Jesus var bange i ørkenens sand, bange for fristerens stemme:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Livets Ord November 2008.
Advertisements

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Opstandelsesfest.
Nøgler til menighedens vækst
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
3. trin 2. trin 1. trin. 3. trin 2. trin 1. trin.
En menighed, der søger enhed
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Kate-QUIZ-mus.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Om forfølgelse Kristne bliver stemplet som fjendtlige og udsættes for diskriminering, anholdelser, tilbageholdelser, tortur og endda offentlig henrettelse.
145 – Navnet Jesus blegner aldrig, 1, S1 Navnet Jesus blegner aldrig, tæres ej af tidens tand, navnet Jesus det er evigt, ingen det udslette kan. Det har.
Livets Ord Marts 2016 “Guds rige er kommet til jer” (Luk 11, 20).
595 – Din rigssag, Jesus, være skal 1, S1 Din rigssag, Jesus, være skal min største herlighed. Tak, at jeg også fik dit kald til her at være med! Uværdig.
189 – Med thomaskravet står vi her 1, S1 Med thomaskravet står vi her, med tvivlens skæl for øjets skær, langfredags angst i mindet. Du kender, Gud, vor.
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Trosbekendelsen med billeder. Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.
482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han.
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
598 – Et kald du gav mig, Gud 1, S1 Et kald du gav mig, Gud, at herliggøre dig, fra mørkets magt at redde ud en sjæl til lysets vej.
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
237 – Den Gud, der skabte lyset 1, S1
PÅSKE-SALME-SANG.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Prædiken Ånd og kød.
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
Katekismus- gudstjeneste Bejsnap kirke – 6. marts 2011
234_Jesus han er syndres ven 1, S1
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
”Jeg tror på Jesus Kristus” … 2. del
831_Herre, du vandrer forsoningens vej 1, S1
278 – Den mørke nat forgangen er 1, S1
Vinden ser vi ikke, hører kun den går gennem græs og grene
Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste.
759_Når morgensolen stiger 1, S1
828_Guds fred er glæden i dit sind 1, S1
XXX – Du kom til vor runde jord 1, S1
219 – Nu bede vi den Helligånd 1, S1
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
PÅSKE-SALME-SANG.
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Vi vil leve – vi vil elske
Jesus han mellem syndere
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
528 - Gud, riv os ud af tidens jag, 1, S1
227 – Kom Helligånd, mit hjerte fyld 1, S1
Guds arvinger og Kristi medarvinger
226_Et suk igennem verden går 1, S1
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
Hvad siger Bibelen om tro?
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
Du fødes må på ny, om du vil se Guds rige, den tale synes hård
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Det skete for mig, at Gud udi kød åbenbarede sig,
MU013_Du fylder mig med glæde 1, S1
Kærligheden frø plantet på en høj Kristus måtte dø
At tro, det er at lægge sig ned ved korsets fod og begge arme strække
439 – Herre, du vandrer forsoningens vej 1, S1
224 – Kærligheds og sandheds Ånd 1, S1
394 – Min hånd jeg rækker mod dig, Gud 1, S1
Foran tronen står jeg nu
025 – Du fylder mig med glæde 1, S1
Præsentationens transcript:

Jesus var bange i ørkenens sand, bange for fristerens stemme: Brug dine kræfter og vis, hvad du kan! Tror du, at Gud vil dig glemme? Angsten må vige, hvor troen bor: Vig fra mig, djævel! Og frygt Guds ord! 133 – Jesus var bange 1, S1

Jesus var bange Getsemane nat, bange for hadet og smerten, følte sig svigtet, af alle forladt, dømt til at lide for verden. Angsten må høre, hvad tro kan se: Vig fra mig, djævel! Guds vilje ske! 133 – Jesus var bange 2, S2

Jesus var bange på Golgatas høj, bange, for Gud var forsvundet. Timen var kommet, og pinen var drøj, nu havde ondskaben vundet. Angsten må se, han har brudt dens magt: Vig fra mig, djævel! Det er fuldbragt! 133 – Jesus var bange 3, S3

Jesus var bange som du og som jeg, men han gik angsten i møde, bandt den med troen og fulgte sin vej, til han stod op fra de døde. Angsten skal vige for ham på jord! Fred være med jer! Det er hans ord. Holger Lissner 1982-95. 133 – Jesus var bange 4, S4

133 - Fade, S5