Unge frivillige med flygtningebaggrund. Dansk Flygtningehjælp Ungdom En selvstændig ungdomsorganisation, men i tæt samarbejde med DFH – også gerne lokalt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Advertisements

Caseoplæg om Facebook.
Velkommen til dialogmøde!. ”Der skal skabes et levende og aktivt bymiljø på Rønne Store Torv” ”Der skal ske en nytænkning af de muligheder, de unge har.
Roskilde Festival er skabt og bygget af frivillige…
Præsentation af mig selv
FRIVILLIGHED OG MEDBORGERSKAB
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Danmark’s Lungeforening’s Facebook Side Emma Williams – Praktikant i uge 9, 2012.
Frivillighed i SheZone
Synlighed. Formands- og præsidietræning 17/ Synliggørelse Vort image = Offentlighedens opfattelse af bevægelsens aktiviteter “Et image er et.
Erhvervs- uddannelser (HG). Det bedste mix af skole og praktik Grundforløb – 2 år på skolen Hovedforløb – 2 år i praktik inden for butik, handel eller.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Unges kompetenceudvikling i det organiserede fritidsliv v/ Anne Kofod Medlemskonference 31. marts 2008.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
© Powerpointdesign.dk PR-udvalget © Powerpointdesign.dk •Professionelt netværk på tværs grænser, fag, køn, generationer mm. •Verdensomspændende.
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Introkursus for frivillige
Bente Bondebjerg, workshop - lokalt fortalerarbejde Side 1 Workhop: Lokalt fortalerarbejde Oplæg Bente Bondebjerg Årsmøde for frivillige d.28.september.
Danmarks Naturfredningsforening Velkommen til årsmøde.
V/ Vibeke Mygind Horsens kommunes biblioteker – Ung og digital et tværgående projekt i Horsens kommune
PERSPEKTIV- OG HANDLINGSPROGRAM ET DANMARK AT VINDE!
Topmødeerklæring ► ► Sammenhængende og tidlig indsats Først og fremmest skal vi have en indsats, der tager udgangspunkt i de unges problemstillinger.
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
SFU – en kampagneorganisation der rykker Aktivisme og presse SFU’s sommerlejr 2009 Sofie Seidenfaden og Gry Möger Poulsen.
Forandringer i en medlemsstyret organisation Lasse Bolander, Coops formand.
Badeferieby Gilleleje. Gilleleje – Fiskerihavn, Kulturliv og Handelsby I Gilleleje er det havnen, der trækker. Byen er opstået som en fiskerby og har.
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Lokale grønne partnerskaber
Workshoppens indhold Projektrådgivningens arbejde Barrierer for deltagelse i projekter/aktiviteter Konkrete løsningsmodeller Klassiske fejltrin Eksempler.
Kend din organisation Red Barnet Ungdom Red Barnet Ungdom Rosenørns Allé 12, 5. sal 1634 København V Tlf.:
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange.
Idrætten i en ny storkommune  Kommunens idrætspolitiske målsætninger  Tilskudsordninger  Haller og anlæg  Brugerindflydelse i fremtiden  Strukturen.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
SSP-samrådets årsmøde 2015 – onsdag d. 18. marts 2015
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
Hvordan kan man som borger og beboer i et boligområde være med til at skabe gode rammer for integrationen af flygtninge – og på den måde få et lokalområde.
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt natur-,
Regionsmøder forår 2016 Nyt fra frivilligafdelingen.
Unge og frivillighed Claes Horne Kjældgaard National Konsulent Ungdommens Røde Kors.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
21. november Lejre – Den Økologiske Kommune.
Frivillige og deltagere frem for frivillige og flygtninge.
Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.
Damer og herrer er så og så fede… Hvordan finder man en ny mor og venner, der ikke ryger hash? Hvordan finder man en ny mor og venner, der ikke ryger hash?
Når jeg ser ud på foreningen - hvad ser jeg så ? Landsdækkende netværk Mange engagerede frivillige Stor virkelyst lokalt, både omkring netværk og synlighed.
Introkursus for frivillige Hjerteforeningens kommunikationsafdeling 2015.
Introduktionsdag for frivillige Den 20. oktober 2015.
Generalforsamling i IDA Vestjylland Aarhus University, 21. marts 2017.
Oplæg til Hustræf 2011 Inddragelsens niveauer og perspektiver
Dansk Flygtningehjælp Ungdom
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
Mine spilområder Faglig og kompetencemæssig koordination og synergi
København set fra kanten
Gymnasiernes samarbejde med eksterne læringsmiljøer
Velkommen til dialogmøde!
En fejl af stor betydning...
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Det blå byrum er en unik kulturel scene
2. Netværksseminar Medborgerskab gennem Uddannelse
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Gymnasiernes samarbejde med eksterne læringsmiljøer
BADMINTON Netværksmøde foråret
Kulturmetropolen Festival & Events 2.0.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Aktiviteter uke 13 og uke 14 Dato: Tirsdag 27. mars kl Trim i 1. avdeling A-stuen Dato: Onsdag 28. mars Kl Klubb for K3 medlemmer. Hagestua.
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Inspirationsmodellen
Grøn = ✔ Rød =
Præsentationens transcript:

Unge frivillige med flygtningebaggrund

Dansk Flygtningehjælp Ungdom En selvstændig ungdomsorganisation, men i tæt samarbejde med DFH – også gerne lokalt Pt medlemmer deraf ca. 500 aktive frivillige Landsforening med fem regionsforeninger og ca. 40 lokale aktivitetsgrupper

Hvad laver alle de frivillige ? Sociale aktiviteter med unge flygtninge Sociale aktiviteter på asylcentre Oplysningsarbejde på skoler og gymnasier Politiske events, debat, kampagner mm. Festivaler og anden indsamling

Frivillige med flygtningebaggrund Rigtig mange der gerne vil Giver utrolig meget - både til dem og til aktiviteterne Naturlig overgang fra deltager til frivillig Vi skal bare skabe rammerne En del DFUNKs identitet Gennemsyrer alle vores sociale aktiviteter

Økosystemet De lokale Ung-til-ung-grupper Sommercamp og Sommerhøjskole Sommerlederuddannelsen Ung i Danmark Historiefortællere