Miljø, Plan og Teknikudvalget IndikatorResultatkravOpfølgning Furesø – grøn og miljøbevidst kommune Reduktion af CO2 udledning for kommunen som virksomhed.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Madam Skrald – nemt og bekvemt
Advertisements

Midtvejsevaluering af Landdistriktsprogrammet
Det globale ressourceforbrug
Jens Krieger Røyen 11. oktober 2012 Den digitale vision for Danmark - en fælles udfordring.
1 Kokkedal V og NV Borgermøde 17. marts 2011 Status på plan- og anlægsarbejdet.
Grøn Vækst Juni 2009 Miljøstyrelsen – Pesticider og Genteknologi Fremtidig indsats på pesticidområdet på baggrund af: A) ny EU lovgivning og B) regeringens.
Holluf Pile Skole, 9. c Uge 3 Mandag og fredag: 8.00 – 9.30
DONG Energy 85/15 Jakob Askou Bøss Vice President DONG Energy
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Grunddataprogrammet.
Status for Økonomisk Balance og Økonomistyirng17. december 2006 Status for Økonomisk Balance og Økonomistyring Regnskab 2006 Redegørelse for årsagerne.
Rammeaftalen og regeringsgrundlaget Den kollektive trafik skal forbedres: Der indsættes nye og hurtigere tog i en mærkbart udvidet køreplan Borgerne skal.
Biogasrejseholdet Borgermøde i Brande den 20. oktober 2014
AffaldPlus & Klimaet Oplæg ved AffaldPlus’ bidrag til Klimafestivallen 30. september 2012 ”Mere genbrug - mindre skybrud!” ”Mere genbrug - mindre skybrud!”
Program Indkøb i Frederiksberg Kommune Nuværende miljømål og indkøbspolitik Fremtidens grønne indkøbspolitik.
Standardregulativer Dialogmøde 18. september 2007 velkommen til Miljøstyrelsen.
Affaldskampagne sortering og bortskaffelse af affald
Energipolitisk topmøde Den 25. november Thorkil Jørgensen
Sådan er vi gået i gang med Grøn Generation. Præsentation af projektet At vi ser projektet, som en god mulighed for at få et øget samarbejde mellem Teknik.
Nyt system for affaldsindsamlingen i Rødovre. Status Ulemper ved den nuværende indsamling Lav genanvendelse Dårlig sortering 260 lastbiler forbi hver.
Velkommen. Repræsentantskabsmøde, Københavns Madhus, April 2011.
Greenkeeper ERFA-gruppe Golfens Grønne Regnskab - Et godt formidlingsredskab!
Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau.
Initiativ SYD Hovedmål: Bæredygtighed på lokal plan Sammenhæng mellem agro-industri-by Klima + miljø + beskæftigelse Bærende elementer: Der skal være tale.
Ressourcestrategien - Hvordan kommer vi i mål?
Gebyrer Høringsmøde - organisering 10. november 2008 velkommen til Miljøstyrelsen.
God regnskabsskik DHS’ årsmøde 2015.
Status og fremtid for De Økologiske Skolegårde Seminar 26. november 2010.
Sådan reduceres udledningen af drivhusgasser fra landbruget
Kan landbruget reducere udledningen af drivhusgasser?
Internationale udviklingstendenser på affaldsområdet Politisk konference om Ressourcestrategien Danmark uden affald Birgit Munck-Kampmann, Direktør CRI.
Er mere motorvej løsningen?
Introduktion tirsdag den Per Christensen Lektor Vismand.
Miljøtilsyn og erhvervsservice i Albertslund v/ Birgitte Larsen.
Emballageminimering – både guld og grønne skove! Bjarne Palstrøm, Miljøchef, Dansk Industri.
Ny affaldsløsning i Vildtbaneparken Af Karsten Jul Brædder (KAB)
Affaldsplanens hovedindhold og udfordringer v/Henrik Wejdling, AffaldPlus Uddannelsesdag, 19. marts 2015.
Faglige resultatindikatorer MILJØ, PLAN OG TEKNIKUDVALGET INDIKATOR Varierede og attraktive boliger og stærke lokale fællesskaber RESULTATKRAV.
Plan- og Agenda 21 strategi 2016 Miljørådets møde 4. februar 2016.
Christian Ege, sekretariatsleder Biogas og bæredygtighed N&L-kommissionen Det Økologiske Råd.
Borgermøde 17. september Forslag til Miljø- og Klimapolitik 2014 Velkommen! – Borgermøde 17. september 2013 Program Vision Furesø – Vi skaber løsninger.
Planlovsdage Kim Brodersen Planlovsdag 2012.
Status for vindmølleplanlægning Det Grønne Råd 11. maj 2016.
2. budgetopfølgning 2015 for det specialiserede socialområde for voksne.
Intelligente Transport Systemer Nordisk Vejteknisk Forbund Transport Informatik (ITS) Per Hedelund Formand i Danmark og Norden Arbejder til daglig med.
Energioptimering af bygninger Finansiering – Salg af energibesparelser.
Borgermøde den 19. marts 2009 om Støjhandlingsplan for Ballerup Kommune
Et bæredygtigt Allerød Per Møller Pernille Enevoldsen Allerød kommune.
Økologi og økonomi i uddannelsesinstitutionerne s kantiner Hvad tænker skolernes ledelse?
Udvidelse af ejerkredsen for I/S Alfa Specialaffald Allan Johansen Afdelingschef, genbrugspladser.
Præsentation af Refurb
På vej mod et mere bæredygtigt universitet
Billund, 5. oktober 2015 Søren Kolind Hvid Planter & Miljø
Miljøvenlig transport
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Energibesparelser ved indregulering af varmeforsyningen
KLIMASPIL AARHUS Præsenter programmet:
Udviklingen i genanvendelse af private husholdningers affald
Kommuneplan Evaluering af kommuneplanprocessen
Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Storkøkken sygehus.
Møde med lokalrådsformænd 25. oktober 2016
Bilbranchens generalforsamling 2009
AFFALDS-SORTERING PÅ OPERATIONSGANGEN
Smart Mobility in LOOP CITY
Bæredygtige indkøb i Gladsaxe Kommune
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Målopfølgning – Klima- og Bæredygtighedsudvalget
Affaldsmængderne i AffaldPlus - et overblik
Mål for ungeindsatsen i Høje-Taastrup Kommune
Præsentationens transcript:

Miljø, Plan og Teknikudvalget IndikatorResultatkravOpfølgning Furesø – grøn og miljøbevidst kommune Reduktion af CO2 udledning for kommunen som virksomhed og geografisk område CO2-udledning reduceres med 2% om året Genanvendelse af affald I 2015 indføres indsamlingsordning for papir, metal, glas, plast og organisk affald for husholdninger 50% genanvendelse i 2020 Økologisk mad i kommunale køkkener og kantiner 60% af maden produceret i kommunale køkkener skal være økologisk pr. 31. dec og 80% i Reduktion af CO2: Kan opgøres for kommunen som virksomhed hvert år ved regnskab afslutning. Kan ikke opgøres ved 3. budgetopfølgning. Hvert 4. år opgøres for det geografiske område. Dataadgang: Kommunale ejendomme for kommunen og oplysninger fra energiselskaber for det geografiske område. Genanvendelse af affald: Vestforbrænding opgør årligt de indsamlede mængder. Erfaringsmæssigt kan tallene først foreligge efter regnskabsafslutningen Dataadgang: Vestforbrændingen Økologisk mad: Kan opgøres ved 3. budgetopfølgning 2014 og ellers ved regnskabsafslutning. Dataadgang: Indkøbstal Miljø og Klimapolitik Affaldsplan Aktuel status for indikatorerne i 2013: Kommunen har reduceret sin CO2-emission med 28 % fra 2009 til Genanvendelsen af husholdningsaffald var 27,3% i Økologi i kommunale køkkener var 37% med udgangen af 2013.

Miljø, Plan og Teknikudvalget IndikatorResultatkravOpfølgning Varierede og attraktive boliger og stærke lokale fællesskaber Boliger Der skal frem til og med 2017 etableres 500 boliger, hvoraf 200 skal være ældreegnede. Antallet af støjbelastede boliger reduceres med 20% frem til 2019 Boligerne: Måles på forøgelsen af antal husstande. Dataadgang: Danmarks Statistik. Antallet af støjbelastede boliger opgøres hvert 5 år. Dataadgang: Modelberegninger og gennemførte støjreducerende projekter Kommuneplan 2013 Miljø- og Klimapolitik Vej og Trafikplan Støjhandlingsplan Aktuel status for indikatorerne i 2014: Der er husstande pr. 1. januar 2014 i Furesø kommune Der er 2400 støjbelastede boligere i 2014

Miljø, Plan og Teknikudvalget IndikatorResultatkravOpfølgning Velfungerende infrastruktur Reducere antallet af trafikuheld - Reduktion på 40% i 2018 i forhold til 2011 Fastholdelse af den kommunale ejendomskapitalværdi Fastholdelse af den kommunale vejkapitalværdi Forbedret fremkommelighed på Frederiksborgvej i form af reduceret rejsetid på mindst 3 % pr. år over en treårig periode. Forbedret fremkommelighed på Kirke Værløsevej/Kollekollevej i form af reduceret rejsetid på mindst 2 % pr. år over en treårig periode. Reduktion i trafikuheld: Antallet af uheld opgøres årligt af politiet. Afrapportering forventes efter regnskabsaflæggelse. Dataadgang: Politiets registre Ejendomskapital og vejkapital: Opgøres årligt i forbindelse med regnskabet. Dataadgang: Kommunale databaser. Fremkommelighed: Rejsetid måles via Bluetoothundersøgelser to gange årligt (april og oktober). Kommuneplan Miljø- og klimapolitik Trafikplan 2013/2018 Aktuel status for indikatorerne i 2013: Antallet af trafikuheld var 82 i 2011 Vejkapitalværdien var 103 mio.kr. i 2013 Ejendomskapitalværdien er den forsikringsmæssigt fastsatte nyværdi. Denne er i ,00 kr. Fremkommelighed på Frederiksborgvej: årsdøgntrafik i 2014 er 5200 biler pr. døgn i hver retning. Fremkommelighed på Kirke Værløsevej: årsdøgntrafik i 2014 er 7200 biler pr. døgn i hver retning. Fremkommelighed på Kollekollevej: årsdøgntrafik i 2014 er 6300 biler pr. døgn i hver retning.