En mand og hans cykel Jensine Adler & Eddie Andersen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dato og tid • 13. juli juli 2013 – Mulighed for selv at rejse videre – To landsdele har turer der støder til… • Tidligt om morgenen d. 13. til sent.
Advertisements

Supported by / Supported by PRO.MOTION – Bæredygtig transport hjemme fra.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Hvordan bliver toget bedre end sit rygte?
Sådan cykler du mest sikkert til og fra vores skole:
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Sundheds-fremmende projekt i Odsherred I forbindelse med et sundheds-fremmende projekt i Odsherred. Har Vig motion og FK Odsherred taget initiativ til.
Busser Kan vi spare penge hvis alle kører på cykel?
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
Debatmøde Århus, 20. februar 2006 Thomas Krag Mobility Advice Cykeltrafik – økonomi og baggrund.
Mobility management og sundhed Mobility og Sundhed.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Hvorfor? HVORFOR? Trafikalt kaos om morgenen
 Kommunalreformen, alle regioner og kommuner skal være medlem af et trafikselskab  Gl. Århus Amt og Gl. Ringkjøbing Amt havde ikke noget trafikselskab.
Hvad vil vi med Mobility Management? Kristoffer Kejser Albertslund Kommune.
Skitur 2016 – fra den 19/2 – den 24/ KLUB UNG Roskilde Øst.
FORSTÅ PRISERNE PÅ REJSEKORT Rejsekort DSB – februar 2012.
Midttrafik Forsøg med nye takst initiativer Projektet omfatter 3 initiativer. Formål: Afprøve en mere markeds- og tilbudsorienteret takstpolitik. Flere.
Mobilbilletter En introduktion til mobilbetaling ved brug af kollektiv transport på Sjælland.
Indlæg på Trafikstyrelsens netværkskonference angående buspuljer Odense, 15. Juni 2010 Henning Nielsen, Midttrafik Thomas E. Øster, Arriva kollektiv trafik.
Pendlerbus Silkeborg – Århus N Pendlerbus Silkeborg – Århus N Indlæg på Trafikstyrelsens netværkskonference Odense, 15. juni 2010 Henning Nielsen, Midttrafik.
Hvilket potentiale er der i den kollektive trafik? Mikael Hansen, konsulent.
Århus Kommune Busprioritering – støttede projekter i Århus Trafik og Veje Rigmor Korsgaard Århus Kommunes ansøgninger om puljestøtte 1. runde – fem ansøgninger.
Trafik & Byrum, Simon Wrisberg Kollektiv trafik i et helhedsperspektiv – d. 11. januar 2012 Kollektiv trafik i Helsingør.
En introduktion til rejsekort – nem betaling til bus, tog og metro.
Rejsekort Undersøgelse om rejsekort i den danske befolkningen, der bruger offentlig transport mindst 1 gang i kvartalet 8. dec 2015.
Og giv bæredygtighed den helt store tur
Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Velkommen - det er et kønt hold ….
KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE
ET INNOVATIONSFORLØB OM MOBILITET
Find trafikpolitikken her: (skriv URL)
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Svendborg Kommune: Rygning
At betragte kvindens bryster er godt for mandens helbred
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Varde Kommune: Rygning
Hvilket job tænker jeg på … Auto- Automekaniker
Anja Transportundersøgelser på virksomheder Anja Puggaard, Søren Fischer Jepsen Movia.
Billund Kommune: Rygning
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Det gode møde i folkeskolen
Det man ikke ser har man ikke ondt af
Hvad betyder en konflikt for mig?
Niels Bak Henriksen Rune Glerup
Statistik, bøder m.m..
Køreteknik.
Statistik, bøder m.m..
Er KRAM en skam? Signild Vallgårda
Kommunikation - trykstil
Vinduer Frejeasvej 16CD.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Vision 2050 er vejen til vækst
Placering, orientering og tegngivning
Find trafikpolitikken her: (skriv url)
Broen til Bedre Sundhed
Knallertens udstyr.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
MUNDTLIG FREMSTILLING
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Unge med angst set fra et vejlederperspektiv
Kursus for personer med demens og pårørende
Vintertjeneste på stier i Svendborg Kommune
Opsamling Sæt borgerne reelt i centrum - Vær nysgerrige på, hvad der er vigtigt for borgeren - Brug det antropologiske blik Tag kompleksiteten alvorligt.
Livskvalitet Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med eller uden smøger, overvægt, inaktivitet….. Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med.
Hej 8. klasse… Jeopardy.
Tryg sjove og brugbare løsninger . Vi har brug for jeres hjælp til
Oplæg om Sommerudflugt
Præsentationens transcript:

En mand og hans cykel Jensine Adler & Eddie Andersen

Hvem er vi Samarbejde mellem  17 borgere fra Beder-Malling  projekt Smart Mobilitet Aftalen omfatter  Cykler  Og et enkelt løbehjul  periodekort  Erfaringsopsamling

Erfaringerne DSB og Midttrafik har taget godt mod os Cykler virker rigtig godt i toge og gule busser. Blå busser er mindre gode  Og det er de eneste som kører fra Beder-Malling Så længe vejret er godt… Medpassagerne  Accepterende  Nysgerrige Korte cykel ture er godt for det mentale helbred Cykel foldning kostede i starten en del plastre

Arbejde i forstæderne 7:55 Ud af hoveddøren og pakke cyklen 8:02 Trinbrættet i Beder. Cyklen foldes og jeg nyder den friske morgenluft 8:06 Toget kommer til tiden og jeg finder en plads til mig og cyklen Afstand fra hjem til arbejde er ca. 10 km 8:19 Så nåede vi Viby. Cyklen foldes ud mens et helt tog kigger på en. Bander hver gang det ikke helt lykkes 8:25 Cyklen ned i cykel kælderen og overtøjet af 8:30 Frisk og klar på pinden Transport tager altså 15 min længere en med bil

Arbejde i byen Normal transport er bil udenfor myldretiden Gevinst ved pendling er minimal  Forlængelse af rejsetid  Ufleksible rejsetider  Ufleksible rejse ruter  Motions effekten er begrænset Men parkering er langt lettere Rejsetiden bør nedbringes  X-busser (få stop)  Busbaner  Undgå forsinkelser Prisen er reelt ikke konkurrence dygtig  Når ekstra rejsetid indregnes Det skal sikres at cyklen fremover er gratis at tage med i busser i Aarhus

Sammenfatning Pro Så længe vejret er godt… Man møder altså mere frisk på arbejdet Det er billigere end bil ? Det er sikkert sundere Og nok også bedre for miljøet Hyggelige medpassagerer Handy og veldesignet cykel uden olie Contra Så længe vejret er godt… Det koster mindst ½ time ekstra i transport hver dag Indkøb er svært Der er meget langt hjem når man kommer for sent til toget om aftenen Overfyldte busser og toge Prisen for folde cyklen og kvaliteten

Stemningsbilleder fra superpendlere