Cabi Lykkens rutschetur og Lykke. Lykken er 40 50 Tillid, Lighed, Arbejde Hjælpe andre ”Andre mennesker er den vigtigste kilde til lykke”

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
DIN STIFINDER SYGEMELDT? LAD OS HJÆLPE…
Advertisements

Velkommen til Nyledigmøde i MA.
Nye krav og besparelser – hvordan sikrer vi kvaliteten v/ Dorte Bloch
mangfoldighedens søgelys
Voksenvejledningsnetværk Delresultater fra evalueringen ved Randi Skovhus Debat- og formidlingsseminar 12. marts 2009.
Velkommen til fremtiden Senior Erhverv Netværksledelse juni Synlighed
Virksomhedsnetværk for Socialt Ansvar
Senior Erhverv Thy-Mors
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Velkommen til vejledningsmøde i MA
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
Magistrenes Arbejdsløshedskasse
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Backoffice præsentation
Velkommen til vejledningsmøde i MA
Ny sygedagpengereform:
Mod en ny arbejdsmarkedspolitik Mogens Ove Madsen Fmd. Specialsektorudvalget Region Nordjylland.
Alumneforeningen for Pædagogisk Sociologi
Senior Senior Erhverv Thy-Mors Velkommen til fremtiden Senior Erhverv -Netværksledelse juni Senior Erhverv -Netværksledelse juni Personlige.
De nye regler på sygefraværsområdet – set i et virksomhedsperspektiv FOKUS v/ Markedsleder Mette Skou Rasmussen CABI.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Personlig jobformidler
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
BPU Karen Il Wol Knudsen, beskæftigelsespolitisk konsulent Februar 2009 Kursusdag 1 for DH’s repræsentanter i LBR og RBR.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
BPFNet den 4. oktober 2007 ”Praktiske erfaringer med VSE – hvad virker”?
Sundhedsfremme og forebyggelse i kommunen
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Program Velkomst og spisning Introduktion til jobcentret 4 korte oplæg + paneldebat Kaffe og netværk Indspark til jobcentret Afrunding og netværk 2.
Gitter- og hjælpelinjer For at se gitter- og hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Gitterlinjer og/eller Hjælpelinjer Tip: Alt + F9 for hurtig visning af.
WORKSHOP 4. HVORDAN KAN JOBCENTRENE VIDEREUDVIKLE DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE INDSATS? THOMAS BREDGAARD BIP SEMINAR, 10 JUNI 2015 VEJLE.
Klubledermøde - Syd 1. Juni Motion & Foreningsliv … 4 fokusområder i 2015 Klubudviklingsprojektet bliver en success Fastholdelse af unge I overgangen.
Finansforbundet - vi hjælper dig til at lykkes i finanssektoren
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
Velkommen til cv-møde i MA. Dagens program Fælles information ca. 45 min. (slides på ma-kasse.dk) Medlemstilbud Rådighed og jobsøgning MA, jobcenter og.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Lige muligheder i livet Strategi for børn og unge i udsatte positioner.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Et liv i balance 1. Side 2 Program Velkomst og introduktion til Virksomhedsnetværk Cabi Søvnens betydning for det mentale velvære.
DANSK ERHVERV Langvarigt sygefravær – en udfordring for virksomheder og samfund.
Projektcenter Sønderjylland Jobcentre, virksomheder og a-kassers rolle på sygefraværsområdet Workshop 1: Sygefravær Mandag d. 14. april 2008, Odense Congress.
Lærerstuderendes Landskreds VELKOMMEN PÅ LÆRERUDDANNELSEN Oplæg v/ Morten Kampp Rasmussen Næstformand i Lærerstuderendes Landskreds.
Lær at tackle job og sygdom Lea Hegaard chefkonsulent, Komiteen for Sundhedsoplysning Malene Norborg senior projektkoordinator, Komiteen for Sundhedsoplysning.
Forskningsnetværk i Region Sjælland Yngre Læge Dag 2015.
Inspirationsskabelon til virksomhedsoplæg ”Virksomheder møder flygtninge”
Velkomstmøde i MA Sommer 2017.
og rummeligheden på arbejdsmarkedet
Præsentation af resultaterne fra
VirksomhedsnetværkCabi
Uddannelse i sygefraværshåndtering
Velkommen til cv-møde i MA
DIMITTEND 2017 Præsenter dig selv: Navn, junior-marketingkonsulent i Akademikernes A-kasse, hvad læser du, evt. relationer til studieretningen i øvrigt.
Oplæg om fastholdelsesindsatsen i Glostrup Jobcenter
PSYKISK SÅRBARHED OG ARBEJDSMARKEDET VELKOMMEN!
Velkommen til cv-møde i MA
Møde i netværk VEST Jens Bærild Hansen
Velkomstmøde i MA
Velkommen til cv-møde i MA
De pårørende i beslutningsrummet
Velkomstmøde i MA Forår 2018.
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Regionale arbejdsmarkedsråd og borgere med funktionsnedsættelse
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Præsentationens transcript:

Cabi Lykkens rutschetur og Lykke

Lykken er Tillid, Lighed, Arbejde Hjælpe andre ”Andre mennesker er den vigtigste kilde til lykke”

Cabi -en selvejende institution under Beskæftigelsesministeriet. Fremmer det sociale engagement og rummeligheden på arbejdsmarkedet Cabi er jobcentre og virksomheders partner i deres indsats for at skabe plads til alle på arbejdsmarkedet

Side 4 Arbejdsmarkedskontorer STAR Brancheorganisationer Cabiweb Virksomheds- netværkCabi Spørg eksperten Publikationer Workshop Kursus Rådgivning Analyser Sparring Oplæg Ministerier Mangfoldighed Unge Seniorer Indvandrere Fleksjob Sygefravær Stress Samarbejde med jobcentre Virksomhedspraktik

Side 5 Det kan du få – helt gratis! Sparring og rådgivning Medlemskab af VirksomhedsnetværkCabi Publikationer Hjemmeside Nyhedsbreve og -mails Ring eller se mere på 5

Side 6

Side 7

8 Kontakt en af Cabis eksperter hvis du har brug for sparring eller rådgivning om det rummelige arbejdsmarked og virksomhedernes sociale ansvar. Det er gratis! Læs om eksperterne og temaerne på Har du brug for et godt råd? Ring ”Der bliver snakket meget om stress hos os, da vi har haft en del ansatte, der har meldt sig stress syge. Hvad kan vi gøre for at forebygge og fastholde folk?” ”Kan jeg i forbindelse med lukning af en afdeling opsige en ansat i fleksjob?” ”Hvad koster det at have en flygtning i sprogpraktik og hvordan gør man?” ”Jeg har en kollega, der har været langtidssyg. Kan han komme i virksomhedspraktik, for at komme i gang igen?” ”I den nye sygedagepenge reform skriver de noget om Fast Track – hvad er det og hvordan virker det?”

Side 9 VirksomhedsnetværkCabi VirksomhedsnetværkCabi landets allerstørste CSR netværk, med knap 5000 medlemmer. Medlemmerne får inspirerende oplæg, adgang til lokale netværskgrupper, bliver holdt ajour med seneste lovgivning - og meget andet. Medlemsskab og netværksaktiviteter er gratis. - fordi socialt ansvar betaler sig Arrangementer 50 per år I hele landet Gratis, men først til mølle Arrangementer 50 per år I hele landet Gratis, men først til mølle

10 Velkommen til arrangementer Medlemmer er med til at bestemme temaer og oplægsholdere Velkommen til arrangementer Medlemmer er med til at bestemme temaer og oplægsholdere

Praktisk Præsentationerne bliver lagt på web efter arrangementet -> ( I får tilsendt elektronisk evaluering i morgen Navneskilte genbruges, læg i lykkeposen Find os på Linkedin: søg på company virksomhedsnetværkcabi Find os på