Den åndelige kamp: hvordan lovsangen kan bruges som våben i den kamp, der foregår om bl.a. vore hjerter. Det profetiske ord: hvordan det også kan forekomme.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Paulus en brik i Guds frelsesplan
Advertisements

Johannesevangeliet kap 15,1-11.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
I er verdens lys Det skal handle om lys i dag og om det at være et lys. Her i efteråret og hen over vinteren, så er lyset noget af det vi allernemmest.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Hvilket hus bygger vi til Gud ?
Nøgler til menighedens vækst
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Ef 4,1-16: Hvordan fastholder vi Åndens enhed i vor menighed?
Introduktion til Kongen og hans Rige
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
Lyset der skinner i mørket
Guds glæde gennem generøsitet
Ap. G. 2:37-47: Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend.
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
138 – Med strålekrans om tinde 1, S1 Med strålekrans om tinde forklaret Jesus stod, det varmer os herinde, ved dybest hjerterod.
Nådegaver?. Indre Missions Hus, Fredericia Undervisningskonsulent Ansatte: Medarbejder- koncerence 14 dages kurser Individuelle kurser Ledere: Leder-
Bed for forfulgte kristne i Iran 74.2 mio. indbyggere 96% muslimer 2,6% zoroastere 0,35% kristne ca ca kristne ca af de ca.
145 – Navnet Jesus blegner aldrig, 1, S1 Navnet Jesus blegner aldrig, tæres ej af tidens tand, navnet Jesus det er evigt, ingen det udslette kan. Det har.
Livets Ord Marts 2016 “Guds rige er kommet til jer” (Luk 11, 20).
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
Jesu rædsel og styrke Salme 22. Salme 22:1-9 Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig? Du er langt borte fra mit råb om hjælp og fra mit skrig. Min.
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2. 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der.
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han.
1. Mos 1:1-2 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
284_Vor store Gud gør store undere 1, S1 Vor store Gud gør store under, med glæde vi dem skue må, han fejer bort i nådens stunder den falske grund, vi.
499 - Store Gud, vi love dig! 1, S1 Store Gud, vi love dig! Herre, vi din almagt prise! Alt dit værk skal bøje sig og sin mester ære vise. Du, som i al.
PÅSKE-SALME-SANG.
Livets Ord September 2017 “Hvis nogen vil følge efter mig, skal han fornægte sig selv og tage sit kors op og følge mig” (Matt 16, 24)
Prædiken Ånd og kød.
Livets Ord August 2017.
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
Hvordan kan vi deltage i Guds mission?
180_Dit ord, o Gud, som duggen kvæger 1, S1
Hvem har magten: Kristus, kejseren eller Konsumerismen?
O, store Gud, når jeg med undren skuer naturens rigdom,
501 – O, havde jeg dog tusind tunger 1, S1
088 – Gør døren høj, gør porten vid! 1, S1
220_Vor Herres Jesu mindefest 1, S1
Frelse af nåde ved tro Hvordan syndere bliver forligt og kan leve i fællesskab med den levende Gud Kristian Guttesen.
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Jeg lover Dig, min Gud, fordi Du satte min fod på frelsens klippe.
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
017 – Jeg vil gi’ dig, o Herre, min lovsang 1, S1
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Fader, Søn og Helligånd 1, S1
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Døren i himlen er åben for dig
Det skete for mig, at Gud udi kød åbenbarede sig,
463 - Jeg er i Herrens hænder 1, S1
195 – Glæd dig, Zion, glæd dig, Jord! 1, S1
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Fra Himlen kom en engel klar 1, S1
Præsentationens transcript:

Den åndelige kamp: hvordan lovsangen kan bruges som våben i den kamp, der foregår om bl.a. vore hjerter. Det profetiske ord: hvordan det også kan forekomme i en lovsangs stund.

Sang og musik er også vigtig i den åndelige kamp Sang og musik er også vigtig i den åndelige kamp. Det bringer Guds lys nær, og mørket må vige. Det baner vej for Herren ind i vore hjerter. Det bringer sejr i den åndelige kamp. Joshafats erfaring kan vi bruge i vores åndelige kamp.

- Nok lever vi som andre mennesker, men vi kæmper ikke som verdslige mennesker. Vore kampvåben er ikke verdslige, men mægtige for Gud til at bryde fæstningsværker ned. Vi nedbryder tankebygninger og alt, som trodsigt rejser sig mod kundskaben om Gud, vi gør enhver tanke til en lydig fange hos Kristus (2 Kor 10,3-5)

Ef. 6. 10 12 - I øvrigt, vær stærke i Herren og i hans mægtige styrke Ef.6.10 12 - I øvrigt, vær stærke i Herren og i hans mægtige styrke. Ifør jer Guds fulde rustning, så I kan holde stand mod Djævelens snigløb. Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdens herskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet.

Ef.5.18 men lad jer fylde af Ånden, v19  tal til hinanden med salmer, hymner og åndelige sange, syng og spil af hjertet for Herren, v20  og sig altid Gud Fader tak for alt i vor Herre Jesu Kristi navn. Ef 6 v.12+ v18. Grib frelsens hjelm og Åndens sværd, som er Guds ord. v18  Under stadig bøn og anråbelse skal I altid bede i Ånden og holde jer vågne

»Hør mig, judæere og Jerusalems indbyggere »Hør mig, judæere og Jerusalems indbyggere! Hold fast ved Herren jeres Gud, så vil han holde fast ved jer; hold fast ved hans profeter, så vil I have lykken med jer.« Derpå rådførte han sig med folket, og så opstillede han sangere, der skulle lovprise Herren i hans hellige majestæt, mens de gik ud i spidsen for krigerne syngende: »Tak Herren, hans trofasthed varer til evig tid!« I det øjeblik de satte i med jubelråb og lovsang, lod Herren et baghold angribe ammonitterne, moabitterne og dem fra Se'irs bjerge, som rykkede frem mod judæerne, og de blev slået.’ (2 Krøn 20,20-22).

"Undervejs i bønnestunden hvor vi hver især bad til Gud om nåde og frelse for vores by hørte jeg vores gode hyrdes stemme der lød tydeligt flere gange JA JA til vore bønner. En velvilje fra vor Gud. En faders hjerte der glæder sig over os og over vores bønner og sang til ham. Jo mere vi lovsang og bad jo mere kom der stærke billeder frem og lyde fra grumme mørke væsener som tydeligt var sjælefjendens hær der ligesom stod/hang/svævede derude uden for vores stærke fællesskab i Guds lysende nærvær. Disse væsener så ud til at kæmpe og stride for at komme ind og forstyrre os men det var bare ikke muligt for dem. Det var som om de led og måtte vige for vor lovsang og bøn til vor Gud. Det var i flere glimt som det viste sig."

1.kor 14.v3. Men de, der taler profetisk, giver styrke, hjælp og trøst til dem, der hører det. v4... de der profeterer, styrker menigheden.

Så højt som himlen er over jorden, så stor er hans nåde mod dem, der har ærefrygt for ham. 12 Så langt som østen er fra vesten, har han fjernet vore synder fra os. 13 Som en far er barmhjertig mod sine børn, er Herren barmhjertig mod dem, der ærer ham. 14 Han forstår, hvor skrøbelige vi er, han ved, at vi kun er som støv. 17 Men Herrens trofasthed er evig, den omslutter dem, der ærer ham. 19 Herren sidder på sin trone i Himlen, alt er underlagt hans herredømme.