Brug af internet i 0.-1. klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Sådan finder du rundt på Af Lasse Krarup, webmaster
Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
Statistik på Geocaching.com
Hjælp til integrering af IT i undervisningen
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
PC1 Lad os komme i gang…..
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Konferencer & Rettigheder FCkursus Februar © 2005 Jan BøghVUCnet: Konferencer & RettighederDias nr.: 2 Indhold 1. Hvorfor skal jeg som lærer kunne.
Udlægning af en ny cache
”Find talentet” - introduktion
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Spilleregler.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Brug af ordbøger via computer Engelsk - Dansk Dansk - Engelsk Indlagte på gymnasiets computere.
IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak.
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
1.
Mail på tablet og pc ligger på Kone´s server og kan hentes på adressen
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsaetning Se Godkendte Bilag Filter opsætningen for antallet af købsfakturaer & kreditnotaer pr. bruger er.
Office365 – Bliv klar (få evt
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Ved Kort præsentation af APV-delen April 2012.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
jnj1 Bibliotekskundskab – 8. klasse Søgning i opslagsværker på EMU – nu med UNI-login EMU - Danmarks undervisningsportal En rigtig god hjælp.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
IT for begyndere Modul 3: ”Sådan bruger du tastaturet” 1.
Begynd med at åbne
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Modul 7: ”Sådan skriver og sender du en ”
GUIDE TIL LOGIN PÅ SKOLEBORDET
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Printer installation: SosuFyn / Windows PC
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLES MATERIALER (ELEV)
Sådan anvendes BG-NetBank
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Hold dit NemID for dig selv
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Morale og dannelse i uddannelse
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
GUIDE TIL LOGIN PÅ SKOLEBORDET
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Studievalgsportfolioen
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Modul 6: ”Sådan skriver og sender du en ”
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Brug af internet i klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne hjemmesiden ”Dotbot”. Eleverne skal kunne finde flere hjemmesider under ”Klatremusen Kitty”. Eleverne skal kunne fortælle om hjemmesiden til de andre elever.

IT- faglige mål: At logge sig på og af computeren. At gå på nettet. At orientere sig på en hjemmeside. Dansk-faglige mål: Mundtlig fremførelse.

At logge sig på: Skriv brugernavn i det øverste felt. Skriv koden i det nederste felt. Klik på OK. Vent uden at røre tastaturet til I er kommet på. Dobbeltklik på mappe 11 (internet og mail). Dobbeltklik på ikonet internet. Skriv i menulinien og tryk retur. Klik på klatremusen Kitty. Klik videre ud på nettet.

For at støtte eleverne i den mundtlige fremførelse har vi givet dem følgende spørgsmål: Hvad sker der, når du klikker, hvor der kommer en hånd? Snak om, hvad I kan fortælle om denne hjemmeside. Hvad synes I om hjemmesiden? Hvad var sjovt og spændende?

At logge af: Klik på start. Klik på nøgle – lås med nøgle. Klik på log af.

Elever fremlægger på storskærm for klassen

1.b på Grønvangskolen i Vejen. Der er 26 elever i klassen. Det er første gang de skal logge sig på Vejen kommunes server. De har dog arbejdet med et trafikspil fra Tryg på computeren, da vi arbejdede med trafik i begyndelsen af skoleåret. Dengang blev computerne åbnet for eleverne med lærerens brugernavn og kode. Inden vi går til computerne har eleverne fået skrevet deres brugernavn og kode i deres lektiebøger og ved hjælp af storskærm fået forklaret hvordan de logger på,

Her ser vi 1. klasse på Lindknud skole. Det er ikke første gang eleverne stifter bekendtskab med computerne. Eleverne har været inde for at arbejde med både dansk – og matematikprogrammer, men det er første gang de skal på nettet.