger E-boks til at sende alle breve. Så længe eleven er under 18 år, skal man sørge for at der sendes videre til forældrene. Der.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forældrekontakt Vi bruger E-boks til at sende alle breve. Så længe eleven er under 18 år, skal man sørge for at der sendes videre til forældrene. Der."— Præsentationens transcript:

1 Forældrekontakt Vi bruger E-boks til at sende alle breve. Så længe eleven er under 18 år, skal man sørge for at der sendes videre til forældrene. Der hvor vi har forældrenes cpr-numre sender vi også til én forælder. Forældre mail man kan tilmelde sig: Kalender kan ses på UDDATA+ Omkring den 1/7, log ind med elevens UNI login Aalborg Tekniske Gymnasium er på Facebook og Instagram også vores skoleblad HIX Mens eleverne lærer hinanden at kende …. E-boks- hvis det handler om en enkelt elev – sendes til forældre Mail – får denne powerpoint

2 Forældrekontakt Studieretningseftermiddag/aften: 8. oktober
Konsultationer i 1.g: 13. februar Konsultation i 2.g Kalender kan ses på UDDATA+ ca. 1.7 login med elevens UNI login Åbent hus lørdag d. 16. november normal undervisning

3 Samarbejde Vi vil gerne håndtere udfordringer så tæt på eleven som muligt, så de trænes i at tage ansvar for sig selv. Når det bliver alvorligt inddrages forældre til elever under 18 år. Vi oplever nogen gange, at der er forskellige oplevelser af situationer, så hvis I undres, er I velkomne til at kontakte uddannelseslederen eller studievejlederen, så vi sammen kan løse eventuelle problemer tidligst muligt. Vi har brug for jeres hjælp i skiftet fra grundforløbsklasse til studieretningsklasse.

4 Valgfag (al info på aatg.dk)
Alle vælger 2-3 valgfag afhængigt af studieretningen A- niveau: Matematik A, Engelsk A, Kemi A, Teknologi A, Fysik A. B-niveau: For at sikre valgmuligheder for et fag på B-niveau udbydes: Samfundsfag B, Biologi B, Informationsteknologi B. C-niveau: Psykologi C, Erhvervsøkonomi C, Programmering C, Statik og styrkelære C, Tysk C, Astronomi C, Innovation C.

5 Afklaringsskema Afklaringsskemaet skal besvares senest 1. maj. Der er link og kode i brevene – vi hjælper gerne med at udfylde. Der spørges ind til: Læsevanskeligheder Matematikvanskeligheder Fysiske, psykiske og personlige problemer Vi vil gerne afklare så hurtigt som muligt, så vi kan have hjælp parat allerede ved skolestart. Der kan være op til 3 måneders behandlingstid i den styrelse som behandler sagerne. Oplysningerne behandles fortroligt af vores studievejledere. personlig 12-cifret kode i brevet.

6 Ser frem til at tage imod vores nye elever den 14. august !!
Spørgsmål og hygge Ser frem til at tage imod vores nye elever den 14. august !!


Download ppt "Forældrekontakt Vi bruger E-boks til at sende alle breve. Så længe eleven er under 18 år, skal man sørge for at der sendes videre til forældrene. Der."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google